U Berlinu: Novak je sportista godine, planete !
Page 1 of 1
U Berlinu: Novak je sportista godine, planete !
Treći put u karijeri, a drugi put uzastopno, najbolji srpski sportista svih vremena proglašen je i za najboljeg na planeti. A, rivali Mesi, Bolt, Kari, Hamilton...
http://mondo.rs/a895014/Sport/Tenis/Laureus-Novak-Djokovic-najbolji-sportista-sveta-2016.html
http://mondo.rs/a895014/Sport/Tenis/Laureus-Novak-Djokovic-najbolji-sportista-sveta-2016.html
Last edited by pizzon on 19/4/2016, 12:26; edited 2 times in total
Guest- Guest
Re: U Berlinu: Novak je sportista godine, planete !
Nole, hvala Ti na svim pobedama,
kojima si afirmisao sebe a i Srbiju !
kojima si afirmisao sebe a i Srbiju !
Last edited by pizzon on 19/4/2016, 12:27; edited 1 time in total
Guest- Guest
Super tenisac i sportas. Svaka cast. I hrvatski geni su tu.
Ucka-
2016-02-15
Novi Tesla -- ponosi se svojim hrvatskim porijeklom i srpskom domovinom.. ili obrnuto kako već ono beše. uglavnom neka jugoslovenska kombinacija.
Pola Crnogorac, pola Hrvat ... Srpstva nigdje. Ali hajde ...udba wrote:Novi Tesla -- ponosi se svojim hrvatskim porijeklom i srpskom domovinom.. ili obrnuto kako već ono beše. uglavnom neka jugoslovenska kombinacija.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Još bolje, više jugoslavije je obuhvaćeno. Kako srpstva nigdje? Pod kojom zastavom se bori?Ringo10 wrote:Pola Crnogorac, pola Hrvat ... Srpstva nigdje. Ali hajde ...udba wrote:Novi Tesla -- ponosi se svojim hrvatskim porijeklom i srpskom domovinom.. ili obrnuto kako već ono beše. uglavnom neka jugoslovenska kombinacija.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Ringo10 wrote:Pola Crnogorac, pola Hrvat ... Srpstva nigdje. Ali hajde ...udba wrote:Novi Tesla -- ponosi se svojim hrvatskim porijeklom i srpskom domovinom.. ili obrnuto kako već ono beše. uglavnom neka jugoslovenska kombinacija.
u c. gori nisu svi c.gorci, i sta to uopste znaci c.gorac ??
ali, nebitno.
a drugo, koliko znam oni su rodom iz k. mitrovice.
Guest- Guest
Svaka čast,samo malo tko zna na koji je način Nole došao do vrhunca.
On je potpisao pakt sa demonom. Ili više njih.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A talenat, treninzi i karakter nemaju veze?jastreb wrote:Svaka čast,samo malo tko zna na koji je način Nole došao do vrhunca.
Imaju,ali ovakvo što može se postići samo uz pomoć demona.dzango wrote:A talenat, treninzi i karakter nemaju veze?jastreb wrote:Svaka čast,samo malo tko zna na koji je način Nole došao do vrhunca.
No,da ne misliš da sam ja to izmislio.
O tome već neko vrijeme piše dr Miroljub Petrović,poznati stučnjak u medicini,teologiji,paleontologiji. Čuveni srpski patriota i direktni potomak crnogorskog vojvode Radonje Petrović iz plemena Kuča.
2014-04-22
Kako je onda izgubio u Monte Karlu? Demoni dobili slobodan vikend?jastreb wrote:Imaju,ali ovakvo što može se postići samo uz pomoć demona.dzango wrote:A talenat, treninzi i karakter nemaju veze?jastreb wrote:Svaka čast,samo malo tko zna na koji je način Nole došao do vrhunca.
O tome već neko vrijeme piše dr Miroljub Petrović,poznati stučnjak u medicini,teologiji,paleontologiji. Čuveni srpski patriota i direktni potomak crnogorskog vojvode Radonje Petrović iz plemena Kuča.
A ja ti to ne znam. To treba pitati Miroljuba.dzango wrote:Kako je onda izgubio u Monte Karlu? Demoni dobili slobodan vikend?jastreb wrote:Imaju,ali ovakvo što može se postići samo uz pomoć demona.dzango wrote:A talenat, treninzi i karakter nemaju veze?jastreb wrote:Svaka čast,samo malo tko zna na koji je način Nole došao do vrhunca.
A stručnjak za demonologiju na ovom forumu je i Iknarov svjedok.
2014-04-22
Similar topics
» Šef za klimu Ujedinjenih naroda: ‘Imamo još dvije godine za spas planete‘
» n.djokovic sportista sveta -2019.
» Kandidat godine za kmečavca i defetista godine gradonačelnik Darinko Dumbović
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
» Depopulacija planete
» n.djokovic sportista sveta -2019.
» Kandidat godine za kmečavca i defetista godine gradonačelnik Darinko Dumbović
» Markovina izvalio biser godine pred kraj godine:'Duh bozica se najvise osjeti u - Sarajevu'
» Depopulacija planete
Page 1 of 1