Obraćanje Predsjednice na tematskoj raspravi Opće skupštine UN-a o postizanju ciljeva održivog razvoja
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Obraćanje Predsjednice na tematskoj raspravi Opće skupštine UN-a o postizanju ciljeva održivog razvoja
Ero wrote:Kad s tobom raspravljam imam za to poseban mašala orqan.sitting_bull wrote:Ero wrote:Razmišljao sam
čime?
kao i orešković: koristiš google prevoditelja.
eto kako te slovenija oplemenila: da si ostao u kasabi ne bi niti znao da google postoji...
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
Re: Obraćanje Predsjednice na tematskoj raspravi Opće skupštine UN-a o postizanju ciljeva održivog razvoja
Nije loše spram vas koje je oplemenjivala "šuvarica".sitting_bull wrote:Ero wrote:Kad s tobom raspravljam imam za to poseban mašala orqan.sitting_bull wrote:Ero wrote:Razmišljao sam
čime?
kao i orešković: koristiš google prevoditelja.
eto kako te slovenija oplemenila: da si ostao u kasabi ne bi niti znao da google postoji...
Nego, šta se ti desilo da si prišalta sa socijalističkog samopravljanja na Google? Jebeno, a?
Ero wrote:Nije loše spram vas koje je oplemenjivala "šuvarica".sitting_bull wrote:kao i orešković: koristiš google prevoditelja.
Nego, šta se ti desilo da si prišalta sa socijalističkog samopravljanja na Google? Jebeno, a?
govnar ero prstom u prkno!
da nije šuvarice ti bi još ovce i koze čuvao u mrkonjićgradskim pripizdinama, a sad se kurčiš bedančevim pašnikima i meliščima po kojima te domače krave sprehode.
jebeno, a?
sitting_bull-
2015-09-28
.
Auuuuu efendija Ero, ovo je zabolilo.sitting_bull wrote:Ero wrote:Nije loše spram vas koje je oplemenjivala "šuvarica".sitting_bull wrote:kao i orešković: koristiš google prevoditelja.
govnar ero prstom u prkno!
da nije šuvarice ti bi još ovce i koze čuvao u mrkonjićgradskim pripizdinama, a sad se kurčiš bedančevim pašnikima i meliščima po kojima te domače krave sprehode.
jebeno, a?
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
sto je pretila pricala ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ja san ka dite fantazirala da kad opet bude rat da ću uteć u Svinišće , selo vis-dolina na omiškoj dinari, tamo me niko neće nać. Iz pećina bi skupljala kondeziranu vodu, a pravila bi i struju od vitra i sunca...i svašta još..mojoj babi je triba ostatak svita samo za mekinje, brašno, petrolej i modru galicu
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
...i svatko je ima nekoga u Ameriki koji in je sla kavu. U Ercegovini smo dobivali i bakalar prid Božić.frakcija wrote:Ja san ka dite fantazirala da kad opet bude rat da ću uteć u Svinišće , selo vis-dolina na omiškoj dinari, tamo me niko neće nać. Iz pećina bi skupljala kondeziranu vodu, a pravila bi i struju od vitra i sunca...i svašta još..mojoj babi je triba ostatak svita samo za mekinje, brašno, petrolej i modru galicu
Mome didu je 5 dice umrlo od gladi, dok Truman nije počeja slat jaja u prahu..jer su vojske prije toga kupile svu spizu..čudi me šta baba nije s dicon utekla u el-šatEro wrote:...i svatko je ima nekoga u Ameriki koji in je sla kavu. U Ercegovini smo dobivali i bakalar prid Božić.frakcija wrote:Ja san ka dite fantazirala da kad opet bude rat da ću uteć u Svinišće , selo vis-dolina na omiškoj dinari, tamo me niko neće nać. Iz pećina bi skupljala kondeziranu vodu, a pravila bi i struju od vitra i sunca...i svašta još..mojoj babi je triba ostatak svita samo za mekinje, brašno, petrolej i modru galicu
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Trumanova jaja, mliko u prahu, pa onaj žuti sir u konzervan...To san u školi dobiva jedno vrime.frakcija wrote:Mome didu je 5 dice umrlo od gladi, dok Truman nije počeja slat jaja u prahu..jer su vojske prije toga kupile svu spizu..čudi me šta baba nije s dicon utekla u el-šatEro wrote:...i svatko je ima nekoga u Ameriki koji in je sla kavu. U Ercegovini smo dobivali i bakalar prid Božić.frakcija wrote:Ja san ka dite fantazirala da kad opet bude rat da ću uteć u Svinišće , selo vis-dolina na omiškoj dinari, tamo me niko neće nać. Iz pećina bi skupljala kondeziranu vodu, a pravila bi i struju od vitra i sunca...i svašta još..mojoj babi je triba ostatak svita samo za mekinje, brašno, petrolej i modru galicu
Onaj žuti sir mi je jedino bija dobar, a ostalo...ajme meni.
