Šokre Milanović se voza po Americi...
Page 1 of 1
Šokre Milanović se voza po Americi...
...dok mi plaćamo njegove dugove.
Bivši ministar financija Slavko Linić javno je 2014. optužio svoga premijera Zorana Milanovića da preko njegovog brata Krešimira radi za dobrobit obitelji i prijatelja, a ne države. Podsjetimo, Linić je rekao da je Kešimir Milanović lobirao u Poreznoj upravi za neke svoje interese, a nakon što mu je Linić dao odbijenicu, premijer se jako naljutio što je naposljetku rezultiralo napuštanjem ministarske funkcije.
http://narod.hr/hrvatska/kresimir-milanovic-voza-se-kabrioletom-po-americi-dok-mi-placamo-njegove-dugove
Bivši ministar financija Slavko Linić javno je 2014. optužio svoga premijera Zorana Milanovića da preko njegovog brata Krešimira radi za dobrobit obitelji i prijatelja, a ne države. Podsjetimo, Linić je rekao da je Kešimir Milanović lobirao u Poreznoj upravi za neke svoje interese, a nakon što mu je Linić dao odbijenicu, premijer se jako naljutio što je naposljetku rezultiralo napuštanjem ministarske funkcije.
http://narod.hr/hrvatska/kresimir-milanovic-voza-se-kabrioletom-po-americi-dok-mi-placamo-njegove-dugove
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Re: Šokre Milanović se voza po Americi...
Kako je uopce mogao izaci iz drzave?
Oh,da,braco jos rula.. O.O
Oh,da,braco jos rula.. O.O
2014-04-12
Re: Šokre Milanović se voza po Americi...
Nece valjda ici na noge, sunce vam vase tulavo. Znate li vi kolikacka je to zemlja????? Tstststtstststtsss
2014-04-14
Similar topics
» Misterija Zanetti voza
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» Banjalučka policija nije dozvolila migrantima da izađu iz voza
» POLUVEST: Eksplozija voza u Sibiru, Ukrajina izvela napad na teritoriji Rusije
» Požari u Americi
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» Banjalučka policija nije dozvolila migrantima da izađu iz voza
» POLUVEST: Eksplozija voza u Sibiru, Ukrajina izvela napad na teritoriji Rusije
» Požari u Americi
Page 1 of 1