U Hrvatsku uskoro stižu prve izbjeglice: Ukupno ih trebamo primiti 1600
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: U Hrvatsku uskoro stižu prve izbjeglice: Ukupno ih trebamo primiti 1600
ja od lipnja do srpnja ne dajen apartman ispo 70 eura, čagod oni dogovorili.debotoijusto wrote:
"Vlada je definirala da će u razdoblju od 8. lipnja do 8. srpnja primiti 30 ljudi iz Turske i još po deset iz Grčke i Italije, ukupno 50 ljudi", rekao je Orepić u Luxembourgu, gdje sudjeluje na sastanku ministara unutarnjih poslova zemalja članica EU-a.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
e nimos tliko trozitaben wrote:ja od lipnja do srpnja ne dajen apartman ispo 70 eura, čagod oni dogovorili.debotoijusto wrote:
"Vlada je definirala da će u razdoblju od 8. lipnja do 8. srpnja primiti 30 ljudi iz Turske i još po deset iz Grčke i Italije, ukupno 50 ljudi", rekao je Orepić u Luxembourgu, gdje sudjeluje na sastanku ministara unutarnjih poslova zemalja članica EU-a.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
a ki mi broni, inako je sve na crno:)prckov wrote:e nimos tliko trozitaben wrote:ja od lipnja do srpnja ne dajen apartman ispo 70 eura, čagod oni dogovorili.debotoijusto wrote:
2014-04-16
e ondo troziaben wrote:a ki mi broni, inako je sve na crno:)prckov wrote:e nimos tliko trozitaben wrote:ja od lipnja do srpnja ne dajen apartman ispo 70 eura, čagod oni dogovorili.debotoijusto wrote:
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
aben wrote:ja od lipnja do srpnja ne dajen apartman ispo 70 eura, čagod oni dogovorili.debotoijusto wrote:
odakle si ako nije tajna.. baš ono koji otok, regija ? :D
Guest- Guest
iz ugljana,
ali apartman mi je u zd
ali apartman mi je u zd
2014-04-16
ali ne, viša cijena je doli,preko_vode_do_slobode wrote:tako reci :)
i lakše se rodi. u grodu prolazu šporki backpackeri na dun dvo, a doli dolazu obitelji po celu sedmicu...
2014-04-16
Ucka wrote:Evo onih koji ce radit na grilu ovo ljeto.
Naročito krmetinu sa masti.............eo sad će
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Yehudi wrote:Ucka wrote:Evo onih koji ce radit na grilu ovo ljeto.
Naročito krmetinu sa masti.............eo sad će
Kad je sam jede on i krmetinu.
Ucka-
2016-02-15
2014-04-20
Saudi cleric says that posting pictures on social media causes cancer [img(32.1px,33px)]https://abs.twimg.com/emoji/v2/72x72/1f602.png[/img][img(33.1px,33px)]https://abs.twimg.com/emoji/v2/72x72/1f602.png[/img]
2014-04-20
Pa ja sam jučer na jednoj drugoj temi napisao kako je naš Todorić velikodušno ponudio svoje kioske, tj. kioske Tiska, u svrhu smještaja izbjeglica.
– Po kiosku ćemo smjestiti oko 90.000 ljudi koji će imati praktički neograničene zalihe hrane. U desnom krilu kućice napravit ćemo i manji nogometni teren, dok ćemo s prednje strane izbaciti novine, skener, kurirsku službu, aparat za kavu i ribarnicu te umetnuti džamiju. Ne znam samo što ćemo s viškom mjesta straga, možda izgradimo avionsku pistu da ne putuju bezveze pješke preko pola svijeta.
– Po kiosku ćemo smjestiti oko 90.000 ljudi koji će imati praktički neograničene zalihe hrane. U desnom krilu kućice napravit ćemo i manji nogometni teren, dok ćemo s prednje strane izbaciti novine, skener, kurirsku službu, aparat za kavu i ribarnicu te umetnuti džamiju. Ne znam samo što ćemo s viškom mjesta straga, možda izgradimo avionsku pistu da ne putuju bezveze pješke preko pola svijeta.
Nego, šta ćemo sa tih 1600 kad drugi dan dođu na granicu, jel ih treba silom zadržati ili puštamo one s papirima
Dvije muhe istim udarcem ... Sve koji to hoće ( a bit će ih dosta, ne sumnjam u to) odmah regrutirati u MUP i pustit ih da osiguravaju granicu. Odmah si najmiltantnije zaposlio i integrirao na poslove koje se nitko normalan ne bi dobrovoljno javio. Obećati ima naravno nešt primamljivo- npr. HR putovnicu nakon dvije godine uzorne službe da mogu ić gdje hoće u EU
S obzirom na količinu aboliranih Srba i Srba koji su po nacionalnom ključu u MUP-u istočne Slavonije - možemo biti samo na dobitku. Oni prvi nas otovreno mrze, a ovu drugi nas tek potencijano mrze. S obzirom da smo mi ipak nešto malo maja đubrad od Srba, postoji velika vjerojatnost da će više zamrziti Srbe nego nas, pa od onih koji ostanu imamo dobru drugu-treću generaciju istinskih hrvatskih domoljuba :-)
Dvije muhe istim udarcem ... Sve koji to hoće ( a bit će ih dosta, ne sumnjam u to) odmah regrutirati u MUP i pustit ih da osiguravaju granicu. Odmah si najmiltantnije zaposlio i integrirao na poslove koje se nitko normalan ne bi dobrovoljno javio. Obećati ima naravno nešt primamljivo- npr. HR putovnicu nakon dvije godine uzorne službe da mogu ić gdje hoće u EU
S obzirom na količinu aboliranih Srba i Srba koji su po nacionalnom ključu u MUP-u istočne Slavonije - možemo biti samo na dobitku. Oni prvi nas otovreno mrze, a ovu drugi nas tek potencijano mrze. S obzirom da smo mi ipak nešto malo maja đubrad od Srba, postoji velika vjerojatnost da će više zamrziti Srbe nego nas, pa od onih koji ostanu imamo dobru drugu-treću generaciju istinskih hrvatskih domoljuba :-)
Painkiller-
2014-04-27
Gdje ti je Vrhovna? Struže si klitoris USA gazdi?
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Biskup Uzinić: Trebamo prednjačiti u ljubavi i toleranciji, migrante moramo primiti, zaštiti, promovirati i integrirati
» U Hrvatsku stiže 1600 migranata kojima država mora osigurati stan i posa
» Britanski ministar: Trebamo izaći iz Evropske unije, stižu nam Turci i Srbi
» Crosol: Hrvatska mora primiti izbjeglice iz Afganistana
» Izbjeglice stižu avionima
» U Hrvatsku stiže 1600 migranata kojima država mora osigurati stan i posa
» Britanski ministar: Trebamo izaći iz Evropske unije, stižu nam Turci i Srbi
» Crosol: Hrvatska mora primiti izbjeglice iz Afganistana
» Izbjeglice stižu avionima
Page 2 of 2