nogomet plus
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 14
Page 9 of 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Re: nogomet plus
pablo_escobar wrote:Sitting bull. Znas li zasto na titovom grobu ne raste cvijece?
ZATO JER JE DJUBRE DUBOKO ZAKOPANO. JEBEN MATER SVIM KOMUNISTIMA
pravi komunisti su bili časni ljudi.
komunjare su preteča današnjih domoljuba...
sitting_bull-
2015-09-28
Svim casnim komunistima i komunjarama ovaj ujko jebe mater
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
pablo_escobar wrote:Svim casnim komunistima i komunjarama ovaj ujko jebe mater
Guest- Guest
pablo_escobar wrote:Svim casnim komunistima i komunjarama ovaj ujko jebe mater
svim nečasnim komunistima i nečasnim komunjarama šalješ rodijačke puse...
sitting_bull-
2015-09-28
i opet malo o dinamu i broju gledatelja. i tak svaki drugi, treći dan
http://www.nogometplus.net/nogometplusnet/tekst/TabId/98/ArtMID/508/ArticleID/15599/PLAVE-KRONIKE-Najtuznija-proslava-na-svijetu.aspx
http://www.nogometplus.net/nogometplusnet/tekst/TabId/98/ArtMID/508/ArticleID/15599/PLAVE-KRONIKE-Najtuznija-proslava-na-svijetu.aspx
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
sitting_bull wrote:
ad1) krivac se uvijek poziva na ono što njemu paše! i taj odgovor no hajduka ste izmišljali dva dana nakon utakmice!
dapače, htjeli ste krivnju svaliti na suca jer vas nije čekao 15 minuta pa ste poslije mijenjali priču kako su vam se izmišljeni argumenti osipali!
pobjegli ste, jedini u hrvatskoj nogometnoj povijesti, i kao takvi ćete ostati zapamćeni kroz oksimoron hajduk pobjegulja!
ad2) o tome ti ja govorim: vi zbog jednog navijača blokirate tisuće i onemogućujete daljnju prodaju ulaznica! što niste isto tako telefonski, kao što tvrdiš da je no donio odluku, intervenirali za tog jukića? što nije pavasović došao do osiguranja i rekao kako jukić ima problem i kako to treba riješiti? fiškal pavasović zna kako se takve situacije rješavaju, a baš taj puta nije znao?!
svjesno i kukavički ste pobjegli i to će ostati zapisano...
ad3) tih 23.000 ljudi sam spomenuo jer si ti počeo s time kako se utakmice igraju radi navijača. i kad utakmica nije bila odigrana je bilo cca 8.000 ljudi na stadionu. tih 8.000 po tebi nisu navijači, samo tj jukić jeste?!
ad4) knjigovođa brbljić je dobio nogu od no hajduka. to je činjenica. knjigovodstveno stanje je vjerojatno uredno, ali to ne znači i da je financijska situacija stabilna i pod kontrolom. i za malešom ste plakali kad je odlazio pa su mu našli kredite koji su samom malešu pomogli da trenutačno stabilizira stanje, ali je dug samo prolongiran zbog čega i jeste dignuli onih 30 milijuna kuna.
brojke se ne može demantirati...
1. Ja nikad neću izgubiti volju... Dakle, kolikog god puta treba ponovit ćemo. Razlog zbog kojeg Hajduk nije odigra utakmicu je objasnio je NO kluba. Mora ti biti jasno (ma koliko teško to bilo) da ne možeš ti drugima prišivati razloge nekih odluka. Ako ti, opet, nija jasan razlog odluke, to je pak tvoj problem...
2. Nije to jedan navijač, niti je Jukić jedini. On je jedini medijski istupio kao argument i dokaz da su "gospoda" iz Dinama lagali i da su imali svoju listu koju su sastavaljali bez policije...
3. Jukić nije smio na stadion, zašto? Utakmica se igra zbog navijača, i klub koji živi od navijača će stati iza svojih navijača. Svako normalan bi tako postupio, jebiga... Čista logika...
