"Hrčak" slavi 10 godina
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Znanost
Page 1 of 1
"Hrčak" slavi 10 godina
10 godina produkcijskog rada!
Hrčak je javnosti prvi puta predstavljen 7. veljače 2006. godine kad je i pušten u puni produkcijski rad. Ove godine Hrčak ponosno obilježava 10 godina postojanja tijekom kojih je postao središnji portal u Hrvatskoj koji uredništvima časopisa omogućava jednostavno i besplatno objavljivanje časopisa, a svim posjetiteljima omogućava besplatno pretraživanje i pregledavanje objavljenih članaka.
Hrčak je centralni portal koji na jednom mjestu okuplja hrvatske znanstvene i stručne časopise koji nude otvoreni pristup svojim radovima ili minimalno bibliografskim podacima i sažecima svojih radova (više).Hrčak je javnosti prvi puta predstavljen 7. veljače 2006. godine kad je i pušten u puni produkcijski rad. Ove godine Hrčak ponosno obilježava 10 godina postojanja tijekom kojih je postao središnji portal u Hrvatskoj koji uredništvima časopisa omogućava jednostavno i besplatno objavljivanje časopisa, a svim posjetiteljima omogućava besplatno pretraživanje i pregledavanje objavljenih članaka.
O Hrčku:
- za uredništva časopisa: upute, etički kodeks
- za krajnje korisnike
- Savjet Hrčka.
Trenutno u Hrčku:
- Časopisa: 411
- Objavljenih sveščića: 11.608
- Ukupno objavljenih radova: 148.019
- Objavljenih radova s cjelovitim tekstom: 142.357
Guest- Guest
Re: "Hrčak" slavi 10 godina
Hvala Hrčku jer mi je nerijetko uvelike olakšao potragu za seminarskom literaturom.
Guest- Guest
Hrčak je zakon.Vegvísir wrote:Hvala Hrčku jer mi je nerijetko uvelike olakšao potragu za seminarskom literaturom.
Guest- Guest
Još jedna stranica tog tipa (dobro. možda mrvicu legalno problematičnijeg tipa ) koja me spašava u posljednje vrijeme
http://libgen.io/
http://libgen.io/
Guest- Guest
Svaka čast!
U manje od 5' listanja naletio sam na nešto što će mi biti od koristi.
U manje od 5' listanja naletio sam na nešto što će mi biti od koristi.
Similar topics
» DAN KAD SU PROTJERANI TURCI: Imotski slavi 300 godina slobode
» Manolić slavi prvih 98 godina: Ljubi, vozi i još čuva sve tajne
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Manolić slavi prvih 98 godina: Ljubi, vozi i još čuva sve tajne
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Znanost
Page 1 of 1