SRBIJA DANAS GLASA
Page 27 of 28
Page 27 of 28 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28
Re: SRBIJA DANAS GLASA
tre911 wrote:Epi hebo im pas m i jednima i drugima. Ništa dobro ne nose ni jedniu ni drugi no kod amera barem imamo neki benefit pa su nas spasili od britanske ujdurme u vezi rata i zločinačkog poduhvata kao i od namještanja arbitražnog suda za savudrijsku valu.epikur37 wrote:tre911 wrote:Znači ništa od dominacije rusije? I tebe gadno zajebalo :DDepikur37 wrote:marcellus wrote:Braćala wrote:Zar je neko očekivao drugačiji epilog? 2 % glasova se broji 4 dana. Ne znam da li i debili poput pižona veruju u ovo...
oćelbit sranja u Srbiji radi ovog sranja ili po običaju pojeo vuk magare... mislim, nije da vas jebem, al vučko vas jebe ko mlade majmune
nista marc, srbija ide u eu...bit će zajedno s rh pri odlučivanju u novoj federaciji...prihvati gotovo je :)
khah, vaši amero-vehabiti čini se dobili poluvrijeme ;)
Hvala lijepa ali prije biram europsko-rusku stranu od američko-tursko-vehabitske...
svatko po svojoj savjesti.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne znam baš, dobro je pizzon uočio, što radi američki ambasador u izbornoj noći u posjeti opoziciji - Čedi, Tadiću, Sandi i kompaniji? Nepojivo je netko uspio spojiti, ne treba biti previše pametan da se vidi tko.dzango wrote:Ambasade su i sredilče da fali jedan glas.
Piglet- Posts : 1496
2016-02-24
Piglet wrote:IGRA ŽIVACA: DSS-Dveri ispod cenzusa za JEDAN GLAS
Za prelazak cenzusa i ulazak u parlament potrebno je da izborna lista osvoji 5 odsto glasova izašlih birača. Kada uzmemo podatak koji je objavio RIK da je na izborima glasalo 3.770.695 birača - dobija se da cenzus odnosno tih pet odsto iznosi 188.534,75 glasova.
Budući da je u pitanju decimala, poslednja cifra se zaokružuje na 5 i dolazi se do broja 188.535, a kaoalicija DSS-Dveri osvojila je samo jedan glas manje od tog broja - prema podacima RIK tačno 188.534 glasova!
Sledeći istu računicu, koalicija SDS-LDP-LSV prešla je cenzus za 788 glasova.
http://www.blic.rs/vesti/politika/igra-zivaca-dss-dveri-ispod-cenzusa-za-jedan-glas/w4rblm3
Ni prelazak izbornog praga nije garancija ulaska u parlament, to ne garantira D Hondtova metoda rasporeda i izračuna mandata.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
epikur37 wrote:heh ali ovo je totalna dominacija, hebali ih za jedan glas i taj jedan je baš zato da se pokaže da je namješteno al da ovi ništa ne mogu :D
Vučić ih jebe, a Šešelj im prijeti, ova cijepanja i podjele srpskih nacionalista su gora od hrvatskih pravaša HSP, HČSP, HSP AS itd. Vučić može biti miran uz ovakvu opoziciju.
---------------
Lider radikala Vojislav Šešelj kaže da američki ambasador u Srbiji Kajl Skot grubim falsifikovanjem izborne volje građana pokušava da ugura Dveri-DSS i Čedu-Borisa-Čanka iznad cenzus. On najavljuje da će izvesti četnike na ulicu ako pređu cenzus.
Šešelj je opisao koaliciju Dveri-DSS kao “lažne patriote”, navodeći da sarađuju sa Amerikom. On dodaje da ta koalicija kao i koalicija Čeda-Borić-Čanak sigurno nisu prešle cenzus.
