Pravasi i braniteljske udruge ozbiljno prijete:'Odblokirate li Srbiju,pokrenut cemo skupljanje potpisavza referendum o izlasku iz EU.Zajednica sa Srbijom je direktno krsenje hrvatskog ustava'
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Pravasi i braniteljske udruge ozbiljno prijete:'Odblokirate li Srbiju,pokrenut cemo skupljanje potpisavza referendum o izlasku iz EU.Zajednica sa Srbijom je direktno krsenje hrvatskog ustava'
nekako sve ide da ćemo se opet dobrano izblamirati,ali dobro,naučili smo primati čuške i šamare...
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
Re: Pravasi i braniteljske udruge ozbiljno prijete:'Odblokirate li Srbiju,pokrenut cemo skupljanje potpisavza referendum o izlasku iz EU.Zajednica sa Srbijom je direktno krsenje hrvatskog ustava'
zasto bi se blamirali ako stitimo interese...ti isto lupas...kako dat podrsku nekome ko cak ne priznaje ocito...postojanje logora na svom podrucju...koji negiraju prakticno da su ispalili ijednu granatu na vukovar sa svog teritorija...a da sad ne nabrajam druge stvari...uostalom sto cemo onda u eu sa srbijom...vjecni konflikt i problem za eu...vili40 wrote:nekako sve ide da ćemo se opet dobrano izblamirati,ali dobro,naučili smo primati čuške i šamare...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
možda lupam a možda sam samo realan.Ako EU odluči da želi Srbiju onda će tako i biti,kakvi smiješni pravaši i kakvi branitelji i kakav referendum?Gluposti ili samo obično kurčenje nekih bilmeza.vuksadinare wrote:zasto bi se blamirali ako stitimo interese...ti isto lupas...kako dat podrsku nekome ko cak ne priznaje ocito...postojanje logora na svom podrucju...koji negiraju prakticno da su ispalili ijednu granatu na vukovar sa svog teritorija...a da sad ne nabrajam druge stvari...uostalom sto cemo onda u eu sa srbijom...vjecni konflikt i problem za eu...vili40 wrote:nekako sve ide da ćemo se opet dobrano izblamirati,ali dobro,naučili smo primati čuške i šamare...
vili40-
2015-08-02
nama niko ne moze zabranit da odlucujemo s kim hocemo zivjeti...mozemo mi izaci iz eu pa potrazit saveznike i drugdje hvala bogu ima ih a imamo sto i ponuditi....ionako je pitanje opstanla eu pitanje ako ne dana ono mjeseci,koja godina..pa bolje napravit djadu dok se mozevili40 wrote:možda lupam a možda sam samo realan.Ako EU odluči da želi Srbiju onda će tako i biti,kakvi smiješni pravaši i kakvi branitelji i kakav referendum?Gluposti ili samo obično kurčenje nekih bilmeza.vuksadinare wrote:zasto bi se blamirali ako stitimo interese...ti isto lupas...kako dat podrsku nekome ko cak ne priznaje ocito...postojanje logora na svom podrucju...koji negiraju prakticno da su ispalili ijednu granatu na vukovar sa svog teritorija...a da sad ne nabrajam druge stvari...uostalom sto cemo onda u eu sa srbijom...vjecni konflikt i problem za eu...vili40 wrote:nekako sve ide da ćemo se opet dobrano izblamirati,ali dobro,naučili smo primati čuške i šamare...
2015-09-08
Nema ; ako ....već su odlučili.vili40 wrote:.Ako EU odluči da želi Srbiju onda će tako i biti,
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nećemo EU samo ako je tamo Srbija, mudro mudro, mi ćemo valjda sa Turskom, pravašima po volji. Naziv "pravaši" zamijeniš sa "debili", "retardi", "šupci" i onda stvaru budu jasnije.
