Skoplje opet gori: Bakljama i kamenjem na policiju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Skoplje opet gori: Bakljama i kamenjem na policiju
Uz Makedoniju sam svim srcem.RayMabus wrote:Nema od te Makedonije ništa .....sve te etnički mješane države na Balkanu se raspadnu prije ili poslije.
Moj ćaća nije lagao.
Služio je JNA dolje. Skopje,Kičevo,Kumanovo...
kaže da tako dobrih ljudi i cura nikad nije sreo.
U selima dvoglavoga orla nisu im htjeli napuniti ni čuturice vodom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jastrebe ja mislim da ovdje stvarno nitko nije protiv Makedonaca al ne radi se o tome.
1/3 stanovništva su Albanci , oko Tetova i to plus Skoplje ......ono realno to je zapaljivo.
1/3 stanovništva su Albanci , oko Tetova i to plus Skoplje ......ono realno to je zapaljivo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
red wolf wrote:Jer ne žele misliti...To je začuđujuće...Yehudi wrote:red wolf wrote:Ponoviti ću vam pitanje, shvaćate li vi to?...Ne samo lokalno...
Ma ništa ne kuži stoka sitnozuba
A čime razmišljati kad su mogzovi isprani. Samo gledaju ono šta je -tu, sada i odmah- a sutra je novi dan.
Nema tu 10% onih koji razmišljaju unazad i u naprid, već isključivo reagiraju na trenutačni podražaj.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Da ,i?RayMabus wrote:Jastrebe ja mislim da ovdje stvarno nitko nije protiv Makedonaca al ne radi se o tome.
Znači li to da smo mi u Hrvatskoj,đe je bilo oko 1/4 Srba trebali prepustiti Krajinu Srbima???
Nikad neću podržati cijepanje Makedonije.
Kršćanske i slavenske zemlje.
To su najbolji ljudi.
Ja još nisam upoznao lošeg Makedonca.
2014-04-22
To nije problem...Sve se u sekundi može promijeniti...Bitan je voljni moment...Yehudi wrote:red wolf wrote:Jer ne žele misliti...To je začuđujuće...Yehudi wrote:red wolf wrote:Ponoviti ću vam pitanje, shvaćate li vi to?...Ne samo lokalno...
Ma ništa ne kuži stoka sitnozuba
A čime razmišljati kad su mogzovi isprani. Samo gledaju ono šta je -tu, sada i odmah- a sutra je novi dan.
Nema tu 10% onih koji razmišljaju unazad i u naprid, već isključivo reagiraju na trenutačni podražaj.
red wolf-
2016-02-10
Meni je svejedno. Nemam inters ni za ni protiv.jastreb wrote:
2014-04-11
To je i te kako važno pitanje.RayMabus wrote:Meni je svejedno. Nemam inters ni za ni protiv.jastreb wrote:
Prepustimo li Makedoniju,to je kao kad su zapadne sile 1389. prepustili Srbiju Turcima.
Ili još ranije Carigrad.
Tu nema zajebancije.
2014-04-22
Hrvatskoj to nije važno pitanje jer ne graniči sa istom.
Ovi šta graniče sa njom njima bi to trebalo biti bitno jer graniče sa istom.
Hr je za mirno riješenje no u slućaju sukoba nema ni ideju a ni mehanizme sa kojim bi se uključila u to.
Ovi šta graniče sa njom njima bi to trebalo biti bitno jer graniče sa istom.
Hr je za mirno riješenje no u slućaju sukoba nema ni ideju a ni mehanizme sa kojim bi se uključila u to.
2014-04-11
Opasna zabluda.RayMabus wrote:Hrvatskoj to nije važno pitanje jer ne graniči sa istom.
Uvijek trebaš gledati par poteza,a ne jedan potez unaprijedak.
2014-04-22
HR je premala da bi bila bilo kakvi bitan fakor u bilo kom smislu u tom nekom sukobu tamo.jastreb wrote:Opasna zabluda.RayMabus wrote:Hrvatskoj to nije važno pitanje jer ne graniči sa istom.
Uvijek trebaš gledati par poteza,a ne jedan potez unaprijedak.
A ono , ....ima ove puno veće i močnije zemlje pa ......nek to riješavaju.
2014-04-11
Ivanovljeva odluka da pomiluje vladine i oporbene dužnosnike izazvala je prosvjede u Makedoniji i inozemstvu, a SAD je upozorio da bi to moglo zaštititi "korumpirane političare".
Britanski ministar za europske poslove David Lidington rekao je u četvrtak da je Ivanovljeno pomilovanje "stvar za značajnu zabrinutost" te ga je pozvao da "nađe način da izmijeni odluku".
http://www.index.hr/vijesti/clanak/velika-afera-s-prisluskivanjem-u-makedoniji-istraga-ide-dalje-pomilovano-56-duznosnika/887249.aspx
Komplicirirana zemlja.
Britanski ministar za europske poslove David Lidington rekao je u četvrtak da je Ivanovljeno pomilovanje "stvar za značajnu zabrinutost" te ga je pozvao da "nađe način da izmijeni odluku".
http://www.index.hr/vijesti/clanak/velika-afera-s-prisluskivanjem-u-makedoniji-istraga-ide-dalje-pomilovano-56-duznosnika/887249.aspx
Komplicirirana zemlja.
2014-04-11
Govoreći o budućnosti, Knežević kaže da u prestonici Skoplju situacija preti da postane kritična, s obzirom da se broj Albanaca iz godine u godinu povećava.
http://www.telegraf.rs/vesti/1563635-evo-koliko-zaista-ima-makedonaca-a-koliko-albanaca-u-makedoniji
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Skoplje gori
» Ukraina, opet Majdan gori
» Amerika gori...opet Putin???
» GORI OPET K0D SIBENIKA:'Podmetnuto je.Cekali su vjetar,prokletnici.'
» Opet sukob u Crnoj Gori:Krivokapic ne zeli DF u vladi jer nisu proeuropski i strucni a oni mu uzvratili:Vracaj mandat
» Ukraina, opet Majdan gori
» Amerika gori...opet Putin???
» GORI OPET K0D SIBENIKA:'Podmetnuto je.Cekali su vjetar,prokletnici.'
» Opet sukob u Crnoj Gori:Krivokapic ne zeli DF u vladi jer nisu proeuropski i strucni a oni mu uzvratili:Vracaj mandat
Page 2 of 2