ALI GOSPOĐO
Page 1 of 1
ALI GOSPOĐO
'ALI GOSPOĐO, TIM KUNAMA JE ISTEKAO ROK TRAJANJA, DAJTE MI IH!' Lažna bankarica nasamarila ženu
Nedugo zatim lažna je bankarica došla u dvorište 65-godišnje žrtve i zatražila novac, ali ženi je nešto bilo sumnjivo pa je rekla da će novac sama odnijeti u poslovnicu banke.
http://www.jutarnji.hr/uvjerila-zenu-da-je-novcu-istekao-rok/1556846/
--------------------------------------------------------------
A jadna
Nedugo zatim lažna je bankarica došla u dvorište 65-godišnje žrtve i zatražila novac, ali ženi je nešto bilo sumnjivo pa je rekla da će novac sama odnijeti u poslovnicu banke.
http://www.jutarnji.hr/uvjerila-zenu-da-je-novcu-istekao-rok/1556846/
--------------------------------------------------------------
A jadna
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Regoč-
2015-08-21
Re: ALI GOSPOĐO
A jbg akobogda doci ce vrijeme kad ce ta baba povuc magnum .44 omogucit ovakvima kao ova da im na kraju ipak nesto udje u glavu i smjestit tamo gdje stvarno spadaju.Regoč wrote:E, jebeš takvo vrieme, više ni babu ne možeš prevariti.
omni-
2014-04-12
Pa da joj sude zbog prekoračenja nužne samoobrane. Ukinuo bih ja to, ako si me napao, sam si kriv što si mrtav.omni wrote:A jbg akobogda doci ce vrijeme kad ce ta baba povuc magnum .44 omogucit ovakvima kao ova da im na kraju ipak nesto udje u glavu i smjestit tamo gdje stvarno spadaju.Regoč wrote:E, jebeš takvo vrieme, više ni babu ne možeš prevariti.
Koliko su ljudi glupi i naivni,to je strašno.
Svaki dan čitamo u novinama kako je taj i taj starčić dao cijelu ušteđevinu nekakvim doktoricama,ili kako su neku bakicu oženile dvije crnopute curetine koje su se predstavljale kao službenice banke ili osiguranja.
Pa uopće ih ne žalim,kad su tako glupi.
U vrijeme kad sam ja bio mali moja baba je dizala metlu na sve sumnjive likove koji su se pojavljivali na vratima (oštrači noževa,popravljači kišobrana,razni preprodavači drva,Jehovci i sl.).
Rekla je da od nepoznatih ljudi u kuću može doći samo uniforma (policija ,poštar,pop).
Bilo je to doba kad su stariji ljudi bili mudri ,lukavi i nenaivni.
Svaki dan čitamo u novinama kako je taj i taj starčić dao cijelu ušteđevinu nekakvim doktoricama,ili kako su neku bakicu oženile dvije crnopute curetine koje su se predstavljale kao službenice banke ili osiguranja.
Pa uopće ih ne žalim,kad su tako glupi.
U vrijeme kad sam ja bio mali moja baba je dizala metlu na sve sumnjive likove koji su se pojavljivali na vratima (oštrači noževa,popravljači kišobrana,razni preprodavači drva,Jehovci i sl.).
Rekla je da od nepoznatih ljudi u kuću može doći samo uniforma (policija ,poštar,pop).
Bilo je to doba kad su stariji ljudi bili mudri ,lukavi i nenaivni.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» Gospođo , da li je vaš sin diler ?
» Sretan Božić, gospođo Merkel
» AfD: Je li vam Njemačka sad dovoljno raznobojna, gospođo Merkel!
» Merkel sve teže diše,novi ultimatum od koalicijskih partnera:"Gospođo Merkel,dajem vam 14 dana za europsko rješenje za prihvat azilanata"
» Sretan Božić, gospođo Merkel
» AfD: Je li vam Njemačka sad dovoljno raznobojna, gospođo Merkel!
» Merkel sve teže diše,novi ultimatum od koalicijskih partnera:"Gospođo Merkel,dajem vam 14 dana za europsko rješenje za prihvat azilanata"
Page 1 of 1