Karamarko nakon pobjede: okrećemo se gospodarstvu, ništa od lustracije i borbe protiv komunizma
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Karamarko nakon pobjede: okrećemo se gospodarstvu, ništa od lustracije i borbe protiv komunizma
Ni u snu! Ode Partija, ta još ne može smisliti hrvatsku državu.sitting_bull wrote:Regoč wrote:Ne, posve krivo, SDP i HNS nestaju, HDZ se smanjuje, ali opstaje. Čistiti sve od OO-a do CK-a.
niti slučajno.
hdz nestaje s političke scene i seli u ilegalu i kriminalni milje jer po svojem karakteru tamo i pripada.
za sada ovakav hdz još opstaje jer ameri trebaju sluge koje mogu držati za jaja temeljem prikupljenih informacija za kriminal i pljačku...
Re: Karamarko nakon pobjede: okrećemo se gospodarstvu, ništa od lustracije i borbe protiv komunizma
Regoč wrote:Da, poznato je da su Hebrang i Luburić (mislim, ali nisam siguran) zajedno robijali. Čak je Ranković organizirao šivanje toplije odjeće za ustaše s kojima je bio u zatvoru.
hebrang je bio staljinov sljednik i zato je platio glavom.
bajke o nekakvom njegovom hrvatstvu od 1945-48 su za malu djecu i falsifikatore povijesti te one koji nikad ne lažu, ali često govore neistine...
sitting_bull-
2015-09-28
Loza je ugrozio sigurnost špijunirajući predsjednicu za račun Zoke Stoke. Pravo mu budi.Eva wrote:Regoč wrote:Druži se ekipa, što s tim.
Pa nek se druži, ali to nije razlog za smjenom šefa SOA-e i ugrozom nacionalne sigurnosti.
Oh, i citirati si me počela, a prethodno si me nahvalila. Liepo, liepo, neka traje.Eva wrote:kak ti velliš
Nisam ga ni naveo kao hrvtaskoga nacionalista, već kao komunista. No, djelomično priča o hrvatstvu stoji glede granicah u Sriemu.sitting_bull wrote:Regoč wrote:Da, poznato je da su Hebrang i Luburić (mislim, ali nisam siguran) zajedno robijali. Čak je Ranković organizirao šivanje toplije odjeće za ustaše s kojima je bio u zatvoru.
hebrang je bio staljinov sljednik i zato je platio glavom.
bajke o nekakvom njegovom hrvatstvu od 1945-48 su za malu djecu i falsifikatore povijesti te one koji nikad ne lažu, ali često govore neistine...
Regoč wrote:Loza je ugrozio sigurnost špijunirajući predsjednicu za račun Zoke Stoke. Pravo mu budi.Eva wrote:Regoč wrote:Druži se ekipa, što s tim.
Pa nek se druži, ali to nije razlog za smjenom šefa SOA-e i ugrozom nacionalne sigurnosti.Oh, i citirati si me počela, a prethodno si me nahvalila. Liepo, liepo, neka traje.Eva wrote:kak ti velliš
Predsjednica, da je uzorna katolkinja onda se ne bi dovela u sitaciju da se jebe u tuđoj kući i da ju snimaju tajne službe. Sama pala, sama se ubila, i naciju razveselila.
Guest- Guest
Netko ju je snimio kako se jebe? Imaš snimku da ju vidimo svi?Eva wrote:Regoč wrote:Loza je ugrozio sigurnost špijunirajući predsjednicu za račun Zoke Stoke. Pravo mu budi.Eva wrote:Regoč wrote:Druži se ekipa, što s tim.
Pa nek se druži, ali to nije razlog za smjenom šefa SOA-e i ugrozom nacionalne sigurnosti.Oh, i citirati si me počela, a prethodno si me nahvalila. Liepo, liepo, neka traje.Eva wrote:kak ti velliš
Predsjednica, da je uzorna katolkinja onda se ne bi dovela u sitaciju da se jebe u tuđoj kući i da ju snimaju tajne službe. Sama pala, sama se ubila, i naciju razveselila.
Citat ti je odličan uz Mamića i Kolindu, tabači ju da cijela HR sluša.
Guest- Guest
Regoč wrote:Ni u snu! Ode Partija, ta još ne može smisliti hrvatsku državu.
u snu možda ne, na javi ode hdz u ropotarnicu vrlo skoro.
kad se promijeni predsjednik amerike i bude li to trump ode i plavuša kao isprdak clintonice u nemilost ...
sitting_bull-
2015-09-28
Daj pusti snimku da i ja čujem. Zar da jedini budem koji to nije vidio? Ako sam profulao Sevku, ne moram i ovo.Eva wrote:Citat ti je odličan uz Mamića i Kolindu, tabači ju da cijela HR sluša.
Regoč wrote:Nisam ga ni naveo kao hrvtaskoga nacionalista, već kao komunista. No, djelomično priča o hrvatstvu stoji glede granicah u Sriemu.
po tim kriterijima je i tito bio djelomično katolik...
