Fenomenalna pobjeda Tomislava Karamarka
Page 3 of 14
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Re: Fenomenalna pobjeda Tomislava Karamarka
U demokracijama je vrlo, vrlo rijetka praksa da stranka na vlasti mijenja lidera. Jedini slučaj kojeg se mogu sjetiti je Maggie Thatcher, i to kad joj prijetio siguran gubitak izbora, koju je zamijenio bezveznjak John Major
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
veber wrote:nitko ne miče konja koji dobiva utrku.
isto su u esdepeju procjenili da im je zoki dobitna raga i birali ga.
državni izbori se broje, ne stranački.
Točno, samo što zoki nije dobitna raga, izgubio je 6 izbornih ciklusa od karamarka, pa bi tu smjena bila očekivana.
Smjena lidera stranke koji dobiva izbore je nešto što nitko normalan ne očekuje, osim ako nije izrazito nepopularan a izbori su jako blizu. A i onda se to rijetko događa.
da je bio izbor za predsjednika države bilo bi mi jasno pjenjenje, ovako....
bzvz
bzvz
2014-12-30
Vjerujem da je psihijatrima zanimljiv fenomen. Osim kaj je zabavno i smiješno. Tko još ima ovakve izbore? Sjeverna Koreja i HDZveber wrote:da je bio izbor za predsjednika države bilo bi mi jasno pjenjenje, ovako....
bzvz
Guest- Guest
pa da budem iskren ima i nešto osobnog iskustva(pokušali me neki vrbovati za lokalne izbore, kao budi na listi gradske četvrti itd) pa sam bio unutar sustava jedno kratko vrime i znam kako dišu(neovisna lista koja je razvalila i HDZovce i SDPovce) pa znam kako te partije funkcioniraju.. + iman frendova po HDZu i SDPu koji pričaju svoja iskustva itd..Regoč wrote:Ne, poštena analiza i vlastiti stav, nikakvo ruganje samo HDZ-u za ono što je opća praksa.bogomdani wrote:Yoda,budes proglasen Drzavnim Nepijateljem bR. 2..br. 1 je Jastreb...preko_vode_do_slobode wrote:iako je bio samo 1 kandidat, možete li primjetiti ovako visoku izlaznost, dakle skoro je 100 000 ljudi izlašlo..
što to znači? znači da su svi HDZovci dobili instrukciju da izađu i glasuju(za Karamarka), kao tko ne izađe i ne glasuje neće dobiti mogućnost napretka u partiji. A partija može provjeriti tko je izašao i glasovao.
Računaj da ovi što nisu izašli su ionako pasivni članovi, (iman tako i neke poznanike/frendove) a ovi što su izašli i glasovali se trse, nadaju se da će ih partija negdje uhljebiti ili zadržati privilegije gdje su se uvalil
Guest- Guest
HNS, ali to tako treba jer su oni "antifašisti".Eva wrote:Vjerujem da je psihijatrima zanimljiv fenomen. Osim kaj je zabavno i smiješno. Tko još ima ovakve izbore? Sjeverna Koreja i HDZveber wrote:da je bio izbor za predsjednika države bilo bi mi jasno pjenjenje, ovako....
bzvz
Kaj i oni? Kad?Regoč wrote:HNS, ali to tako treba jer su oni "antifašisti".Eva wrote:Vjerujem da je psihijatrima zanimljiv fenomen. Osim kaj je zabavno i smiješno. Tko još ima ovakve izbore? Sjeverna Koreja i HDZveber wrote:da je bio izbor za predsjednika države bilo bi mi jasno pjenjenje, ovako....
bzvz
Guest- Guest
Je li se zalio onomad Komadina izbornom povjerenstvu? U svezi onih listica koji su bili u kutijama prije glasovanja.
:D;P
2014-04-12
daj,crveni,stavi svoju..da vidim kako si postao markantan s godinama..znam da je imas B-)crvenkasti wrote:
2014-04-12
ispunjavanje forme....IvyTeasdale wrote:Je li se zalio onomad Komadina izbornom povjerenstvu? U svezi onih listica koji su bili u kutijama prije glasovanja.
nikaj drugo.
2014-12-30
bzze..sve se zna unaprijed..tko je trenutno najjaci,taj tlaci..:Dveber wrote:ispunjavanje forme....IvyTeasdale wrote:Je li se zalio onomad Komadina izbornom povjerenstvu? U svezi onih listica koji su bili u kutijama prije glasovanja.
nikaj drugo.
2014-04-12
nije, naveo sam primjer moje firme.IvyTeasdale wrote:
bzze..sve se zna unaprijed..tko je trenutno najjaci,taj tlaci..:D
zadovoljavanje forme i zakona.
i sve pet.
2014-12-30
IvyTeasdale wrote:daj,crveni,stavi svoju..da vidim kako si postao markantan s godinama..znam da je imas B-)crvenkasti wrote:
crvenkasti-
2014-04-17
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Similar topics
» Linta: Izjave Tomislava Karamarka su SRAMNE
» direktno.hr - sprema se uhićenje Tomislava Karamarka
» Most odlučio glasati za smjenu Tomislava Karamarka
» jos jedna pobjeda karamarka
» Jadranka Kosor teško optužila Tomislava Karamarka da je najveći krivac za pogoršanje međunacionalnih odnosa između Hrvata i Srba.
» direktno.hr - sprema se uhićenje Tomislava Karamarka
» Most odlučio glasati za smjenu Tomislava Karamarka
» jos jedna pobjeda karamarka
» Jadranka Kosor teško optužila Tomislava Karamarka da je najveći krivac za pogoršanje međunacionalnih odnosa između Hrvata i Srba.
Page 3 of 14