Kad te uzmu u zrendu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kad te uzmu u zrendu
Naime, gdje drugdje nego u kanalizaciju moze dovesti ekipa iz adzeja
Ta ista ekipa je poharala hrvatsku . Uvukla ju u rat . Pokrenula ideološke podjele . I natjerala mlađe u stampedo preko granice .
To je ekipa u kojoj dominira sve samo ne hrvatski interes i hrvatski ljudi . Koja vuce korijene iz kanalizacije . Znamo koje . Uglsvnom kamen, mramor i željezo.
Ta ista ekipa je poharala hrvatsku . Uvukla ju u rat . Pokrenula ideološke podjele . I natjerala mlađe u stampedo preko granice .
To je ekipa u kojoj dominira sve samo ne hrvatski interes i hrvatski ljudi . Koja vuce korijene iz kanalizacije . Znamo koje . Uglsvnom kamen, mramor i željezo.
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Ako je zbilja tako, Hasu treba razmotriti i nova Vlada koja dođe dogodine, ili za 4, pa i ona nakon nje...očito čovjek drži na uzdama sviju, od neprofitnih do diplomata...
2014-04-15
1999 hrvatska je bila duzna 9 milijardi uz ratna stradanja par godina ranije...od dvije tisucite hr se zaduzila cigli 56 milijardu...da ti krusnu mrvu jebem...a od te 2000 pola vlasti su cinili tvoji komunci plus vise predsjednika..Sora wrote:Naime, gdje drugdje nego u kanalizaciju moze dovesti ekipa iz adzeja
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jos cvile kolko ih je hase razvalio
i lizu rane
i lizu rane
2014-04-19
Ja ne znam za nikakve komunce i nisam u niti jednoj strancivuksadinare wrote:1999 hrvatska je bila duzna 9 milijardi uz ratna stradanja par godina ranije...od dvije tisucite hr se zaduzila cigli 56 milijardu...da ti krusnu mrvu jebem...a od te 2000 pola vlasti su cinili tvoji komunci plus vise predsjednika..Sora wrote:Naime, gdje drugdje nego u kanalizaciju moze dovesti ekipa iz adzeja
To sa zaduživanjem je neizbježno.
Odakle nam pare inace ? Pitam te ja : odakle ?
Nego gledaj cijelu drzavu ksko tu NISTA NE FUNKCIONIRA. Osim CK Kaptol i nekih par ljudi koji kradu manje vise spretno.
Drzava jad i bijeda . Kojoj cak ne daju da se sebi smije pa zabrane news portal i neovisne novine .
prckov wrote:jos cvile kolko ih je hase razvalio
i lizu rane
Ajde ?
A ovi sto sanjaju vec 700 godina - jeste se probudili?
....zasto bi se trebali zaduzivat..ne trebamo ako se nema pokrica...nije trebalo raditi deset autocesta dovoljno je jedna,dvije...Sora wrote:Ja ne znam za nikakve komunce i nisam u niti jednoj strancivuksadinare wrote:1999 hrvatska je bila duzna 9 milijardi uz ratna stradanja par godina ranije...od dvije tisucite hr se zaduzila cigli 56 milijardu...da ti krusnu mrvu jebem...a od te 2000 pola vlasti su cinili tvoji komunci plus vise predsjednika..Sora wrote:Naime, gdje drugdje nego u kanalizaciju moze dovesti ekipa iz adzeja
To sa zaduživanjem je neizbježno.
Odakle nam pare inace ? Pitam te ja : odakle ?
Nego gledaj cijelu drzavu ksko tu NISTA NE FUNKCIONIRA. Osim CK Kaptol i nekih par ljudi koji kradu manje vise spretno.
Drzava jad i bijeda . Kojoj cak ne daju da se sebi smije pa zabrane news portal i neovisne novine .
2015-09-08
zasto?...nadji mu feler..osim sto je musliman...i hrvat uzgred...i to posteniji i bolji od onih koji nisu muslimaniepikur37 wrote:najbolje za sve je da se hasanče sam makne
2015-09-08
I veliš ti da to kak nam društvo nemre biti Srbija čvrsto je zapisano u Ustavu?vuksadinare wrote:...nase druatvo nije srbija i to je cvrsto zapisano u ustavu...
