Karamarko: Ujedinimo se u poštovanju prema žrtvama
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Karamarko: Ujedinimo se u poštovanju prema žrtvama
provocator wrote:U čemu je bad da se tamo pojavi Karačmarko, Kolinda, Velimir Bujanec, Bandić, te estradna umjetnica, i ViP gošća Kolindine inauguaracije, Nives Celzijus koja bi otpjevala svoju legendarnu kitu cvjeća a Bandić bi pronašao mjesto za svoju novu fonatanu.
I Ava Kara bato -vić je u djiru
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
"Ja da nosim ustašku kapu? Čekajte, je li vama zamislivo da osoba koja je rekla da je antifašizam floskula, koja veliča nacističkog suradnika, da čovjek koji je pisao o granici na Drini u časopisu koji se zove Nezavisna Država Hrvatska nosi fašistička obilježja? Pa to je van svake pameti!", zgoržen je Hasanpavelić...Pardon, Hasanbegović.
Na glupe komentare ne namjeravam odgovarati.
Moji su upisi više nego jasni, kao i pitanja sugovornicima.
I šutnja je odgovor.
Moji su upisi više nego jasni, kao i pitanja sugovornicima.
I šutnja je odgovor.
Last edited by Ero on 9/4/2016, 21:31; edited 1 time in total
provocator wrote:"Ja da nosim ustašku kapu? Čekajte, je li vama zamislivo da osoba koja je rekla da je antifašizam floskula, koja veliča nacističkog suradnika, da čovjek koji je pisao o granici na Drini u časopisu koji se zove Nezavisna Država Hrvatska nosi fašistička obilježja? Pa to je van svake pameti!", zgoržen je Hasanpavelić...Pardon, Hasanbegović.
red wolf-
2016-02-10
E sad meni nis nije jasno..Neki kockastoglavi likovi su donedavno tvrdili da gotovo da nije bilo umorstava u jasenovackom logoru,no sad se ne ocituju naspram broja koji je Karamarko rekao...
Guest- Guest
mmmm..Ero..znaci daš guze?? ...sorry,nisam izdrzao..Ero wrote:Na glupe komentare ne namjeravam odgovarati.
Moji su upisi više nego jasni, ako i pitanja sugovornicima.
I šutnja je odgovor.
Guest- Guest
Sveto, nema potrebe lagati...Kočović i Žerjavić su svoje rekli i to je to.
Sve drugo je mlaćenje prazne slame.
@Sveto, mislim da su je neki tvoji sunarodnjaci u NY davno dali.
nije mi poznat njihov "rad"..Ero wrote:Sveto, nema potrebe lagati...Kočović i Žerjavić su svoje rekli i to je to.
Guest- Guest
branko lustig ce doci
navodno ce vratiti knjigu koju je otudjio iz jasenovacke biblioteke
te tako umanjio fond za kulturno uzdizanje 1943
i nece morati platit zakasninu
eto takav smo mi narod zato nam stalno i podmecu
navodno ce vratiti knjigu koju je otudjio iz jasenovacke biblioteke
te tako umanjio fond za kulturno uzdizanje 1943
i nece morati platit zakasninu
eto takav smo mi narod zato nam stalno i podmecu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ero,sjecas se kad se prije vise godina rugalo Iz+sraecima,kako je kod njih gejo prajd,a kod vas nije...proslo par godina,RH odusevljena gejskim slobodama,svim srcem podrzava rodne ideologije... ..ebi ga..karma iz bičEro wrote:@Sveto, mislim da su je neki tvoji sunarodnjaci u NY davno dali.
Guest- Guest
Potraži na netu, pismen si.bogomdani wrote:nije mi poznat njihov "rad"..Ero wrote:Sveto, nema potrebe lagati...Kočović i Žerjavić su svoje rekli i to je to.
oće.debotoijusto wrote: branko lustig ce doci
Ima i onih koji neće. Ništa strašno.
Vodstvo, jedne od najjačih stranaka u RH, stranke A-HSP najavilo je svoj dolazak u Jasenovac kako bi se poklonili i odali počast svim ustašama palim prilikom zauzimanja Jasenovca od strane savezničkih i partizanskih snaga. Kad već neće Židovi, Srbi, Romi i ostali, oni će doći.