O čemu lupate,kakav izlazak......ako napustimo eu nema para,nema mirovina,nema poticaja.....nemamo ni avione....onda smo gotovi......ovo samo seronje dižu tenzije,pa zna se da će srbija u eu,haški sud potvrdio.....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
mozemo mi i sa rujama a mozemo i jesmo clanica natoa....a tu su i kinezi puno bi oni toga dali da im iznajmimo jadran...puno...puno...lova ne bi bila upitnadawson wrote:Nećemo EU samo ako je tamo Srbija, mudro mudro, mi ćemo valjda sa Turskom, pravašima po volji. Naziv "pravaši" zamijeniš sa "debili", "retardi", "šupci" i onda stvaru budu jasnije.
2015-09-08
vuksadinare wrote:Doista tesko su pogrijesili vlade i predsjednici istrcavsi pred rudo obecavajuci srbiji pomoc pri ulasku u eu zajednicu zanemarivsi ustavni zakon koji kaze..nema bilo kakve i bilo kakvom obliku zajednice sa srbijom...tesko ce nam se to obit u glavu ponajprije kod nas...zivi bili pa vidjeli
kako ce vam se obiti ??
Guest- Guest
vuksadinare wrote:mozemo mi i sa rujama a mozemo i jesmo clanica natoa....a tu su i kinezi puno bi oni toga dali da im iznajmimo jadran...puno...puno...lova ne bi bila upitnadawson wrote:Nećemo EU samo ako je tamo Srbija, mudro mudro, mi ćemo valjda sa Turskom, pravašima po volji. Naziv "pravaši" zamijeniš sa "debili", "retardi", "šupci" i onda stvaru budu jasnije.
ne zaboravi, jadran pripada onome kome ga mocnici daju i koliko.
nemoj da mislis da ce zapad mirno da posmatra takav scenario.
za jadran uvek imaju alternativna resenja.
njima je problem grcka, nemaju resenje koja im pase, pa placaju grcke dugove.
zato, nemoj previse da pretite zapadu jadranom i sl. sto vise pretite manje ce biti vas.
samo napred
Guest- Guest
Ne bi!vuksadinare wrote:......mislim da bi uspjeli skupiti potpise za referendum...pa gospodo iz eu-a birajte...
Guest- Guest
eh pa nije eu jedina i svta krava...ionako je potanje kad ce doc do raspadav_vlado wrote:O čemu lupate,kakav izlazak......ako napustimo eu nema para,nema mirovina,nema poticaja.....nemamo ni avione....onda smo gotovi......ovo samo seronje dižu tenzije,pa zna se da će srbija u eu,haški sud potvrdio.....
2015-09-08
...bi..os se kladitEva wrote:Ne bi!vuksadinare wrote:......mislim da bi uspjeli skupiti potpise za referendum...pa gospodo iz eu-a birajte...
2015-09-08
normano da ne bi.
to su gluposti, da hrvatska napusti eu ili nato,
jer ulazi srbija.
a drugo, duh tog vaseg clana ustava nije usmeren
na eu i njenje institucije, vec na regionalnom niovu.
a i to je promenljivo, politika je kurva-.
to su gluposti, da hrvatska napusti eu ili nato,
jer ulazi srbija.
a drugo, duh tog vaseg clana ustava nije usmeren
na eu i njenje institucije, vec na regionalnom niovu.
a i to je promenljivo, politika je kurva-.
Guest- Guest
...nije do nas....za nas je bio i uvjet clanstva u eu i pristup natu...a to se ne uvjetuje srbiji...posteno?...nije...markac otisao u lov hag omar da se vrati...brisel prijetio blokadom...jel su takve uvjete u svezi seselja postavili?...nisu...pa ne moze tako dalje...
2015-09-08
vi zaboravljate da hag seselja nije ni trazio.
seselj je dobrovoljac u tom smislu !
vi i nato, vi nato paktu dugujete sve, mi nista.
zapad jedino preko eu moze da indirektno integrise
srbiju u nato.
srbija ima sve ugovore sa nato paktom osim samog clanstva.
seselj je dobrovoljac u tom smislu !
vi i nato, vi nato paktu dugujete sve, mi nista.
zapad jedino preko eu moze da indirektno integrise
srbiju u nato.