– Problem naknadnog prekrajanja izbornih rezultata koje se vrši pod pritiskom američkog ambasadora Skota. To sprovodi Republička izborna komisija. Na veštački način, grubim falsifikovanje, pokušava se prikazati da su dve koalicije Dveri-DSS i Čeda-Boris-Čanak prešli cenzus, kada nisu, rekao je Šešelj.
http://www.teleprompter.rs/seselj-zapretio-skotu-americki-ambasador-falsifikuje-izbore-izvescu-besne-cetnike-na-ulice-video.html
Piglet- Posts : 1496
2016-02-24
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
nhehehe, znamo mi da se tome nadate.marcellus wrote:Braćala wrote:Zar je neko očekivao drugačiji epilog? 2 % glasova se broji 4 dana. Ne znam da li i debili poput pižona veruju u ovo...
oćelbit sranja u Srbiji radi ovog sranja ili po običaju pojeo vuk magare... mislim, nije da vas jebem, al vučko vas jebe ko mlade majmune
nema nista, plus, pada prijava, zbog nedolicnog ponasanja.
naviklo se to, 3 godine primaju drzavnu lovu, i to ne malu.
sad ih seselj potopio, i njih i sandru, pokupio im glasove i kraj.
mozda ponovljeno glasanje na par meste promeni raspred ??
a da odgovaraju, pred sudijom, to im ne gine.
Guest- Guest
to je minorna grupa koja je totalno nemocna da bilo sta organizuje.
to nije u stanju danas ni seselj da napravi, ozbiljno.
moze neku grupu da provede ulicama i toliko.
to nije u stanju danas ni seselj da napravi, ozbiljno.
moze neku grupu da provede ulicama i toliko.
Guest- Guest
marcellus wrote:šešelj igra za vučića a glumi mu neprijatelja
zasto, seselj je oduvek bio legalista.
i nece dobiti vlast, iako vec namiguje.
pa i tvoju zenu yebe krerten, pa nista.
Guest- Guest
Ne možeš ti ništa birati kao ni jaepikur37 wrote:tre911 wrote:Epi hebo im pas m i jednima i drugima. Ništa dobro ne nose ni jedniu ni drugi no kod amera barem imamo neki benefit pa su nas spasili od britanske ujdurme u vezi rata i zločinačkog poduhvata kao i od namještanja arbitražnog suda za savudrijsku valu.epikur37 wrote:tre911 wrote:Znači ništa od dominacije rusije? I tebe gadno zajebalo :DDepikur37 wrote:marcellus wrote:Braćala wrote:Zar je neko očekivao drugačiji epilog? 2 % glasova se broji 4 dana. Ne znam da li i debili poput pižona veruju u ovo...
nista marc, srbija ide u eu...bit će zajedno s rh pri odlučivanju u novoj federaciji...prihvati gotovo je :)
Hvala lijepa ali prije biram europsko-rusku stranu od američko-tursko-vehabitske...
Guest- Guest
Stanojko wrote:Meni tebe zao...bez zezanja...
a meni vas svih... bez zezanja...
tre911 wrote:Ne možeš ti ništa birati kao ni jaepikur37 wrote:tre911 wrote:Epi hebo im pas m i jednima i drugima. Ništa dobro ne nose ni jedniu ni drugi no kod amera barem imamo neki benefit pa su nas spasili od britanske ujdurme u vezi rata i zločinačkog poduhvata kao i od namještanja arbitražnog suda za savudrijsku valu.epikur37 wrote:tre911 wrote:Znači ništa od dominacije rusije? I tebe gadno zajebalo :DDepikur37 wrote:marcellus wrote:Braćala wrote:Zar je neko očekivao drugačiji epilog? 2 % glasova se broji 4 dana. Ne znam da li i debili poput pižona veruju u ovo...
Mogu na osobnom moralnom i političkom planu napraviti izbor. Napravio si ga i ti.
2015-08-06
Ne može celu noć da provede kod Vučića u jami. Red je da obiđe i ostale.Piglet wrote:Ne znam baš, dobro je pizzon uočio, što radi američki ambasador u izbornoj noći u posjeti opoziciji - Čedi, Tadiću, Sandi i kompaniji? Nepojivo je netko uspio spojiti, ne treba biti previše pametan da se vidi tko.dzango wrote:Ambasade su i sredilče da fali jedan glas.
marcellus wrote:Stanojko wrote:Meni tebe zao...bez zezanja...
a meni vas svih... bez zezanja...
i meni tebe,
jer su tvoji favoriti u srbiji doziveli fijasko.
eh, kako bi ti voleo da se sami potopimo,
patriotski, pa da sve bude ko nekada.
