kobe bryant
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
kobe bryant
trpa ko´ u najboljim danima
Re: kobe bryant
danas moćni roger nosio patike sa datumom kobeove zadnje utakmice. kakve klase toga nema nigdje
zašto je kobe promijenio broj na dresu? prije je nosio 8? jel zbog sponzora da se poveća prodaja novih dresova ili ćega već?
Kobe ide u penziju dok je dotako dno, imas jednog tatu sta sam rijesava tekme za play off sa 37 na ledjima...neki klosar sta su ga svi popljuvali poslije drafta, mamba je uz jordana bog, ali dirk je nesto vise od babuna
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Kobe ide u penziju dok je dotako dno, imas jednog tatu sta sam rijesava tekme za play off sa 37 na ledjima...neki klosar sta su ga svi popljuvali poslije drafta, mamba je uz jordana bog, ali dirk je nesto vise od babuna
kurvicki, iako obozavam i bezgranicno postujem dirka, mislim da poredjenje njih dvojice malo nije na mestu. mnogo je lakse da kao visoki igrac odigras na visokom nivou i u kasnijim igrackim godinama nego kao bek, a da ne spominjem koliko vece napore igraci na niskim pozicijima podnose od onih na centarskim.
Guest- Guest
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1