ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Skoplje opet gori: Bakljama i kamenjem na policiju

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Skoplje opet gori: Bakljama i kamenjem na policiju - Page 2 Empty Re: Skoplje opet gori: Bakljama i kamenjem na policiju

Post by jastreb 14/4/2016, 21:06

RayMabus wrote:Nema od te Makedonije ništa .....sve te etnički mješane države na Balkanu se raspadnu prije ili poslije.
Uz Makedoniju sam svim srcem.

Moj ćaća nije lagao.

Služio je JNA dolje. Skopje,Kičevo,Kumanovo...

kaže da tako dobrih ljudi i cura nikad nije sreo.

U selima dvoglavoga orla nisu im htjeli napuniti ni čuturice vodom.

jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Skoplje opet gori: Bakljama i kamenjem na policiju - Page 2 Empty Re: Skoplje opet gori: Bakljama i kamenjem na policiju

Post by RayMabus 14/4/2016, 21:07

Jastrebe ja mislim da ovdje stvarno nitko nije protiv Makedonaca al ne radi se o tome.

1/3 stanovništva su Albanci , oko Tetova i to plus Skoplje ......ono realno to je zapaljivo.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Yehudi 14/4/2016, 21:08

red wolf wrote:
Yehudi wrote:
red wolf wrote:Ponoviti ću vam pitanje, shvaćate li vi to?...Ne samo lokalno...

Ma ništa ne kuži stoka sitnozuba   B-)
Jer ne žele misliti...To je začuđujuće...

A čime razmišljati kad su mogzovi isprani. Samo gledaju ono šta je -tu, sada i odmah- a sutra je novi dan.

Nema tu 10% onih koji razmišljaju unazad i u naprid, već  isključivo reagiraju na trenutačni podražaj.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by jastreb 14/4/2016, 21:09

RayMabus wrote:Jastrebe ja mislim da ovdje stvarno nitko nije protiv Makedonaca al ne radi se o tome.

1/3 stanovništva su Albanci , oko Tetova i to plus Skoplje ......ono realno to je zapaljivo.
Da ,i?

Znači li to da smo mi u Hrvatskoj,đe je bilo oko 1/4 Srba trebali prepustiti Krajinu Srbima???

Nikad neću podržati cijepanje Makedonije.

Kršćanske i slavenske zemlje.

To su najbolji ljudi. 

Ja još nisam upoznao lošeg Makedonca.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by red wolf 14/4/2016, 21:10

Yehudi wrote:
red wolf wrote:
Yehudi wrote:
red wolf wrote:Ponoviti ću vam pitanje, shvaćate li vi to?...Ne samo lokalno...

Ma ništa ne kuži stoka sitnozuba   B-)
Jer ne žele misliti...To je začuđujuće...

A čime razmišljati kad su mogzovi isprani. Samo gledaju ono šta je -tu, sada i odmah- a sutra je novi dan.

Nema tu 10% onih koji razmišljaju unazad i u naprid, već  isključivo reagiraju na trenutačni podražaj.
To nije problem...Sve se u sekundi može promijeniti...Bitan je voljni moment...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 14/4/2016, 21:13

jastreb wrote:

Meni je svejedno. Nemam inters ni za ni protiv.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by jastreb 14/4/2016, 21:15

RayMabus wrote:
jastreb wrote:

Meni je svejedno. Nemam inters ni za ni protiv.
To je i te kako važno pitanje.

Prepustimo li Makedoniju,to je kao kad su zapadne sile 1389. prepustili Srbiju Turcima.

Ili još ranije Carigrad.

Tu nema zajebancije.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 14/4/2016, 21:18

Hrvatskoj to nije važno pitanje jer ne graniči sa istom.

Ovi šta graniče sa njom njima bi to trebalo biti bitno jer graniče sa istom.

Hr je za mirno riješenje no u slućaju sukoba nema ni ideju a ni mehanizme sa kojim bi se uključila u to.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by jastreb 14/4/2016, 21:20

RayMabus wrote:Hrvatskoj to nije važno pitanje jer ne graniči sa istom. 
Opasna zabluda.

Uvijek trebaš gledati par poteza,a ne jedan potez unaprijedak.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 14/4/2016, 21:23

jastreb wrote:
RayMabus wrote:Hrvatskoj to nije važno pitanje jer ne graniči sa istom. 
Opasna zabluda.

Uvijek trebaš gledati par poteza,a ne jedan potez unaprijedak.
HR je premala da bi bila bilo kakvi bitan fakor u bilo kom smislu u tom nekom sukobu tamo.

A ono , ....ima ove puno veće i močnije zemlje pa ......nek to riješavaju.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 14/4/2016, 21:42

Ivanovljeva odluka da pomiluje vladine i oporbene dužnosnike izazvala je prosvjede u Makedoniji i inozemstvu, a SAD je upozorio da bi to moglo zaštititi "korumpirane političare".

Britanski ministar za europske poslove David Lidington rekao je u četvrtak da je  Ivanovljeno pomilovanje "stvar za značajnu zabrinutost" te ga je pozvao da "nađe način da izmijeni odluku".

http://www.index.hr/vijesti/clanak/velika-afera-s-prisluskivanjem-u-makedoniji-istraga-ide-dalje-pomilovano-56-duznosnika/887249.aspx

Komplicirirana zemlja.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 14/4/2016, 23:34

Skoplje opet gori: Bakljama i kamenjem na policiju - Page 2 Albanci-mapa-620x350

Govoreći o budućnosti, Knežević kaže da u prestonici Skoplju situacija preti da postane kritična, s obzirom da se broj Albanaca iz godine u godinu povećava.

http://www.telegraf.rs/vesti/1563635-evo-koliko-zaista-ima-makedonaca-a-koliko-albanaca-u-makedoniji
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics