Smokvin list od Janice, ministrove pomoćnice s malom maturom i poreznom oazom
Page 3 of 14
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Re: Smokvin list od Janice, ministrove pomoćnice s malom maturom i poreznom oazom
mogla bi biti za promociju.Regoč wrote:Janica nema ama baš nikakve rezultate u upravljanju ikakvim športskim sustavom, dakle nije kvalificirana za doministricu športa.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Smokvin list od Janice, ministrove pomoćnice s malom maturom i poreznom oazom
Naučit će...Štete ne može napravit kao onaj šta se učija upravljat obranom države.Regoč wrote:Janica nema ama baš nikakve rezultate u upravljanju ikakvim športskim sustavom, dakle nije kvalificirana za doministricu športa.
Kotromanović je pekao zanat s heklerom, janica salamonom, što se tiče škole tu su negdje, možda kotromanović ima više. Janica dobra Kotromanović ne valja...Ero wrote:Janica je barem ispekla zanat, a šutite o nekom tko vam je s*ebo avijacu...ili čak i državu.
Niko nema što S...Hrvacka imade.
ako nije do sada, nece ni od sada. i opet skreces s teme.Ero wrote:Naučit će...Štete ne može napravit kao onaj šta se učija upravljat obranom države.Regoč wrote:Janica nema ama baš nikakve rezultate u upravljanju ikakvim športskim sustavom, dakle nije kvalificirana za doministricu športa.
2014-12-30
To što je Kotroman bio nekvalificiran, nije argument da i doministrica športa bude nekvalificirana.
A članovi vlade ne bi se trebali poslu učiti kad uđu u vladu, trebali bi dolaziti u vladu kao gotovi kadrovi.
Misliš onako kao u kukuriku vladi?Regoč wrote:A članovi vlade ne bi se trebali poslu učiti kad uđu u vladu, trebali bi dolaziti u vladu kao gotovi kadrovi.
bosanci uce u hodu.
izmedu mjesalice i tacki.
2014-12-30
Pa mogli su izabrat Anju Šovagović. Ona ide na pilates a i u HDZ-u je.
Guest- Guest
Ti nikad ni nisi bio na temi. Sad se tek pokušavaš uključiti...s velikim zakašnjenjem... od najmanje 15 godina.veber wrote:ako nije do sada, nece ni od sada. i opet skreces s teme.Ero wrote:Naučit će...Štete ne može napravit kao onaj šta se učija upravljat obranom države.Regoč wrote:Janica nema ama baš nikakve rezultate u upravljanju ikakvim športskim sustavom, dakle nije kvalificirana za doministricu športa.
Ti si sam svoj majstor...kod mene to rade Bosanci.veber wrote:bosanci uce u hodu.
Procjenjivanje sposobnosti ljudi samo na osnovi formalnog obrazovanja je znak nečeg drugogRegoč wrote:Izrugivanje obrazovanima, a uzdizanje NKV-a znak je zatucanosti. Janica nije kvalificirana, nek bude trenerica, to je njezin domet.
Inače, kad vidim tko sve u ovoj državi ima završen fakultet,sram me je što sam i srednju završila...
2014-04-12
i kaj bi ja sada trebao zakljucit iz tvog upisa?Ero wrote:Ti nikad ni nisi bio na temi. Sad se tek pokušavaš uključiti...s velikim zakašnjenjem... od najmanje 15 godina.veber wrote:ako nije do sada, nece ni od sada. i opet skreces s teme.Ero wrote:Naučit će...Štete ne može napravit kao onaj šta se učija upravljat obranom države.Regoč wrote:Janica nema ama baš nikakve rezultate u upravljanju ikakvim športskim sustavom, dakle nije kvalificirana za doministricu športa.
da si glup?
2014-12-30
Regoč wrote:To što je Kotroman bio nekvalificiran, nije argument da i doministrica športa bude nekvalificirana.
Pa ak može NATO konobarica, što ne bi i skijašica.
Guest- Guest
Pa,mogli su..što bi falilo..Ne bismo ni mi bile lošeEva wrote:Pa mogli su izabrat Anju Šovagović. Ona ide na pilates a i u HDZ-u je.
2014-04-12
IvyTeasdale wrote:Procjenjivanje sposobnosti ljudi samo na osnovi formalnog obrazovanja je znak nečeg drugogRegoč wrote:Izrugivanje obrazovanima, a uzdizanje NKV-a znak je zatucanosti. Janica nije kvalificirana, nek bude trenerica, to je njezin domet.
Inače, kad vidim tko sve u ovoj državi ima završen fakultet,sram me je što sam i srednju završila...
Crnoja čak i dva.
Guest- Guest
A tek maras....taj je bio strasnog znanja pred njim su drhtali rockfeleri
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
draga, nemoj se pravit bedastom.Ero wrote:Ti nikad ni nisi bio na temi. Sad se tek pokušavaš uključiti...s velikim zakašnjenjem... od najmanje 15 godina.veber wrote:ako nije do sada, nece ni od sada. i opet skreces s teme.Ero wrote:Naučit će...Štete ne može napravit kao onaj šta se učija upravljat obranom države.Regoč wrote:Janica nema ama baš nikakve rezultate u upravljanju ikakvim športskim sustavom, dakle nije kvalificirana za doministricu športa.
uopce nije stvar u skoli.
ninteligentna je.
2014-12-30
IvyTeasdale wrote:Pa,mogli su..što bi falilo..Ne bismo ni mi bile lošeEva wrote:Pa mogli su izabrat Anju Šovagović. Ona ide na pilates a i u HDZ-u je.
Ma bez razloga mi je ovo šikaniranje Janice. Žena je na mjestu. Nije Kolinda niš elokventnija niti pametnija od nje pa je čak i predsjednica države. Tak da ono...
Guest- Guest
Takvih ima koliko hoćeš, k'o da je jedini..kad se sjetim samo jedne polupismene županice..ta je i bez srednje završila fakultet..Eva wrote:IvyTeasdale wrote:Procjenjivanje sposobnosti ljudi samo na osnovi formalnog obrazovanja je znak nečeg drugogRegoč wrote:Izrugivanje obrazovanima, a uzdizanje NKV-a znak je zatucanosti. Janica nije kvalificirana, nek bude trenerica, to je njezin domet.
Crnoja čak i dva.
2014-04-12
Gle, vjerojatno i nije..samo je usmjerila snage na druga polja..Eva wrote:IvyTeasdale wrote:Pa,mogli su..što bi falilo..Ne bismo ni mi bile lošeEva wrote:Pa mogli su izabrat Anju Šovagović. Ona ide na pilates a i u HDZ-u je.
Ma bez razloga mi je ovo šikaniranje Janice. Žena je na mjestu. Nije Kolinda niš elokventnija niti pametnija od nje pa je čak i predsjednica države. Tak da ono...
2014-04-12
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Similar topics
» Radmanu odgovornost za pretplatnike smokvin list za uhljebljivanje
» Tajna ministrove kape, stare mreže KOS-a i likvidacija neistomišljenika
» Kina zabranjuje izvoz grafita malom Švabi
» Još jedan udar po malom poduzetništvu...
» Kina uvodi carine malom Švabi
» Tajna ministrove kape, stare mreže KOS-a i likvidacija neistomišljenika
» Kina zabranjuje izvoz grafita malom Švabi
» Još jedan udar po malom poduzetništvu...
» Kina uvodi carine malom Švabi
Page 3 of 14