Afrika se seli u Europu: Izbjeglo 15 milijuna ljudi
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Afrika se seli u Europu: Izbjeglo 15 milijuna ljudi
nije, mala je napredna. kaže. war sucks, love rules.omni wrote:Auuu pa vi ste skroz zaglavili u nazadnost, zavidim vam iskreno.frakcija wrote:Nikakvo iskustvo u bliskim kontaktima sa drugim kulturama i rasama nemamo. Kad nam dođe rodbina sa sela udaljenog 10 km, nastaje stres i kakofonija. To je maksimalno iskustvo kulturološkog sraza.omni wrote:Naravno da su mirni i pristojni, ne stoji sad bas slika da vriste i masu macetama ulicama. Dok jedan ne zapocne....frakcija wrote:Mala ima 16 god. Kaže da je vidila druge rase u city centru i da su bili mirni i pristojni.omni wrote:Ovisi, ako ste fasisti kao ja pitat ce tko ce da plati sve te avanture a imigrantima i kako su mislili provest sve to bez unutardrzavnih sukoba. Ako ste pak naprednjaci, antifasisti, neka se slaze oko svega sto predsjedavajuci iznese i non stop iznosi zelju za jos vecim trpanjem.frakcija wrote:Ide mi dite za koji tjedan u Strasbourg na debatu o imigrantima. Šta ću joj reč da reče?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
A cuj to je u redu, rat jest sranje, pogotovo kada ga se uveze.frakcija wrote:nije, mala je napredna. kaže. war sucks, love rules.omni wrote:Auuu pa vi ste skroz zaglavili u nazadnost, zavidim vam iskreno.frakcija wrote:Nikakvo iskustvo u bliskim kontaktima sa drugim kulturama i rasama nemamo. Kad nam dođe rodbina sa sela udaljenog 10 km, nastaje stres i kakofonija. To je maksimalno iskustvo kulturološkog sraza.omni wrote:Naravno da su mirni i pristojni, ne stoji sad bas slika da vriste i masu macetama ulicama. Dok jedan ne zapocne....frakcija wrote:Mala ima 16 god. Kaže da je vidila druge rase u city centru i da su bili mirni i pristojni.omni wrote:Ovisi, ako ste fasisti kao ja pitat ce tko ce da plati sve te avanture a imigrantima i kako su mislili provest sve to bez unutardrzavnih sukoba. Ako ste pak naprednjaci, antifasisti, neka se slaze oko svega sto predsjedavajuci iznese i non stop iznosi zelju za jos vecim trpanjem.frakcija wrote:Ide mi dite za koji tjedan u Strasbourg na debatu o imigrantima. Šta ću joj reč da reče?
omni-
2014-04-12
reci ti meni čemu uopće to? Zašto dicu turpijaju?omni wrote:A cuj to je u redu, rat jest sranje, pogotovo kada ga se uveze.frakcija wrote:nije, mala je napredna. kaže. war sucks, love rules.omni wrote:Auuu pa vi ste skroz zaglavili u nazadnost, zavidim vam iskreno.frakcija wrote:Nikakvo iskustvo u bliskim kontaktima sa drugim kulturama i rasama nemamo. Kad nam dođe rodbina sa sela udaljenog 10 km, nastaje stres i kakofonija. To je maksimalno iskustvo kulturološkog sraza.omni wrote:Naravno da su mirni i pristojni, ne stoji sad bas slika da vriste i masu macetama ulicama. Dok jedan ne zapocne....frakcija wrote:Mala ima 16 god. Kaže da je vidila druge rase u city centru i da su bili mirni i pristojni.omni wrote:Ovisi, ako ste fasisti kao ja pitat ce tko ce da plati sve te avanture a imigrantima i kako su mislili provest sve to bez unutardrzavnih sukoba. Ako ste pak naprednjaci, antifasisti, neka se slaze oko svega sto predsjedavajuci iznese i non stop iznosi zelju za jos vecim trpanjem.frakcija wrote:Ide mi dite za koji tjedan u Strasbourg na debatu o imigrantima. Šta ću joj reč da reče?
