HRVATSKA SE ZAIGRALA
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: HRVATSKA SE ZAIGRALA
Naravno da ne obavezuje nikoga, da je ona i danas na vlasti u RH onda bi je mogli za riječi hvatati no ona je na debelim marginama politike i niko je ne jebe ni za suvu šljivu.dzango wrote:Obećanje inače nikoga ne obavezuje. Zato se i zove obećanje. Naročito u politici. To je više kurtoazni potez prilikom posete gde se svi smeškaju i glume da su prijatelji. Prava politika dolazi do izražaja kada nešto dođe na red. A svi smo znali da će ucena biti, i to kakvih. I treba da bude kako bi se zaustavila ova Vučićeva izdaja i prodaja i interesa Srbije i naroda.tre911 wrote:Njeno obećanje je samo njeno obećanje i ne obavezuje nikoga. U svakom slučaju ona vam je otvorila sva vrata pa ste prošli prejeftino što se svega tiče a koliko smo mi morali trpiti i plaćati da bi došli gdje jesmo.dzango wrote:tre911 wrote:Obećala vam je jadranka kosor ali samo u svoje ime. Njeno laprdanje nema nikakve pravne fakte.dzango wrote:Nije se obavezala već obećala. A obećanje ludom radovanje. Ja sam još tada govorio da će da blokiraju. I sada obećavaju svojim glasačima da će blokirati i ustrajati. A neće. I opet će biti ono o obećanju i radovanju.pizzon wrote:konacno,hrvatska se obavezala da nece kociti sribju
tokom pregovaranja i pristupanja.
kao u uvek ranije, pogaze sve sto obecaju, boli nas quc.
Jadranka je tada bila na funkciji i njeno obećanje je obećanje državne administracije. Mada smo svi znali da je to obično proseravanje.
Guest- Guest
pizzon wrote:tre911 wrote:Gdje se to RH obvezala na ovu zvizdariju koju pišeš?pizzon wrote:konacno,hrvatska se obavezala da nece kociti sribju
tokom pregovaranja i pristupanja.
kao u uvek ranije, pogaze sve sto obecaju, boli nas quc.
u dokumentu prilikom svog pristupanja, i ne samo srbiju.
Nigdje to nema u dokumentu. To je samo bila rijec,koju smo rekli kad su nas Slovenci zajebavali za Piransi zaljev. Ni mi vas ne zajebavamo glede toritorija o kome se jos moramo slozit.
Ucka-
2016-02-15
Da Americi ne odgovara, ne bi to bilo tako. Amerika možda ima veće vojne troškove i štiti članice, ali dobro ona to naplaćuje kroz slobodan protok kapitala, petrodolare, eurodolare...Winter is coming wrote:mnogi smatraju da nato clanice koje skoro nista ili vrlo malo placaju clanstvo iskoristavaju ameriku,koja snosi najveci teret troskova
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Je li se glasnogovornica SDP-a previše zaigrala na Facebooku?
» Merkel i Macron protiv Penceovih proturuskih provokacija: Ukrajina se previše zaigrala
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Merkel i Macron protiv Penceovih proturuskih provokacija: Ukrajina se previše zaigrala
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
Page 3 of 3