4. Brbić je bio predsjednik Uprave. Možeš ga ti zvati recepcioner, knjigovođa, konobar, smetlar, ali on je bio predsjednik Uprave. To je činjenica. . Nisu Malešu ništa našli, on je digao kredit i za to se znalo. Ko što se zna za Brbićeve poteze. Treba ti biti jasno da alaliza stanja u klubu koju su sad radili nije bila u svrhu toga da bi nešto tražili Brbiću, nego sasvim druga. To su objasnili i predsjednik NO-a, ali i sama gospođa Bošnjak koja je vodila tu analizu. Da si imao volje, mogao si poslušati što su njih dvoje kazali, posebno gospođa Bošnjak. Neke stvari bi ti, možda, bile jasnije...
Guest- Guest
amper1950 wrote:
1. Ja nikad neću izgubiti volju... Dakle, kolikog god puta treba ponovit ćemo. Razlog zbog kojeg Hajduk nije odigra utakmicu je objasnio je NO kluba. Mora ti biti jasno (ma koliko teško to bilo) da ne možeš ti drugima prišivati razloge nekih odluka. Ako ti, opet, nija jasan razlog odluke, to je pak tvoj problem...
2. Nije to jedan navijač, niti je Jukić jedini. On je jedini medijski istupio kao argument i dokaz da su "gospoda" iz Dinama lagali i da su imali svoju listu koju su sastavaljali bez policije...
3. Jukić nije smio na stadion, zašto? Utakmica se igra zbog navijača, i klub koji živi od navijača će stati iza svojih navijača. Svako normalan bi tako postupio, jebiga... Čista logika...
4. Brbić je bio predsjednik Uprave. Možeš ga ti zvati recepcioner, knjigovođa, konobar, smetlar, ali on je bio predsjednik Uprave. To je činjenica. . Nisu Malešu ništa našli, on je digao kredit i za to se znalo. Ko što se zna za Brbićeve poteze. Treba ti biti jasno da alaliza stanja u klubu koju su sad radili nije bila u svrhu toga da bi nešto tražili Brbiću, nego sasvim druga. To su objasnili i predsjednik NO-a, ali i sama gospođa Bošnjak koja je vodila tu analizu. Da si imao volje, mogao si poslušati što su njih dvoje kazali, posebno gospođa Bošnjak. Neke stvari bi ti, možda, bile jasnije...
ad1) pobjegli ste sa stadiona. kbk što ste naveli kao razlog: premali broj gledatelja (jer ste navikli samo na prepun poljud), vlažnu travu, upišane i usrane mudante...
ad2) lista je bila službena i operativna. vaše navike da radite što vas volja vrijede u splitu. izvan splita izvrši što ti se kaže pa se onda žali...
ad3) na stadionu je bilo puno više navijača, nego tovara izvan stadiona koji su blokirali ulaze na jugu. tko je vama kriv što niste naučili kako samo oni koji mogu kupiti kartu smiju ući na stadion. vaše solidariziranje s onima koji ne mogu kupiti kartu je vaš problem. kako poslije te edukacije o ulasku na maksimir odjednom nema više problema s tovarima?
ad4) brbljić je hajdukova slika vremena. i maleš isto. kao i tovari ad3) i u tijelima hajduka su nešto korisno naučili. otkako nema brbljića okrenuli ste se malo svom dvorištu, možda nešto i napravite. možda...
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:amper1950 wrote:
ad1) pobjegli ste sa stadiona. kbk što ste naveli kao razlog: premali broj gledatelja (jer ste navikli samo na prepun poljud), vlažnu travu, upišane i usrane mudante...
ad2) lista je bila službena i operativna. vaše navike da radite što vas volja vrijede u splitu. izvan splita izvrši što ti se kaže pa se onda žali...
ad3) na stadionu je bilo puno više navijača, nego tovara izvan stadiona koji su blokirali ulaze na jugu. tko je vama kriv što niste naučili kako samo oni koji mogu kupiti kartu smiju ući na stadion. vaše solidariziranje s onima koji ne mogu kupiti kartu je vaš problem. kako poslije te edukacije o ulasku na maksimir odjednom nema više problema s tovarima?
ad4) brbljić je hajdukova slika vremena. i maleš isto. kao i tovari ad3) i u tijelima hajduka su nešto korisno naučili. otkako nema brbljića okrenuli ste se malo svom dvorištu, možda nešto i napravite. možda...