2016-03-09
Novac i moc su temelj svega, sve ostalo je samo sarenilo negativnih i pozitivnih misli i stavova. Do novca i moci se ne dolazi istinom jbg nego turpijanjem, indoktrinacijom i sarenom lazom.frakcija wrote:reci ti meni čemu uopće to? Zašto dicu turpijaju?omni wrote:A cuj to je u redu, rat jest sranje, pogotovo kada ga se uveze.frakcija wrote:nije, mala je napredna. kaže. war sucks, love rules.omni wrote:Auuu pa vi ste skroz zaglavili u nazadnost, zavidim vam iskreno.frakcija wrote:Nikakvo iskustvo u bliskim kontaktima sa drugim kulturama i rasama nemamo. Kad nam dođe rodbina sa sela udaljenog 10 km, nastaje stres i kakofonija. To je maksimalno iskustvo kulturološkog sraza.omni wrote:Naravno da su mirni i pristojni, ne stoji sad bas slika da vriste i masu macetama ulicama. Dok jedan ne zapocne....frakcija wrote:Mala ima 16 god. Kaže da je vidila druge rase u city centru i da su bili mirni i pristojni.omni wrote:Ovisi, ako ste fasisti kao ja pitat ce tko ce da plati sve te avanture a imigrantima i kako su mislili provest sve to bez unutardrzavnih sukoba. Ako ste pak naprednjaci, antifasisti, neka se slaze oko svega sto predsjedavajuci iznese i non stop iznosi zelju za jos vecim trpanjem.frakcija wrote:Ide mi dite za koji tjedan u Strasbourg na debatu o imigrantima. Šta ću joj reč da reče?
omni-
2014-04-12
Ja sam nenasilan i miroljubiv onda kad njih ima više.
crvenkasti-
2014-04-17
neka nađe dečka iz Molenbeka pa pravac Raqafrakcija wrote:Ide mi dite za koji tjedan u Strasbourg na debatu o imigrantima. Šta ću joj reč da reče?
Kermit-
2014-04-17
Šta je to imigrant-molenbeka-raqa i kako se nađe dečko? Nisu im unaprijed nmetnuti nikakvi stavovi. Idu tamo prezentirat vlastiti svjetonazor. Za koju godinu će bit punoljetni i njihovi glasovi pravovažeći. Ha! našli smo strasbourg na wikipediji, to ti je francuska koja ima pariz i one smiješne kape.asilovski wrote:neka nađe dečka iz Molenbeka pa pravac Raqafrakcija wrote:Ide mi dite za koji tjedan u Strasbourg na debatu o imigrantima. Šta ću joj reč da reče?
2016-03-09
Tako da ovi u Strasburgu mogu procijeniti koliko treba ulagati u promociju multikultija... Reci ditetu ako je žensko da in kaže da se nikad ne bi udala za muslimana, a ako je dite muško da bi odmah pucalo u crnca da ga vidi u vinogradu. Iako prenapredno zvuči, za neke i zatucano, to može donijeti samo korist našoj državi kroz strane investicije koje se toliko čekaju kroz promociju ljudskih prava i tolerancije prema onima druge vjere...frakcija wrote:Šta je to imigrant-molenbeka-raqa i kako se nađe dečko? Nisu im unaprijed nmetnuti nikakvi stavovi. Idu tamo prezentirat vlastiti svjetonazor. Za koju godinu će bit punoljetni i njihovi glasovi pravovažeći. Ha! našli smo strasbourg na wikipediji, to ti je francuska koja ima pariz i one smiješne kape.asilovski wrote:neka nađe dečka iz Molenbeka pa pravac Raqafrakcija wrote:Ide mi dite za koji tjedan u Strasbourg na debatu o imigrantima. Šta ću joj reč da reče?
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
frakcija wrote:Šta je to imigrant-molenbeka-raqa i kako se nađe dečko? Nisu im unaprijed nmetnuti nikakvi stavovi. Idu tamo prezentirat vlastiti svjetonazor. Za koju godinu će bit punoljetni i njihovi glasovi pravovažeći. Ha! našli smo strasbourg na wikipediji, to ti je francuska koja ima pariz i one smiješne kape.asilovski wrote:neka nađe dečka iz Molenbeka pa pravac Raqafrakcija wrote:Ide mi dite za koji tjedan u Strasbourg na debatu o imigrantima. Šta ću joj reč da reče?
zašto dozvoljavaš da ti dici ispiru mozak?
