Ču'li njih, skandal...:)
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Ču'li njih, skandal...:)
Ratnik, vrhovni zapovjednik...Da ste imali takvog imali bi granicu u zaleđu Trsta, a ovako...jbga....Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:I na kraju ste odabrali one koji su vas upropastili...Da su samo vas, ni po jada.pizzon wrote:mi smo to mogli, da odbijemo pozive, tokom 91,
sto i jesmo, posle nas niko nije ni pozivao,
da mitingujemo i glasamo za opozciju.
Tuđman je bio mirotvorac?
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Idemo, mala škola: slovenski vse, pogovorno use. Kajkavski vse ili use također, pogovorno 'se, jer se U ne čuje...Valjda ga zabranilo.Noor wrote:Ero wrote:
Samo tako, evo sam te upravo mislio preporučiti Šitingu. Možda s njim budeš imao više sreće...Meni se stobom ne da, jer i nemamo očemu.
Nismo isti level, jbga...No, snaći ćeš se ti, ima ovdje sličnih tebi. Potrudi se i 'se bu dobre.
osim lekcije iz povijesti, trebaš uzet i lekciju iz pismenosti, pa ćeš naučiti na koja mjesta se stavljaju apostrofi
Uči, uči, toga nikad dosta.
Zar opet na iste grablje?Usne Stjepana Gnječa wrote: Nije to ništa prema onom što će vam se desiti u reali.
Kad se ne mogu sjetiti što da napišem, ja napišem ja sam Hrvat. To je uvijek dobro, boli me kurac.
crvenkasti-
2014-04-17
Film nije zabranjen, pace, prikazan je premijerno u Izraelu. Problem je sto se film ,po meni, ne treba prikazivati na vjeronauku. Tu se trebaju prikazivati Bitka na Neretvi, tata paja i na Kordunu grob do groba.
2014-04-14
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Jeste culi za ESG
» Rusi: Za Beograd, svi su culi...
» JESTE LI ČULI ZA SVETU KORONU?
» Biser: Otok Baljenac. Nikad čuli?
» Anketa u Srbiji:Nisu culi za Ovcaru
» Rusi: Za Beograd, svi su culi...
» JESTE LI ČULI ZA SVETU KORONU?
» Biser: Otok Baljenac. Nikad čuli?
» Anketa u Srbiji:Nisu culi za Ovcaru