Protestna nota Hrvatskoj zbog Kovača i Tompsona
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Protestna nota Hrvatskoj zbog Kovača i Tompsona
Jaka protestna nota. Ko vremenska prognoza.
Ucka- Posts : 588
2016-02-15
Treba ti pomoć?kaja_333 wrote:Jel nas holandija opet gusi? Akghh. Uf, ne možemo vise..
Predizborna. Sutra počinje predizborna ćutnja.Ucka wrote:Jaka protestna nota. Ko vremenska prognoza.
Ja sam mislio da ste vi Srbi zeru pametniji.dzango wrote:Još malo sveže ispaše za finiš izborne kampanje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nisu to Srbi. To su Naprednjaci. A kampanju im rade Ameri.jastreb wrote:Ja sam mislio da ste vi Srbi zeru pametniji.dzango wrote:Još malo sveže ispaše za finiš izborne kampanje.
Kome se ne sviđa kako Miso i Thompson pjevaju..da cujem..;D
2014-04-12
dzango wrote:Nisu to Srbi. To su Naprednjaci. A kampanju im rade Ameri.jastreb wrote:Ja sam mislio da ste vi Srbi zeru pametniji.dzango wrote:Još malo sveže ispaše za finiš izborne kampanje.
Znaci Srbi su Nazadnjaci.
Ucka-
2016-02-15
dzango wrote:
Osim toga, Ministarstvo spoljnih poslova izražava posebnu zabrinutost zbog učešća hrvatskog pevača Marka Perkovića Tompsona na verskoj tribini za mlade u Katoličkoj školi u Šibeniku i predavanja koje je održao učenicima osnovne i srednje škole, uz pesme "Čavoglave" i "Jasenovac i Gradiška Stara", u kojima se veliča ustaštvo i upućuju pretnje Srbima.
dobro malo smo lagili koja gradiška stara? Đe to tompson pjevao, pa nije vam to mesić
nego šta sad da damo časnu titovu pionirsku da ćemo bit dobri, ono nećemo nikad više?
dzango wrote:Još malo sveže ispaše za finiš izborne kampanje.
Cavoglavama nista ne fali.Ratna pjesmica. Ovu drugu nije pjevao, ali dobro,da lazete kad otvorite usta, je i Cosic ljepo obrazlozio.
Ucka-
2016-02-15
Vucic:Pozivam hrvatsku na bilateralne razgovore....Kovac:Tema?.....Vucic:Tema ce biti da se dogovorimo kad da se drugi put nadjemo...drugi put kad da se nadjemo treci put.....ste vidili brisel,svabe kako smo mi da se sve resi bilateralnim putem...ako treba i sto puta da sa dogovorimo kad cemo se i 101 put naci.....EU,BRISEL,BERLIN:'BRAVO,BRAVO TO JE PORUKA SRBIJE I VUCICA DOBROSUSJEDSKA GESTA,DOGOVORITI SE SVAKI PUT KAD CE TE SE NACI,IMPRESIVAN POTEZ SRBIJE I VUCICA,A NE VI HRVATI SAMO KOMPLICIRATE TAMO SA NEKAKVIM LOGORIMA,POVLACENJEM OPTUZNICA,VRACANJEM TAMO NEKAKOVOG KULTURNOG BLAGA A JOS TAMO DA SE PREDAJU NEKAKVI DOKUMENTIMA O NESTALIM I MASOVNIM GROBNICAMA...FUJ BAS STE ZAOSTALI VI HRVATI...'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Vucic:Pozivam hrvatsku na bilateralne razgovore....Kovac:Tema?.....Vucic:Tema ce biti da se dogovorimo kad da se drugi put nadjemo...drugi put kad da se nadjemo treci put.....ste vidili brisel,svabe kako smo mi da se sve resi bilateralnim putem...ako treba i sto puta da sa dogovorimo kad cemo se i 101 put naci.....EU,BRISEL,BERLIN:'BRAVO,BRAVO TO JE PORUKA SRBIJE I VUCICA DOBROSUSJEDSKA GESTA,DOGOVORITI SE SVAKI PUT KAD CE TE SE NACI,IMPRESIVAN POTEZ SRBIJE I VUCICA,A NE VI HRVATI SAMO KOMPLICIRATE TAMO SA NEKAKVIM LOGORIMA,POVLACENJEM OPTUZNICA,VRACANJEM TAMO NEKAKOVOG KULTURNOG BLAGA A JOS TAMO DA SE PREDAJU NEKAKVI DOKUMENTIMA O NESTALIM I MASOVNIM GROBNICAMA...FUJ BAS STE ZAOSTALI VI HRVATI...'
kad se plavuša vrati iz amerike sve će srediti u hipu!
izljubit se s vučićem i tako to...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Protestna nota Srbije zbog paljenja zastave
» Protestna nota zbog izjave "više volim migrante iz Gvineje nego bande iz Bugarske"
» Protestna nota HR je bila nepotrebna
» Ugrozeni odnosi Hrvatske i Srbije zbog "bunjevackog jezika".Prosvjedna nota zbog toga.
» Protestna pisma zvaničnicima EU zbog izložbe o Stepincu
» Protestna nota zbog izjave "više volim migrante iz Gvineje nego bande iz Bugarske"
» Protestna nota HR je bila nepotrebna
» Ugrozeni odnosi Hrvatske i Srbije zbog "bunjevackog jezika".Prosvjedna nota zbog toga.
» Protestna pisma zvaničnicima EU zbog izložbe o Stepincu
Page 2 of 2