2. Lista je sastavljena od Dinama, iako su prethodno iz Dinama lagali. I ok, samo radite u Zagrebu, tj. na Maksimiru što vas je volja, ali nemojte tjerati druge da pošto-poto sudjeluju u tome...
3. na stadionu je bilo puno više navijača, nego tovara izvan stadiona. Dakle, na stadionu su bili navijači, vani tovari. Ne treba dalje uopće ni čitati ni pričati... Mislim da sve govoriš o sebi. Ak ne želite tovare, ak prekidate utakmice zbog povika, onda zašto da igramo?
4. Tovari, tovari, tovari, gospoda navijači, bla, bla, bla. Brbić je počistio u svom dvorištu i borio se da se počisti unutar samog HNS-a, To je činjenica, i naravno da ćeš ti takav kakav jesi, iskompleskiran, pokvaren i pun predrasuda biti protiv takvog čovjeka. Ono, jasno je, ne moraš se više truditi...
Guest- Guest
amper1950 wrote:
2. Lista je sastavljena od Dinama, iako su prethodno iz Dinama lagali. I ok, samo radite u Zagrebu, tj. na Maksimiru što vas je volja, ali nemojte tjerati druge da pošto-poto sudjeluju u tome...
3. na stadionu je bilo puno više navijača, nego tovara izvan stadiona. Dakle, na stadionu su bili navijači, vani tovari. Ne treba dalje uopće ni čitati ni pričati... Mislim da sve govoriš o sebi. Ak ne želite tovare, ak prekidate utakmice zbog povika, onda zašto da igramo?
4. Tovari, tovari, tovari, gospoda navijači, bla, bla, bla. Brbić je počistio u svom dvorištu i borio se da se počisti unutar samog HNS-a, To je činjenica, i naravno da ćeš ti takav kakav jesi, iskompleskiran, pokvaren i pun predrasuda biti protiv takvog čovjeka. Ono, jasno je, ne moraš se više truditi...
ad1) koliko god puta pokušao sakriti uvijek završi isto: pobjegli ste! kbk kakve su vam isprike.
ad2) lista je postojala. prihvati činjenicu, a poslije se žali.
ad3) pravi navijači bi učinili sve da uđu na stadion. tovari su učinili sve da se ne može ući na stadion.
ad4) brbljić je vaš. ako ga toliko volite trebali ste ga zadržati, a ne ga nogirati. činjenica je otkako nije predsjednik da su prestala sranja po medijima i pljuvanja po drugima. treba pratiti znakove...
sitting_bull-
2015-09-28
http://www.nogometplus.net/nogometplusnet/tekst/TabId/98/ArtMID/508/ArticleID/15596/Novi-autogol-HNS-a-produbio-dinamoizaciju-nekadasnje-svetinje.aspx
ne valja kad su cijene po kunu, ne valja kad su 100 kn
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
sitting_bull wrote:amper1950 wrote:
ad1) koliko god puta pokušao sakriti uvijek završi isto: pobjegli ste! kbk kakve su vam isprike.
ad2) lista je postojala. prihvati činjenicu, a poslije se žali.
ad3) pravi navijači bi učinili sve da uđu na stadion. tovari su učinili sve da se ne može ući na stadion.
ad4) brbljić je vaš. ako ga toliko volite trebali ste ga zadržati, a ne ga nogirati. činjenica je otkako nije predsjednik da su prestala sranja po medijima i pljuvanja po drugima. treba pratiti znakove...
