Nacionalno vijeće Srba u Hrvatskoj dolazi u Jasenovac
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Nacionalno vijeće Srba u Hrvatskoj dolazi u Jasenovac
Ne bih preporučio...jastreb wrote:
Također predviđam da će ove godine i Kumrovec oboriti rekord,a ja vam kažem da će u Srbu biti brojan auditorijum kakvog nije bilo još od doba komunističke vladavine.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
ja opsjednut..jok baratam cinjenicama...ja sam realist...dva naroda u vjecnom konfliktu...jbg....seselj vec sad ima podrsku od 12% za izbore..pa ti zbroj koliko je to glasaca..a podrska raste...jbg....koje svjestan realnosti ne najebeepikur37 wrote:vucino dosta vise tvog srbovanja,nisam vidio čovjeka koji je toliko opsjednut jednim narodom, bokte ko šešelj hrvatima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
B.t.w za epikura seselj po popularnosti sisa dodika u srpskoj a ovaj ga pozvao kao najrodjenijeg...a nekako mi se cini da seselj ne ferma herceg bosnu nego sve to vidi u velikoj srbiji bez herceg bosne i u mogucnosti bez hrvata u njoj
2015-09-08
vuksadinare wrote:B.t.w za epikura seselj po popularnosti sisa dodika u srpskoj a ovaj ga pozvao kao najrodjenijeg...a nekako mi se cini da seselj ne ferma herceg bosnu nego sve to vidi u velikoj srbiji bez herceg bosne i u mogucnosti bez hrvata u njoj
E zato ja odpočetka podržavam dodika, snsd i neovisnost srpske a neove radikaln ešešeljove bolesnike.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:e moj epikure..novi kralj ti je seki u srpskoj..a znas sto on misli o hrvatima..zato ga je dodik i pozvao u goste da mu se pokloni...ne bi me zacudilo da se seki kandidira za predsjednika srpske i dobije..koliko je lud..a di si onda epikure..kud cesvuksadinare wrote:B.t.w za epikura seselj po popularnosti sisa dodika u srpskoj a ovaj ga pozvao kao najrodjenijeg...a nekako mi se cini da seselj ne ferma herceg bosnu nego sve to vidi u velikoj srbiji bez herceg bosne i u mogucnosti bez hrvata u njoj
E zato ja odpočetka podržavam dodika, snsd i neovisnost srpske a neove radikaln ešešeljove bolesnike.
2015-09-08
Dabog da nika ne izađu iz Jasenovca.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nacionalno vijeće Srba protiv Pupovca: Bojkot neozbiljan, SNV ne poštuje dignitet žrtava Jasenovca
» Znate zasto Jasenovac ne radi nedjeljom?Zato jer od utorka se poziva na klanje Srba
» Tužan život Srba u Hrvatskoj
» Komunisti u BiH pozvali na konstutivnost Srba i Bošnjaka u Hrvatskoj
» Na poziv Kolinde:Mađarski predsjednik Janoš Ader dolazi u posjet Hrvatskoj
» Znate zasto Jasenovac ne radi nedjeljom?Zato jer od utorka se poziva na klanje Srba
» Tužan život Srba u Hrvatskoj
» Komunisti u BiH pozvali na konstutivnost Srba i Bošnjaka u Hrvatskoj
» Na poziv Kolinde:Mađarski predsjednik Janoš Ader dolazi u posjet Hrvatskoj
Page 2 of 2