"kraljica nosi "svastike "
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: "kraljica nosi "svastike "
Moja je ko bombonica! :)dzango wrote:Nisu loše svastike. Kako koja.
Moje svastike su ovakve:Stanojko wrote:Moja je ko bombonica! :)dzango wrote:Nisu loše svastike. Kako koja.
Jedna je ko mrkva,druga ko misirača,a treća je najbolja i ona je kao kruškica.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Moja ko barbika.Stanojko wrote:Moja je ko bombonica! :)dzango wrote:Nisu loše svastike. Kako koja.
Zrinka svugdje vidi zavjere, Pupovac svugdje vidi ustaše, a antife svugdje vide fašističke simbole, jebiga valjda idu od kante za smeće do kante za smeće da vide gdje su klinci našarali u...
Nego, di je zapelo s registrom izdajnika? Ošo Crnoja ošla i lustracija
Guest- Guest
To je ono kod pupovca i ostalih antifa i čejena "ko o čemu a kurva o poštenju"marcellus wrote:Zrinka svugdje vidi zavjere, Pupovac svugdje vidi ustaše, a antife svugdje vide fašističke simbole, jebiga valjda idu od kante za smeće do kante za smeće da vide gdje su klinci našarali u...
Guest- Guest
A ne ,ne!tre911 wrote:To je ono kod pupovca i ostalih antifa i čejena "ko o čemu a kurva o poštenju"marcellus wrote:Zrinka svugdje vidi zavjere, Pupovac svugdje vidi ustaše, a antife svugdje vide fašističke simbole, jebiga valjda idu od kante za smeće do kante za smeće da vide gdje su klinci našarali u...
Ako itko u svemu vidi nekakvu zavjeru i(li) ugrozu onda su to desničari u Hrvata,a o čemu svjedoči toliki broj besmislenih prosvjeda i mitinga.
Zamisli ti prosvjed u Rijeci protiv nastupa Bajage??? Ili ono lani na Baniji,kad su pravaši prekinuli festival ojkaške pjesme???
Prosvjedi protiv nastupa čak i nepoznatih pjevačkih skupina u Lici i na Baniji?
Prosvjedi protv Brene? Prosvjedi protiv osnivanja kluba navijača C.zvezde u Vukovaru? Protiv Miroslava Ilića u Vinkovcima,ili vrhunski idiotizam protiv Halida Bešlića u Makarskoj!!!
2014-04-22
što ti imaš prosvjeda, znam da vam Tito nije dao protestovati ali sada je demokracija...svoje nezadovoljstvo možete izreći javno
2014-04-15
Ma daj, jebote vidite osim bijelih miševa i crne ustaše na svakom koraku, ubi vas paranoja i želja da se dodvorite srbima i židovima pa sa njima zajedno tražite nešto što ne postoji i još drukate po stranim zemljama o tome.jastreb wrote:A ne ,ne!tre911 wrote:To je ono kod pupovca i ostalih antifa i čejena "ko o čemu a kurva o poštenju"marcellus wrote:Zrinka svugdje vidi zavjere, Pupovac svugdje vidi ustaše, a antife svugdje vide fašističke simbole, jebiga valjda idu od kante za smeće do kante za smeće da vide gdje su klinci našarali u...
Ako itko u svemu vidi nekakvu zavjeru i(li) ugrozu onda su to desničari u Hrvata,a o čemu svjedoči toliki broj besmislenih prosvjeda i mitinga.
Zamisli ti prosvjed u Rijeci protiv nastupa Bajage??? Ili ono lani na Baniji,kad su pravaši prekinuli festival ojkaške pjesme???
Prosvjedi protv Brene? Prosvjedi protiv osnivanja kluba navijača C.zvezde u Vukovaru? Protiv Miroslava Ilića u Vinkovcima,ili vrhunski idiotizam protiv Halida Bešlića u Makarskoj!!!
Guest- Guest
radnička fronta svako malo ima neki prosvjed, po mojim mjerililma bezvezan i jednako idiotski kao i prosvjedovati protiv koncerata...živi zhid prosvjeduje ispred svake druge kuće... IDS prosvjeduje protiv Thompsona u Areni i tako...
