Pogodi film!
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Pogodi film!
I tako se sve otkrilo i bez mene.. :-(
Veg, ova me fotka mrvicu podsjeca na jedan film s Lopezicom. Ulazi u snove. Celija.
Veg, ova me fotka mrvicu podsjeca na jedan film s Lopezicom. Ulazi u snove. Celija.
Guest- Guest
Ajd' da vam još mrvicu pomognem: radi se o jednom iz ciklusa pet filmova redatelja koji je bio u veoma bliskom odnosu s poznatom islandskom pjevačicom s kojom ujedno ima i kćer
Guest- Guest
Ovaj me podsjeća na Sideshow Boba okruženog sa malosisnim ženama
Googlao sam i našao sam koji je to film
Googlao sam i našao sam koji je to film
Guest- Guest
Ithildin wrote:A-haa, Barney! Ali nisam gledala Cremastera.
Točno, Barneyjev Cremaster, i to posljednji, Cremaster 3.
Pogledala sam ih prije nekoliko godina, i to praktički u jednom danu i u jednom dahu nakon što mi ih je frend prebacio na eksterni.
Može dalje!
Guest- Guest
Cremaster bio mogao biti nekakvi kralj svih crema instant kava. Koji sam ja genije. Ovo moram prodati nestle-u ili jacobsu
Guest- Guest
Vegvísir wrote:Ithildin wrote:A-haa, Barney! Ali nisam gledala Cremastera.
Točno, Barneyjev Cremaster, i to posljednji, Cremaster 3.
Pogledala sam ih prije nekoliko godina, i to praktički u jednom danu i u jednom dahu nakon što mi ih je frend prebacio na eksterni.
Može dalje!
Moze par dojmova? :-)
Jesam! Eno gore..
Guest- Guest
sunrise wrote:Cremaster bio mogao biti nekakvi kralj svih crema instant kava. Koji sam ja genije. Ovo moram prodati nestle-u ili jacobsu
Nisi ispio jutarnju kavu? :-D
Guest- Guest
Jesam, ali neku lošu. Lošu poput radioaktivne jutarnje rose..Ithildin wrote:sunrise wrote:Cremaster bio mogao biti nekakvi kralj svih crema instant kava. Koji sam ja genije. Ovo moram prodati nestle-u ili jacobsu
Nisi ispio jutarnju kavu? :-D
Još uskoro na posao moram ići...
Guest- Guest
Nemoj cream, to me podsjeća na spermuanarki wrote:to bi onda bilo creamaster :p
Guest- Guest
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Promo film ‘Dubrovnik Riviera’ wins at 2019 New York Festivals® International TV & Film Awards
» Povijesni uspjeh : Hrvatski film "Murina" osvojio nagradu za najbolji debitantski film u Cannesu
» pogodi ime forumaša
» Simpatican film
» Kviz: pogodi umjetnika!
» Povijesni uspjeh : Hrvatski film "Murina" osvojio nagradu za najbolji debitantski film u Cannesu
» pogodi ime forumaša
» Simpatican film
» Kviz: pogodi umjetnika!
Page 46 of 50