Q !
Guest- Guest
ciganska posla
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
vrlo dostojanstveno !
zapad je izbore u srbiji ocenio vrlo pozitivno
a sta o tome kenjaju pojedini narodi u regionU, nebitno
zapad je izbore u srbiji ocenio vrlo pozitivno
a sta o tome kenjaju pojedini narodi u regionU, nebitno
Guest- Guest
normalno da se yebivetri pobune
kad 3 godine primaju lovu i nista ne rade
nikome nista ne odgovraju
samo primaju lovu i placaju sponzoruse
sad je to pod ? i jaooj
narod uopste nema razloga da glasa
za face koje su 3 god. presedele u klupama
i primale lovu
sva politicka aktivnost svodi se na negiranju
pedera i sl. yebiga, za to su previse placeni
kad 3 godine primaju lovu i nista ne rade
nikome nista ne odgovraju
samo primaju lovu i placaju sponzoruse
sad je to pod ? i jaooj
narod uopste nema razloga da glasa
za face koje su 3 god. presedele u klupama
i primale lovu
sva politicka aktivnost svodi se na negiranju
pedera i sl. yebiga, za to su previse placeni
Guest- Guest
mene zanima koji kurac pizzon sere sa temama o srbiji, jebala te srbija, dosadan si ko i teme o drugom svjetskom ratu
koji pizzon
otvorim tek neku temu
90% komentara na forumu je o srbima i srbiji
prvi ti seruckaš,
yebi se i ne kanjaj mi vise
Guest- Guest
pizzon wrote:Leviathan2 wrote:mene zanima koji kurac pizzon sere sa temama o srbiji, jebala te srbija, dosadan si ko i teme o drugom svjetskom ratu
yebi se majmune.
koji pizzon
otvorim tek neku temu
prvi ti seruckaš,
pa i to stoji ali inače tvoja platforma se pokazala u konačnici kao najbolja...ne zato što si ti pametan jer nisi, nego zato što ti se jednostavno tako posložilo...
Ova ekipa stanojka i dzango nisu popušlili jer su glupi jednostavno su tragični.
2015-08-06
tata ti je majmun seronjo,pizzon wrote:Leviathan2 wrote:mene zanima koji kurac pizzon sere sa temama o srbiji, jebala te srbija, dosadan si ko i teme o drugom svjetskom ratu
yebi se majmune.
koji pizzon
otvorim tek neku temu
prvi ti seruckaš,
koga zanima glasanje u srbiji i vucic i sheselj i ostala zgadija
de odjebi s tim,
glup si ko kurac i beskarakteran ko hadezeovac,
koji pizzon
otvorim tek neku temu
prvi ti seruckaš,
pa i to stoji ali inače tvoja platforma se pokazala u konačnici kao najbolja...ne zato što si ti pametan jer nisi, nego zato što ti se jednostavno tako posložilo...
Ova ekipa stanojka i dzango nisu popušlili jer su glupi jednostavno su tragični.
ma ok, ja sam prvi gloopson.
cak, sta vise, sto se agresivniji, vise me ne dotice.
Guest- Guest
Page 27 of 28 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28
Similar topics
» Staljin: "Danas nije važno ko i kako glasa, već ko broji glasove"
» Srbija danas: Palanačka prevrtljivost i jajarski mentalitet
» Sudbinska vijest Imbexa:Srbija danas slavi Dan državnosti
» Adem Vuchiqi je uspeo, Srbija je danas skoro ko Švajcarska
» TITO: Srbija danas više nikom ne bi bila lak plen kao 1999
» Srbija danas: Palanačka prevrtljivost i jajarski mentalitet
» Sudbinska vijest Imbexa:Srbija danas slavi Dan državnosti
» Adem Vuchiqi je uspeo, Srbija je danas skoro ko Švajcarska
» TITO: Srbija danas više nikom ne bi bila lak plen kao 1999