Hasanbegović: predšasnici su peglali kartice za šibice, cigarete, naočale...
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Hasanbegović: predšasnici su peglali kartice za šibice, cigarete, naočale...
Dao Bog da u DNRH ostanu samo drzavni uposlenici i da vam Milanovic bude dozivotni premijer a Stazic predsjednik. Bolje niste zasluzili. Da i da obiljezavate Jasenovac svaki dan. Da vam glavni grad ponovo bude Beograd. Kila mozga...
abraham- Posts : 14669
2014-04-14
Re: Hasanbegović: predšasnici su peglali kartice za šibice, cigarete, naočale...
Ni Rimac nece ici u Jasenovac. A stoko......
2014-04-14
:)Ero wrote:Jesu četnici, pa šta...ManyNames wrote:Nice try. Moji nisu ustaše.abraham wrote:Ja to tvrdim i borim se protiv boljsevicko mediteranskog mentaliteta na ovom i onom starom forumu , najmanje pet godina.Starhemberg wrote:Nema tu naši, vaši, isti su... Iskustvo ne vara što se toga tiče, čitamo se 2020., ako bog da.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
abraham wrote:Ni Rimac nece ici u Jasenovac. A stoko......
Ne, on će u Ameriku.
samo da ne ispadne još da tjeramo srbe da idu u jasenovac... jelda.
Koji jebeni brod ludjaka. Shizofrenija je akcelirara. Mentalni sklop za pobljuvat se. Balkan vristi. Uzas. Ne znam sto reci?? Evo i ja necu u Jasenovac.
2014-04-14
Ne znam sto bi ti rekla, jel onaj dosadni Dean još tu? Ako je daj da popričamo, dođi.. Ako je otišo ne moraš :)abraham wrote:Koji jebeni brod ludjaka. Shizofrenija je akcelirara. Mentalni sklop za pobljuvat se. Balkan vristi. Uzas. Ne znam sto reci?? Evo i ja necu u Jasenovac.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Hasanbegović o zagrebaškom potresu: Hasanbegović: 1945. je začet socijalno-politički potres...
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
» akcija kupimo mu šibice
» Uvode se kartice s popustom za domaće turiste
» Nije vrijeme za ružičaste naočale
» Problemi za Plenkija?!Hasanbegović bi mogao okupiti u Saboru poseban klub HDZ-a(Hasanbegović,Culej,Glasnović,Kovać,Esih,Medved,Kirin)
» akcija kupimo mu šibice
» Uvode se kartice s popustom za domaće turiste
» Nije vrijeme za ružičaste naočale
Page 4 of 4