Guest- Guest
americki starosjedioci su dobronamjerno i naivno docekali europske imigrante , pa su ostali bez zemlje
Ako europljani na vrijeme ne pocnu nasilno eliminirati ove invaderse zavrsicemo isto !
Ako europljani na vrijeme ne pocnu nasilno eliminirati ove invaderse zavrsicemo isto !
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
lipa, reci joj da im rece da je gramatika rasizamfrakcija wrote:Šta je to imigrant-molenbeka-raqa i kako se nađe dečko? Nisu im unaprijed nmetnuti nikakvi stavovi. Idu tamo prezentirat vlastiti svjetonazor. Za koju godinu će bit punoljetni i njihovi glasovi pravovažeći. Ha! našli smo strasbourg na wikipediji, to ti je francuska koja ima pariz i one smiješne kape.asilovski wrote:neka nađe dečka iz Molenbeka pa pravac Raqafrakcija wrote:Ide mi dite za koji tjedan u Strasbourg na debatu o imigrantima. Šta ću joj reč da reče?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
niš se ne bojfrakcija wrote:Šta je to imigrant-molenbeka-raqa i kako se nađe dečko? Nisu im unaprijed nmetnuti nikakvi stavovi. Idu tamo prezentirat vlastiti svjetonazor. Za koju godinu će bit punoljetni i njihovi glasovi pravovažeći. Ha! našli smo strasbourg na wikipediji, to ti je francuska koja ima pariz i one smiješne kape.asilovski wrote:neka nađe dečka iz Molenbeka pa pravac Raqafrakcija wrote:Ide mi dite za koji tjedan u Strasbourg na debatu o imigrantima. Šta ću joj reč da reče?
15 mil. je samo prvi val od stotinu, naravno ako netko ne potopi prvi, ali nitko nije toliko dovoljno pametanUsne Stjepana Gnječa wrote:U Afriki živi 1,2 milijarde ljudi. Kakva je to seoba 15 milijuna na 1,2 milijarde?
Kermit-
2014-04-17
pa vidiš i da je ona rubnapreko_vode_do_slobode wrote:frakcija wrote:Šta je to imigrant-molenbeka-raqa i kako se nađe dečko? Nisu im unaprijed nmetnuti nikakvi stavovi. Idu tamo prezentirat vlastiti svjetonazor. Za koju godinu će bit punoljetni i njihovi glasovi pravovažeći. Ha! našli smo strasbourg na wikipediji, to ti je francuska koja ima pariz i one smiješne kape.asilovski wrote:neka nađe dečka iz Molenbeka pa pravac Raqafrakcija wrote:Ide mi dite za koji tjedan u Strasbourg na debatu o imigrantima. Šta ću joj reč da reče?
zašto dozvoljavaš da ti dici ispiru mozak?
Kermit-
2014-04-17
Putovnica za Kalifat a to ti je 10 puta bolje od Milanafrakcija wrote:
Šta je to imigrant-molenbeka-raqa
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Afrika se seli u Europu
» Seli se u novu halu za proizvodnju pametnih klupa, zapošljava 20 ljudi, očekuje 14 milijuna kn prometa!
» Juzna Afrika je predlozak za ono sto ceka Europu
» EU: Do 2018. godine u Europu će ući pet milijuna izbjeglica
» Zlatko Dizadrević: 6-7 milijuna imigranata su spremni da navale na Europu
» Seli se u novu halu za proizvodnju pametnih klupa, zapošljava 20 ljudi, očekuje 14 milijuna kn prometa!
» Juzna Afrika je predlozak za ono sto ceka Europu
» EU: Do 2018. godine u Europu će ući pet milijuna izbjeglica
» Zlatko Dizadrević: 6-7 milijuna imigranata su spremni da navale na Europu
Page 2 of 2