Bošnjaki zahtevajo obnovo avtonomije Sandžaka
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Bošnjaki zahtevajo obnovo avtonomije Sandžaka
srpska politicka garnitura nije racionalna. Oni su zrtve vlastite mitomanije i ne vide vrataRingo10 wrote:prckov wrote:mensecini da ce srbi opet na iste grablje stat.
Na sveopce zadovljstvo siptara, sandzaklija i bosnjaka.
Tamo niko tri kurca u glavi nema
Nemaju mudžosi kapaciteta da naprave neku svoju državu u Sandžaku.
Mogu izazvati sranje ali to će im se obiti o glavu.
Znam da blesavi Hrvati iz Hrvatske to podržavaju.
A ja sam iz BiH I podržavam Srbiju da svim silama uguši svaki pokušaj stvaranja Erdoganovih neo-osmanskih ISIL filijala na Balkanu.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Vi iz Republie Kifle ste gomila bolesnika, pa da ga jebeš.RayMabus wrote:NIje cilj stvaranje države Sanđak nego nedopuštanje četnicima da uđu u EU a BiH ne i onda da iz te pozicije hebu Sarajevo i Bošnjake.
Srbija NESMIJE ući u EU prije BiH.
To bi bila smrt Bošnjacima na političkom planu na Balkanu i u BiH.
Boli me kurac za ovakvo Sarajevo I za interese takozvanih Bošnjaka I Sandžakljai. I za EU I hoće I Srbi ili muslimani biti u njoj ili ne.
SVaki prodor ISILa I Erdoganovih Osmanlija na Balkan spriječiti u KRVI ako treba. I podržavam svakoga ko će da se bori protiv toga.
E jeste blesavi u tri p.... materine.
Ili si ti iz Hasetovog plemena kao Ero pa ti je toliko stalo.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
prckov wrote:srpska politicka garnitura nije racionalna. Oni su zrtve vlastite mitomanije i ne vide vrataRingo10 wrote:prckov wrote:mensecini da ce srbi opet na iste grablje stat.
A ja sam iz BiH I podržavam Srbiju da svim silama uguši svaki pokušaj stvaranja Erdoganovih neo-osmanskih ISIL filijala na Balkanu.
A Karamarko I Hase su ti racionalni.
O, mi ovdje pričamo o autonomiji Sandžaka. Evo ja sam otvoreno protiv I podržavam da to Srbi spriječe svim sredstvima.
I šta sad.
2015-09-24
ma kakav isil, turci i kurci, ustase su problem i jasenovac
2014-04-19
Ringo popij kaficu i smiri živce.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
i ja podrzavam, samo mi se cini da ti ponekad i bijele miseve vidis. Nadam se da si svjestanda bi ljevicari tebe prodali za turke i nekakav internaionalizam prije nego hase. Da ne govorim o ovim neprofitnim, njima si ti krivac za sva zla svijeta. Sve dok hase takve cisti dobar jeRingo10 wrote:prckov wrote:srpska politicka garnitura nije racionalna. Oni su zrtve vlastite mitomanije i ne vide vrataRingo10 wrote:prckov wrote:mensecini da ce srbi opet na iste grablje stat.
O, mi ovdje pričamo o autonomiji Sandžaka. Evo ja sam otvoreno protiv I podržavam da to Srbi spriječe svim sredstvima.
I šta sad.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Slovenci govore slično nama.
crvenkasti-
2014-04-17
I kao drugo,to nije nikakav Sandžak,nego Raška oblast ili područje Staroga Rasa.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Zagorcima i Rusima slično. Ne Hrvatima.crvenkasti wrote:Slovenci govore slično nama.
Guest- Guest
Uostalom što će autonomija Srbima?
Da su ti tzv Sandžaklije možda bugarske,ili hrvatske nacionalnosti,pa bih to razumio,ali budući se radi o Srbima muslimanske vjere,to ne dolazi u obzir.
Nadalje taj Sandžak se proteže i na dio Crne Gore,gdje opet žive Crnogorci pravoslavne i muslimanske vjere,tako da ni tu nikakva autonomija ne dolazi u obzir.