2. Lista je sastavljena od Dinama, iako su prethodno iz Dinama lagali
3. I Mislav Jukić je napravio sve da uđe na stadion, pa nije mogao...
4. Opet ću ponoviti da NO kluba odlučuje o tome tko će biti predsjednik kluba. Ti meni ti pričaš u stilu: kao vi ste ga trebali onda zadržati. Tko to? Navijači? Ja o tome imam svoje mišljenje koje sam reka, ali ne odlučujem ja o tome. Klub ne vodi ulica, koliko god to puta triba ponoviti. Šta se tiće "sranja po medijima i pljuvanja" ne znam na šta to misliš, vjerovatno na ukazivanje na kršenje propisa, nepošten rad nekih ljudi, ukazivanje na anomalije. To nisu sranja niti pljuvanja, ma koliko to tebi bude teško razumiti, a ukazivanja na to će biti i u budućnosti ma tko bio ne čelu kluba, sve dok se neke stvari ne promjene.
Guest- Guest
Naravno. Za kunu je omalovažavanje, za 100 kuna protiv neke Moldavije je previše. Predlažem 40, 50 kuna...kuracodigraca wrote:http://www.nogometplus.net/nogometplusnet/tekst/TabId/98/ArtMID/508/ArticleID/15596/Novi-autogol-HNS-a-produbio-dinamoizaciju-nekadasnje-svetinje.aspx
Guest- Guest
amper1950 wrote:Naravno. Za kunu je omalovažavanje, za 100 kuna protiv neke Moldavije je previše. Predlažem 40, 50 kuna...kuracodigraca wrote:http://www.nogometplus.net/nogometplusnet/tekst/TabId/98/ArtMID/508/ArticleID/15596/Novi-autogol-HNS-a-produbio-dinamoizaciju-nekadasnje-svetinje.aspx
Ne ideš gledati Moldaviju već Hrvatsku ...
sat2-
2015-09-28
Bez obzira, ne može ti ista cijena ulaznice biti na utakmici,šta ja znam Hrvatska-Francuska kao i na utakmici Hrvatska-Moldavija.sat2 wrote:
No nema veze ionako ti ćeš pozdraviti svaki potez HNS-a pa je bezpotrebno o tome pričati s tobom...
Guest- Guest
amper1950 wrote:Bez obzira, ne može ti ista cijena ulaznice biti na utakmici,šta ja znam Hrvatska-Francuska kao i na utakmici Hrvatska-Moldavija.sat2 wrote:
No nema veze ionako ti ćeš pozdraviti svaki potez HNS-a pa je bezpotrebno o tome pričati s tobom...
Kao što ćeš ti i tebi slični od cijene ulaznica napraviti nacionalni problem ... iako te reprezentacija ne zanima. Dakle, nigdje nisam HVALIO taj potez, ali nije moje da sudim već Koprivnična ... koliko čitam ulaznice su prodane?
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:
Kao što ćeš ti i tebi slični od cijene ulaznica napraviti nacionalni problem ... iako te reprezentacija ne zanima. Dakle, nigdje nisam HVALIO taj potez, ali nije moje da sudim već Koprivnična ... koliko čitam ulaznice su prodane?
Pa nije nacionalni problem, ali svatko ima pravo kazati svoje mišljenje o tome. Eto, ja sam napisa da je 1 kuna premalo i sramotno, 100 kuna protiv Moldavije puno. Dao bi cijena 50 kuna i to je to, jer neka zarada na takvoj utakmici i ne bi tribala biti primarna...
već Koprivnična? Šta je tu pjesnik htio reći? :)
Guest- Guest
Što ti nije jasno?amper1950 wrote:sat2 wrote:
Pa nije nacionalni problem, ali svatko ima pravo kazati svoje mišljenje o tome. Eto, ja sam napisa da je 1 kuna premalo i sramotno, 100 kuna protiv Moldavije puno. Dao bi cijena 50 kuna i to je to, jer neka zarada na takvoj utakmici i ne bi tribala biti primarna...
već Koprivnična? Šta je tu pjesnik htio reći? :)
sat2-
2015-09-28
amper1950 wrote:Koprivnična???sat2 wrote:
Što ti nije jasno?
Prevedi na hrvatski...
Tipfeler .... vidim veseli te ...
sat2-
2015-09-28
Page 9 of 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 14