Republika Antifašistička Prosvjednička
Republika Antifašistička Prosvjednička
2014-04-15
Kad zabrane Thompsonu pjevanje u Puli onda je to u redu, kad branitelji traže zabranu onima koji pjevaju četničke pjesme onda je to čisti fašizam. Jebem ih u dvostruka mjerila i poltronstvo.n_razbojnik wrote:što ti imaš prosvjeda, znam da vam Tito nije dao protestovati ali sada je demokracija...svoje nezadovoljstvo možete izreći javno
Guest- Guest
SDP prosvjeduje kad izgubi izbore, sve legitimno...prosvjedi su zdravi, kretanje , svjež zrak, ljudi si daju oduška, ispušu se
Prosvjedima protiv kroničnih bolesti i visokog tlaka
Prosvjedima protiv kroničnih bolesti i visokog tlaka
2014-04-15
Pa jest fašizam, da na jednom tako kulturnom mjestu koje je služilo masi za zabavu i u koje je bilo arena smrti ima pjevati jedan rock plagijator...ajd što dere taj rock, pustili smo marylna mansona ali što diže te zastave i to...ma mislim...bolje lavove vratit' to je kulturatre911 wrote:Kad zabrane Thompsonu pjevanje u Puli onda je to u redu, kad branitelji traže zabranu onima koji pjevaju četničke pjesme onda je to čisti fašizam. Jebem ih u dvostruka mjerila i poltronstvo.n_razbojnik wrote:što ti imaš prosvjeda, znam da vam Tito nije dao protestovati ali sada je demokracija...svoje nezadovoljstvo možete izreći javno
2014-04-15
Pa u zadnje vrijeme bilo je dosta pritužbi iz Europe Hrvatskoj,ali ja ne govorim o ustašama,već o razlozima za prosvjede,koji su i više nego glupi i smiješni,a kojih organiziraju pravaši i razne desne udruge.tre911 wrote:Ma daj, jebote vidite osim bijelih miševa i crne ustaše na svakom koraku, ubi vas paranoja i želja da se dodvorite srbima i židovima pa sa njima zajedno tražite nešto što ne postoji i još drukate po stranim zemljama o tome.jastreb wrote:A ne ,ne!tre911 wrote:To je ono kod pupovca i ostalih antifa i čejena "ko o čemu a kurva o poštenju"marcellus wrote:Zrinka svugdje vidi zavjere, Pupovac svugdje vidi ustaše, a antife svugdje vide fašističke simbole, jebiga valjda idu od kante za smeće do kante za smeće da vide gdje su klinci našarali u...
Ono,prosvjed protiv nastupa Bore Drljače u Vojniću.
Može li netko izabrati gluplji razlog za prosvjed???
2014-04-22
n_razbojnik wrote:Pa jest fašizam, da na jednom tako kulturnom mjestu koje je služilo masi za zabavu i u koje je bilo arena smrti ima pjevati jedan rock plagijator...ajd što dere taj rock, pustili smo marylna mansona ali što diže te zastave i to...ma mislim...bolje lavove vratit' to je kulturatre911 wrote:Kad zabrane Thompsonu pjevanje u Puli onda je to u redu, kad branitelji traže zabranu onima koji pjevaju četničke pjesme onda je to čisti fašizam. Jebem ih u dvostruka mjerila i poltronstvo.n_razbojnik wrote:što ti imaš prosvjeda, znam da vam Tito nije dao protestovati ali sada je demokracija...svoje nezadovoljstvo možete izreći javno
Guest- Guest
Sasvim legitimno, ne znam u čemu je poanta ovakvih upisa. Možeš se sa prosvjednicima slagati ili ne no pravo na prosvjed im ne možeš oduzeti.jastreb wrote:Pa u zadnje vrijeme bilo je dosta pritužbi iz Europe Hrvatskoj,ali ja ne govorim o ustašama,već o razlozima za prosvjede,koji su i više nego glupi i smiješni,a kojih organiziraju pravaši i razne desne udruge.tre911 wrote:Ma daj, jebote vidite osim bijelih miševa i crne ustaše na svakom koraku, ubi vas paranoja i želja da se dodvorite srbima i židovima pa sa njima zajedno tražite nešto što ne postoji i još drukate po stranim zemljama o tome.jastreb wrote:A ne ,ne!tre911 wrote:To je ono kod pupovca i ostalih antifa i čejena "ko o čemu a kurva o poštenju"marcellus wrote:Zrinka svugdje vidi zavjere, Pupovac svugdje vidi ustaše, a antife svugdje vide fašističke simbole, jebiga valjda idu od kante za smeće do kante za smeće da vide gdje su klinci našarali u...
Ono,prosvjed protiv nastupa Bore Drljače u Vojniću.
Može li netko izabrati gluplji razlog za prosvjed???
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Šok u Trebinju: Pijetao nosi jaja
» I Japan propada: zbog židovskih turista ruše svastike
» Kraljica i trijumvirat
» Svašta Zemlja nosi...
» Kraljica
» I Japan propada: zbog židovskih turista ruše svastike
» Kraljica i trijumvirat
» Svašta Zemlja nosi...
» Kraljica