Sandžaklije se moraju pomiriti sa time da su Srbi čiji su preci zavoljeli sa vremenom islam i islamizirali se,no da time nisu prestali biti Srbi.
Jebemu,pa i Albanci koji su sa katoličanstva prešli na islam ostali su Albanci islamske vjere.
Ma.Srpska posla.
Da su ti tzv Sandžaklije možda bugarske,ili hrvatske nacionalnosti,pa bih to razumio,ali budući se radi o Srbima muslimanske vjere,to ne dolazi u obzir.
Nadalje taj Sandžak se proteže i na dio Crne Gore,gdje opet žive Crnogorci pravoslavne i muslimanske vjere,tako da ni tu nikakva autonomija ne dolazi u obzir.
Sandžaklije se moraju pomiriti sa time da su Srbi čiji su preci zavoljeli sa vremenom islam i islamizirali se,no da time nisu prestali biti Srbi.
Jebemu,pa i Albanci koji su sa katoličanstva prešli na islam ostali su Albanci islamske vjere.
Ma.Srpska posla.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Etnička mapa Sandžaka dnosno Raške
https://www.google.com.au/search?q=sandzak+etnicka+mapa&biw=1920&bih=911&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwj6-6XWyY7MAhUMkZQKHSpyCwIQsAQIPw&dpr=1#imgdii=mHPKHx5-uZr0iM%3A%3BmHPKHx5-uZr0iM%3A%3BAwrG3JUGY1MygM%3A&imgrc=mHPKHx5-uZr0iM%3A
Ništa od sandžačkog kalifata
https://www.google.com.au/search?q=sandzak+etnicka+mapa&biw=1920&bih=911&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwj6-6XWyY7MAhUMkZQKHSpyCwIQsAQIPw&dpr=1#imgdii=mHPKHx5-uZr0iM%3A%3BmHPKHx5-uZr0iM%3A%3BAwrG3JUGY1MygM%3A&imgrc=mHPKHx5-uZr0iM%3A
Ništa od sandžačkog kalifata
2015-09-24
prckov wrote:i ja podrzavam, samo mi se cini da ti ponekad i bijele miseve vidis. Nadam se da si svjestanda bi ljevicari tebe prodali za turke i nekakav internaionalizam prije nego hase. Da ne govorim o ovim neprofitnim, njima si ti krivac za sva zla svijeta. Sve dok hase takve cisti dobar jeRingo10 wrote:prckov wrote:srpska politicka garnitura nije racionalna. Oni su zrtve vlastite mitomanije i ne vide vrataRingo10 wrote:prckov wrote:mensecini da ce srbi opet na iste grablje stat.
I šta sad.
Vidim ja odlično kakvo je Erdogan ludilo izazvao među muslimanima Balkana sa svojim neootomanskim sranjima. I znam da misli jako ozbiljno. I znam da je jako povezan s svim islamističkim organizacijama. I znam da ga je Amerika jako podržavala.
Zajebi ti šuplju priču.
2015-09-24
sandzaklijama,srbima muslimanima bolje je da se ne zahebavaju !
Muslimani nisu bas nesto popularni , Rusijom vlada oligarh Putin i prijatelj srba ... nije to ona shebana Rusija iz 90' proslog stoljeca , ako ce ovaj put netko biti bombardovan na balkanu to mogu biti samo muslimani svedno na etnicku pripadnost;srbi,hrvati,bosanci,albanci ,makedonci ...
Muslimani nisu bas nesto popularni , Rusijom vlada oligarh Putin i prijatelj srba ... nije to ona shebana Rusija iz 90' proslog stoljeca , ako ce ovaj put netko biti bombardovan na balkanu to mogu biti samo muslimani svedno na etnicku pripadnost;srbi,hrvati,bosanci,albanci ,makedonci ...
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Sanđak je samo dio priče.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Prica iz Sandzaka
» UGLJANIN PONOVO "Vlada Srbije i EU da odrede datum povlačenja srpske vojske i policije iz Sandžaka"
» UGLJANIN PONOVO "Vlada Srbije i EU da odrede datum povlačenja srpske vojske i policije iz Sandžaka"
Page 2 of 2