Gdje točno? De nam citiraj taj članak Ustava.
Pa eto . Zato nije Tito gradio autoceste .
A htio je . mi lijepo skupili pare za onu Zagreb Split pa opet nista
A ovi su uletili grom u jagode
Mrni zao iduće generacije ce plaćati ..
A htio je . mi lijepo skupili pare za onu Zagreb Split pa opet nista
A ovi su uletili grom u jagode
Mrni zao iduće generacije ce plaćati ..
vuksadinare wrote:zasto?...nadji mu feler..osim sto je musliman...i hrvat uzgred...i to posteniji i bolji od onih koji nisu muslimaniepikur37 wrote:najbolje za sve je da se hasanče sam makne
pravaš s onim lošim pogledima
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vuksadinare wrote:zasto?...nadji mu feler..osim sto je musliman...i hrvat uzgred...i to posteniji i bolji od onih koji nisu muslimaniepikur37 wrote:najbolje za sve je da se hasanče sam makne
Hrvat čiji je deda iz Užica preselio u Gračanicu. Užice su stari hrvatski kraljevski grad. Hasanče Srbin čiji pretci Srbi su konvertirali na islam, postao je Hrvat jer je dva puta zakričal ZDS.
Ideš, rasprodaja domovnica počela prije sezone
Guest- Guest
kaže hasanče : tuđman je rušio džamije i razbijao bosnu a pavelić ih je gradio...
vidi se di mu srce leži...a to je suprotno od normalnog hrvatskog a napose hercegbosanskog....dolje s njim
vidi se di mu srce leži...a to je suprotno od normalnog hrvatskog a napose hercegbosanskog....dolje s njim
2015-08-06
tebi je kravlje ludilo pojelo mozak pa svasta pisesSora wrote:prckov wrote:jos cvile kolko ih je hase razvalio
i lizu rane
Ajde ?
A ovi sto sanjaju vec 700 godina - jeste se probudili?
2014-04-19
to isto kaze i sora i provo i pusicka a smeta im haseepikur37 wrote:kaže hasanče : tuđman je rušio džamije i razbijao bosnu a pavelić ih je gradio...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Al, lijepo je vidjet da Hrvati nemaju niš protiv Alaha, Muhameda i džamija. Bit će peace of cake natrpat HR s 9-11 milijuna vehabija. Kak su prigrlili Hasančeta, budu i Abdula, Mustafu i ostatak kozojeba, nema zime, trpaj, oni to vole. Nek nauče ZDS, bit će HRvati do Božića koji slave Bajram.
Guest- Guest
prckov wrote:to isto kaze i sora i provo i pusicka a smeta im haseepikur37 wrote:kaže hasanče : tuđman je rušio džamije i razbijao bosnu a pavelić ih je gradio...
njoj smeta i tuđman.....
hasanče je štetočina za hb interes
2015-08-06
Ali, je super izbor za Tursku i vehabije. Dobili green gard za natrpat se.
Guest- Guest
znam, ali nema moc u tom smislu. Imamo puno vece stetocine od njega a on ih trenutno .......i ne vadiepikur37 wrote:prckov wrote:to isto kaze i sora i provo i pusicka a smeta im haseepikur37 wrote:kaže hasanče : tuđman je rušio džamije i razbijao bosnu a pavelić ih je gradio...
njoj smeta i tuđman.....
hasanče je štetočina za hb interes
2014-04-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Upozorenje: Zaobiđite Hrvatsku, namerno oštete pa uzmu 2.000 EUR
» SOHV:EU nije jedina alternativa ako zele Srbiju neka je uzmu,mi skupa ne mozemi to bi trebalo biti jasno i vrapcima na grani
» SOHV:EU nije jedina alternativa ako zele Srbiju neka je uzmu,mi skupa ne mozemi to bi trebalo biti jasno i vrapcima na grani
Page 2 of 2