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:Regoč wrote:Ni u snu! Ode Partija, ta još ne može smisliti hrvatsku državu.
u snu možda ne, na javi ode hdz u ropotarnicu vrlo skoro.
kad se promijeni predsjednik amerike i bude li to trump ode i plavuša kao isprdak clintonice u nemilost ...
Regoč wrote:Netko ju je snimio kako se jebe? Imaš snimku da ju vidimo svi?Eva wrote:Regoč wrote:Loza je ugrozio sigurnost špijunirajući predsjednicu za račun Zoke Stoke. Pravo mu budi.Eva wrote:Regoč wrote:Druži se ekipa, što s tim.
Ima ona, zato je i siktala sebi kroz zube. A poslušao ju je i Tim. Ni potrebno Bog zna kaj hrvatskog razumijeti da bi skužil uh, oh, joj, daj, oh, hoh...Pitaj Tima zakaj je mjesec i pol čekal da Lozančića smijeni? Osim toga, udata žena ne ide bez muža slavit svoj rođendan u kuću drugog muškarca. To rade samo kurve.
Guest- Guest
Regoč wrote:Daj pusti snimku da i ja čujem. Zar da jedini budem koji to nije vidio? Ako sam profulao Sevku, ne moram i ovo.Eva wrote:Citat ti je odličan uz Mamića i Kolindu, tabači ju da cijela HR sluša.
Bit će. Strpi se samo još malčice...
Guest- Guest
Čuj, ako nije htio dati Sriem, valjda je imao nekakav hrvatski osjećaj.sitting_bull wrote:Regoč wrote:Nisam ga ni naveo kao hrvtaskoga nacionalista, već kao komunista. No, djelomično priča o hrvatstvu stoji glede granicah u Sriemu.
Daj više, ubi me neizvjesnost.
Regoč wrote:Čuj, ako nije htio dati Sriem, valjda je imao nekakav hrvatski osjećaj.sitting_bull wrote:
rekoh kako je tito bio rvatina samo takva jer je umjesto srijema hrvatska dobila baranju, vratila dalmaciju i otoke te istru.
i sad se razni tepeši i bujanci klanjaju paveliću, a tita razapinju?!
a hdz je prodao bosansku posavinu srbima i izgubio i izdao bosanske hrvate zbog ideje o mostaru u rh...
glupi, primitivni idioti kamenjarski iz čijeg se gnijezda izvalio i varalica božo petrov, zlo za hrvatsku...
sitting_bull-
2015-09-28
Pomieša ti babe i žabe.sitting_bull wrote:Regoč wrote:Čuj, ako nije htio dati Sriem, valjda je imao nekakav hrvatski osjećaj.sitting_bull wrote:
rekoh kako je tito bio rvatina samo takva jer je umjesto srijema hrvatska dobila baranju, vratila dalmaciju i otoke te istru.
i sad se razni tepeši i bujanci klanjaju paveliću, a tita razapinju?!
a hdz je prodao bosansku posavinu srbima i izgubio i izdao bosanske hrvate zbog ideje o mostaru u rh...
glupi, primitivni idioti kamenjarski iz čijeg se gnijezda izvalio i varalica božo petrov, zlo za hrvatsku...
Regoč wrote:Daj više, ubi me neizvjesnost.
Kaj duže čekaš, to bu ti slađe.
Guest- Guest
Ne volim slatko, više sam za slano i ljuto.
Uživaj, tebi je 17 još daleko pa ćeš se napisati, ja imam posla drugoga.
Uživaj, tebi je 17 još daleko pa ćeš se napisati, ja imam posla drugoga.
Regoč wrote:Pomieša ti babe i žabe.
niti slučajno.
petrov je katalizator za sranja koja su počela i neće i ne može ga spasiti nikakvo pranje ruku i tzv. dobre želje i namjere.
prodao je dušu vragovima s kaptola i postao aktivnim sudionikom rastakanja hrvatskog korpusa u hrvatskoj.
izdajica i prevarant...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Nakon pobjede Bidena i vijesti o cjepivu protiv korone,val optimizma preplavio svjetske burze
» Budi sretan jastrebe ti..Karamarko i Tepes odustaju od lustracije
» Davor Stier rekao da protiv ćirilice u Vukovaru nema ništa protiv.
» Putin protiv Lenjina i komunizma
» Dujmovic o 'djeci komunizma' Plenkiju i Zokiju:'Kunu se u Tudjmana a on nista ne bi radio sto rade njih dvojica'
» Budi sretan jastrebe ti..Karamarko i Tepes odustaju od lustracije
» Davor Stier rekao da protiv ćirilice u Vukovaru nema ništa protiv.
» Putin protiv Lenjina i komunizma
» Dujmovic o 'djeci komunizma' Plenkiju i Zokiju:'Kunu se u Tudjmana a on nista ne bi radio sto rade njih dvojica'
Page 3 of 4