Last edited by provocator on 9/4/2016, 21:41; edited 1 time in total
provocator wrote:Vodstvo parlamentarne stranke A-HSP najavilo je svoj dolazak u Jasenovac kako bi se poklonili i odali počast svim ustašama palim prilikom zauzimanja Jasenovca od strane savezničkih i partizanskih snaga. Kad već neće Židovi, Srbi, Romi i ostali, oni će doći.
red wolf-
2016-02-10
provocator wrote:Vodstvo parlamentarne stranke A-HSP najavilo je svoj dolazak u Jasenovac kako bi se poklonili i odali počast svim ustašama palim prilikom zauzimanja Jasenovca od strane savezničkih i partizanskih snaga. Kad već neće Židovi, Srbi, Romi i ostali, oni će doći.
Ti si obična hr prdimahovina, što bi reka dr Hase.
ero,bem mu misha,jos i to pored svega..radije cu onda po pitanju togqa ostati neuk..Ero wrote:Potraži na netu, pismen si.bogomdani wrote:nije mi poznat njihov "rad"..Ero wrote:Sveto, nema potrebe lagati...Kočović i Žerjavić su svoje rekli i to je to.
Guest- Guest
Pomalo sramežljivo reagirala je udruga antifašista jerbo im je nezamislivo da u Jasenovcu ne bude nikoga osim Karačmarka, Hasanpavelića i pravaša koji slave ustašstvo... No udruga Antifašista Hrvatske nije dobila odgovor, a iz MUP-a kažu kako policija još nije dobila naputke od nadređenih Karačmarka, Hasanpavelića, Klemma i Glogoškog, ali da će kada stignu "odreagirati po zakonu i uputama".
provocator wrote:Pomalo sramežljivo reagirala je udruga antifašista jerbo im je nezamislivo da u Jasenovcu ne bude nikoga osim Karačmarka, Hasanpavelića i pravaša koji slave ustašstvo... No udruga Antifašista Hrvatske nije dobila odgovor, a iz MUP-a kažu kako policija još nije dobila naputke od nadređenih Karačmarka, Hasanpavelića, Klemma i Glogoškog, ali da će kada stignu "odreagirati po zakonu i uputama".
red wolf-
2016-02-10
Veliš lakše ti je zapamtit okruglo 700.000.bogomdani wrote:ero,bem mu misha,jos i to pored svega..radije cu onda po pitanju togqa ostati neuk..Ero wrote:Potraži na netu, pismen si.bogomdani wrote:nije mi poznat njihov "rad"..Ero wrote:Sveto, nema potrebe lagati...Kočović i Žerjavić su svoje rekli i to je to.
Čega 700 000 ?? Bas se nes mislim o 700 000 ovoga..Ero wrote:Veliš lakše ti je zapamtit okruglo 700.000.bogomdani wrote:ero,bem mu misha,jos i to pored svega..radije cu onda po pitanju togqa ostati neuk..Ero wrote:Potraži na netu, pismen si.bogomdani wrote:nije mi poznat njihov "rad"..Ero wrote:Sveto, nema potrebe lagati...Kočović i Žerjavić su svoje rekli i to je to.
https://www.google.hr/search?q=700+000+beauty+russia+girl+pictures&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjf6sqMqYLMAhVGGw8KHYyyAxEQsAQIGQ&biw=1600&bih=799
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Predsjednica iskazala empatiju prema srpskim žrtvama
» Davor Gjenero: Nije povijesni revizionizam izražavati pijetet prema bleiburškim žrtvama
» Mjenja li Karamarko odnos prema Mamiću,rješavajući se Kulušića i Šuprahe iz vrha županijskog HDZ-a
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Miro Bulj: Vlada Hrvatske se prema Hrvatima u BiH odnosi kao prema Indijancima
» Davor Gjenero: Nije povijesni revizionizam izražavati pijetet prema bleiburškim žrtvama
» Mjenja li Karamarko odnos prema Mamiću,rješavajući se Kulušića i Šuprahe iz vrha županijskog HDZ-a
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Miro Bulj: Vlada Hrvatske se prema Hrvatima u BiH odnosi kao prema Indijancima
Page 2 of 4