U kojoj školi? Onoj socijalističkoj odvratnoj šugoslovenskoj školi?Ero wrote:Trumanova jaja, mliko u prahu, pa onaj žuti sir u konzervan...To san u školi dobiva jedno vrime.frakcija wrote:Mome didu je 5 dice umrlo od gladi, dok Truman nije počeja slat jaja u prahu..jer su vojske prije toga kupile svu spizu..čudi me šta baba nije s dicon utekla u el-šatEro wrote:...i svatko je ima nekoga u Ameriki koji in je sla kavu. U Ercegovini smo dobivali i bakalar prid Božić.frakcija wrote:Ja san ka dite fantazirala da kad opet bude rat da ću uteć u Svinišće , selo vis-dolina na omiškoj dinari, tamo me niko neće nać. Iz pećina bi skupljala kondeziranu vodu, a pravila bi i struju od vitra i sunca...i svašta još..mojoj babi je triba ostatak svita samo za mekinje, brašno, petrolej i modru galicu
Onaj žuti sir mi je jedino bija dobar, a ostalo...ajme meni.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Ero wrote:Nismo mi tek tako, imamo 3, dok ti živiš u tuđoj...Noor wrote:Pa ko ti dira tvoju zloveniju...samo ti budi ostani tam
Nisam znala da i vi imate preCjednicu.. viš
veli osmanlijski iscidak, na privremenom sisanju Slovenije, wanna be hrvat...i ostade živ
Mujo, za razliku od tebe, ja sam svoj na svome, od rođenja i "od stoljeća 7."...aj sad kmeči i jodlaj do sutra
Guest- Guest
Ma ti si, što bi rekli bosanci, prdimahovina...Ustvari nemam pojma tko si, prvi put te primjećujem. A i to sasvim slučajno.Noor wrote:Ero wrote:Nismo mi tek tako, imamo 3, dok ti živiš u tuđoj...Noor wrote:Pa ko ti dira tvoju zloveniju...samo ti budi ostani tam
Nisam znala da i vi imate preCjednicu.. viš
veli osmanlijski iscidak, na privremenom sisanju Slovenije, wanna be hrvat...i ostade živ
Mujo, za razliku od tebe, ja sam svoj na svome, od rođenja i "od stoljeća 7."...aj sad kmeči i jodlaj do sutra
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Spiegel: SAD strahuje od Putinovog govora na zasjedanju Opće skupštine UN-a
» Obraćanje predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović hr javnosti
» HRT, 18:30 - Obraćanje predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske u prigodi završetka mandata
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske na 74. Općoj skupštini Ujedinjenih naroda
» Obraćanje predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović hr javnosti
» HRT, 18:30 - Obraćanje predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske u prigodi završetka mandata
» Obraćanje Predsjednice Republike Hrvatske na 74. Općoj skupštini Ujedinjenih naroda
Page 2 of 2