Pogodi film!
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Pogodi film!
Upravo gledam na zidu uokvireni poster iz tog filma. Sveukupno trenutno imam 3 uokvirena filmska postera na zidu; jedan je Bergmanov, drugi je Godardov, a treći Buñuelov... Dakle, redatelj je jedan od te trojice. Eto, pomogla sam!
Guest- Guest
Bergman nije jer on je autist, Bunuel je preozbiljan, a Godard je ševio svoje glumice jel ono?
c) Godard!
c) Godard!
jel može opet: a) b) c)
pa ću ja pogađati koji naslov najbolje paše uz datu sliku (hm ovo mi zvuči kao upgrade igre, ili downgrade? )
pa ću ja pogađati koji naslov najbolje paše uz datu sliku (hm ovo mi zvuči kao upgrade igre, ili downgrade? )
Ionako imam osjećaj da su već skoro svi digli ruke od ovog kviza tako da - što da ne!
Evo, od 1 do 4:
1. El ángel exterminador
2. Viridiana
3. Belle de Jour
4. Tristana
Izaberi jedan broj, sigurno ćeš pogriješiti
Guest- Guest
znači ovako:
1. El ángel exterminador = The Exterminating Angel
definitivno ne, ovo je više naslov za neki artsy film, što mi se ovaj ne čini toliko
2. Vidiriana
ovo bi pasalo filmu o Hespazijanovoj ženi, neki povijesni spektakl, dakle ne
3. Belle de Jour
ovo bi značilo fin dan u prijevodu? taj naslov mi najviše zvoni za 2. sliku, francuske pomodarke imaju lijep dan, da.
4. Tristana
see no. 2. (car po izboru)
1. El ángel exterminador = The Exterminating Angel
definitivno ne, ovo je više naslov za neki artsy film, što mi se ovaj ne čini toliko
2. Vidiriana
ovo bi pasalo filmu o Hespazijanovoj ženi, neki povijesni spektakl, dakle ne
3. Belle de Jour
ovo bi značilo fin dan u prijevodu? taj naslov mi najviše zvoni za 2. sliku, francuske pomodarke imaju lijep dan, da.
4. Tristana
see no. 2. (car po izboru)
Eto, pogodio film, ni kriv ni dužan.
Je, Belle de Jour je točan odgovor.
http://www.imdb.com/title/tt0061395/
Je, Belle de Jour je točan odgovor.
http://www.imdb.com/title/tt0061395/
Guest- Guest
Ah... vidim da je ova tema poprimila malo drugačiji oblik.
Gornji film je Amistad
Šala mala... Goodburger
Gornji film je Amistad
Šala mala... Goodburger
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Similar topics
» Promo film ‘Dubrovnik Riviera’ wins at 2019 New York Festivals® International TV & Film Awards
» Povijesni uspjeh : Hrvatski film "Murina" osvojio nagradu za najbolji debitantski film u Cannesu
» pogodi ime forumaša
» Simpatican film
» Kviz: pogodi umjetnika!
» Povijesni uspjeh : Hrvatski film "Murina" osvojio nagradu za najbolji debitantski film u Cannesu
» pogodi ime forumaša
» Simpatican film
» Kviz: pogodi umjetnika!
Page 15 of 50