Last edited by pizzon on 14/4/2016, 09:29; edited 1 time in total
Guest- Guest
Guest- Guest
Vjera mi brani kocku ma zezam se, Vučino. Nisam uvjerena da bi većina bila za exit. Previše je tu interesa. A ovi koji su vani, poput mene, svi bi bil protiv, jer ti sužava Lebensraum, a država HR ne nudi nikakvu ozbiljnu perspektivu. Tak da ono, sumnjam.vuksadinare wrote:...bi..os se kladitEva wrote:Ne bi!vuksadinare wrote:......mislim da bi uspjeli skupiti potpise za referendum...pa gospodo iz eu-a birajte...
Guest- Guest
zato i zele da u nekom relativno kracem periodu
srbiju ubace u eu. sto smo blize eu to je nasa obaveza
usaglasavanja spoljne politike obavezujuca.
to su nam rekli, vucic i dacic.
tako da mi ocekujemo vrlo brzo otvaranje upravo tog poglavlja,
vezano za spolj. politiku.
srbiju ubace u eu. sto smo blize eu to je nasa obaveza
usaglasavanja spoljne politike obavezujuca.
to su nam rekli, vucic i dacic.
tako da mi ocekujemo vrlo brzo otvaranje upravo tog poglavlja,
vezano za spolj. politiku.
Guest- Guest
drugo, sa srbijom u eu, imaju resen problem bih,
zatim stabilniju c.goru, to nije nebitno.
mozete vi da kenjate do jutra da smo mi nebitni,
ali, realno, nije bas tako.
konacno, ako makedonija eskalira, zapad zeli da
srbija bude pasivna, odnosno sto pasivnija, time
se i grcka pasivizira, da se izbegne haos. bugarska
je tu manje problematicna, iako vi zelite suprotno.
nije grcka zainteresovna teritorijalno, vec politicki.
u makedonskom haosu srbija moze da uleti na kosmet,
da uleti u makedoniju, da slete rusi, i sta onda.
ko da najuri ruse, tesko )
zatim stabilniju c.goru, to nije nebitno.
mozete vi da kenjate do jutra da smo mi nebitni,
ali, realno, nije bas tako.
konacno, ako makedonija eskalira, zapad zeli da
srbija bude pasivna, odnosno sto pasivnija, time
se i grcka pasivizira, da se izbegne haos. bugarska
je tu manje problematicna, iako vi zelite suprotno.
nije grcka zainteresovna teritorijalno, vec politicki.
u makedonskom haosu srbija moze da uleti na kosmet,
da uleti u makedoniju, da slete rusi, i sta onda.
ko da najuri ruse, tesko )
Guest- Guest
Čim je pitanje spalo na ove paćenike što piju pivo ispred biblioteke, peticije i referendume, znači da je pitanje rešeno i da će leći na rudu. Pičke bili i ostali.
Last edited by dzango on 14/4/2016, 09:48; edited 1 time in total
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Desničar Hofer: I Austrija bi mogla na referendum o izlasku iz EU
» Vucić: Pred Srbijom teški dani, direktno ugroženi vitalni interesi Srbije i RS
» 2019.Balkanu ozbiljno prijete ratovi
» Rusi ozbiljno zakuhavaju u Srbiji, otvoreno prijete Vučiću
» Grčka se ne može boriti protiv izbjeglica, Cipras: Sad ćemo vidjeti je li EU zajednica solidarnosti
» Vucić: Pred Srbijom teški dani, direktno ugroženi vitalni interesi Srbije i RS
» 2019.Balkanu ozbiljno prijete ratovi
» Rusi ozbiljno zakuhavaju u Srbiji, otvoreno prijete Vučiću
» Grčka se ne može boriti protiv izbjeglica, Cipras: Sad ćemo vidjeti je li EU zajednica solidarnosti
Page 4 of 8