ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ode Rimaca

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Ode Rimaca - Page 3 Empty Re: Ode Rimaca

Post by darth_vader 8/4/2016, 23:24

Pa što kmeci koji kurac onda...ako mu ne paše poslovno okruženje nek ide gdje mu je bolje i super...ne volim te srcedrapateljne promidžbene pamflete...ako je frajer onda mu ni par tzv. jalnusa ne bi trebalo smetati...

darth_vader

2014-04-17

Back to top Go down

Post by aben 8/4/2016, 23:27

jasambrend wrote:Pa što kmeci koji kurac onda...ako mu ne paše poslovno okruženje nek ide gdje mu je bolje i super...ne volim te srcedrapateljne promidžbene pamflete...ako je frajer onda mu ni par tzv. jalnusa ne bi trebalo smetati...
ma naravski, ideš di ti je jeftinije.
ako usput moreš pomoći svojoj zemlji tako da isušiš uhljebsku močvaru ploćanjen poreza nekome drugome, super.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 8/4/2016, 23:27

može bit i ovo i ono jel, a dobro, Bratislava-Munchen 520km, Zagreb-Munchen 550km, ista stvar + mi imamo more, ali jel..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2016, 23:27

Pa,moras priznati da bi bilo lijepo da ne moraju Hrvati napustati svoju drzavui ici pecalbariti po cijelom svijetu..Sto misls da srce ne vuce domu,i dusa se ne buni jer se mora ici? Osim toga,ZDRAVO poslovati u RH je Nemoguca misija..uhljebi,uguzi,lokalni serifi,drzavna mafija,ovi i oni,svi bi se grebali i trpali lovu u dzep..e ne moze..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 8/4/2016, 23:43

A ljudi moji... Svi mi previše očigledno očekujemo od okruženja koje ne zna za bolje ili stvarno ne može bolje...drzavnoj mafiiji se očigledno ne može ništa... i tu sva priča staje...preostaje ti samo voditi neke svoje privatne borbe sa sustavom u vidu povremenog gradanskog neposluha, poneke utaje i tako...bitno je ne dati nemani da te pokori...evo ja imam recimo nevazecu osobnu zbog oštećenja i iz principa je ne želim mijenjati prije isteka...digao sam dva kredita i jednom svjedočio na Sudu i svaki put su me upozorili da je promjenim. Naravno da sam skrušeno obećao znajući da nema šanse... samo treba imati strpljenja za praviti se glup i sve ti prolazi....
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2016, 23:43

bogomdani wrote:Pa,moras priznati da bi bilo lijepo da ne moraju Hrvati napustati svoju drzavui ici pecalbariti po cijelom svijetu..Sto misls da srce ne vuce domu,i dusa se ne buni jer se mora ici? Osim toga,ZDRAVO poslovati u RH je Nemoguca misija..uhljebi,uguzi,lokalni serifi,drzavna mafija,ovi i oni,svi bi se grebali i trpali lovu u dzep..e ne moze..

Nije Hrvatska uzoran primjer, daleko od toga, no uhljebi nisu glavni problem našeg gospodarstva. Glavni problem je nedostatak potražnje, od 2008. nema više tržišta, ono se smanjuje jer su građani u strahu od recesije počeli sve više štedjeti, te se razduživati.

Kad nitko ništa ne kupuje, i kad nitko ne diže nove kredite, onda nema posla.

http://ex-iskon.forumcroatian.com/t7522-privatni-sektor-se-ubrzano-razduzuje-slijedi-novi-pad-bdpa-i-nova-recesija

U Njemačkoj se troši, pa ima posla, novac kruži od ruke do ruke, a potrošnja njihovih uhljeba iznosi 45% BDPa, tako da to očito nije problem.

http://www.tradingeconomics.com/germany/government-spending-to-gdp

Government Spending to GDP in Germany averaged 46.56 percent from 1991 until 2014
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 9/4/2016, 08:31

jasambrend wrote:A ljudi moji... Svi mi previše očigledno očekujemo od okruženja koje ne zna za bolje ili stvarno ne može bolje...drzavnoj mafiiji se očigledno ne može ništa... i tu sva priča staje...preostaje ti samo voditi neke svoje privatne borbe sa sustavom u vidu povremenog gradanskog neposluha, poneke utaje i tako...bitno je ne dati nemani da te pokori...evo ja imam recimo nevazecu osobnu zbog oštećenja i iz principa je ne želim mijenjati prije isteka...digao sam dva kredita i jednom svjedočio na Sudu i svaki put su me upozorili da je promjenim. Naravno da sam skrušeno obećao znajući da nema šanse... samo treba imati strpljenja za praviti se glup i sve ti prolazi....
:D

tako sam zivio pola zivota , lazne prijave , stara kvadratasta osobna , vozilo na drugoga bez ovlasti o voznji , novac na ruke...
onda jednom upadnes u kvaku 22 i veseli zivot izlazaka s budilicom u jednom i stekom duhana pod drugom rukom ode u zaborav
problem HR administracije i napretka tehnologije sto ista se ne koristi za jednostavnost usluge vec samo pracenje korisnika
sad imam problem s tokenom ,  nova baterija , ne radi , banka ne nudi vise uslugu novim korisnicima vec mi nudi neki paket koji kosta i meni nepotreban...
trenutno idem s papirima i placam racune u redu s penzicima a moram se u konacnici predat jbg.
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by kic 9/4/2016, 08:39

tako tako znaci nas legalist..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by debotoijusto 9/4/2016, 08:59

tobi wrote:tako tako znaci nas legalist..
istina nikada nije C/B
da bi bio legalan moras imati prijavu u ZG , ako nitko ne zeli te prijavit zbog 100-ak kn poreza ( ni opcija da ja platim isti ne igra jer je strah od ulaska u sistem a kontrola nikakva ) 
kad nemas legalan boravak onda si zaposlen a vodis se da zivis u splitu ( korist isto ima samo gazda posla jer manji prirez i sl. ) zatim prijava na 2 200kn a ostatak na ruke , sto tu mozes napravit  u zemlji bez pravne sigurnosti ? 
vozilo mozes imati samo reg. u split dakle ST tablice po zg. , nije bas pozeljno imati u doba od nogometa ili sitnih sati tadasnjih mjesta izlazaka
prava od drzave/grada isto ne mozes koristit
isto tako nemas ni mogucnosti kreditiranja

gradjanin drugog reda ne svojom voljom a zivjeti se mora
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by marcellus 9/4/2016, 11:10

sitting_bull wrote:
Ero wrote:
sitting_bull wrote:
Ero wrote:Specijalni medijski rat ne jenjava....Jasno se ocrtava njena "osovina"....

kad pogledaš kako se dobročiniteljica plave kose odrekla nato plaće, a na novoj funkciji u inozemstvo putuje gotovo isključivo u pratnji vidoševićevih pajdaša iz hgk, savršeno je jasno gdje se nadoknađuje razlika između dviju prihoda i još ostvaruje dobit.

naravno, stoci sitnog zuba se prodaju priče o silnoj brizi za hrvatsku koje se održavaju na životu turizmom zvanim preseljenje ureda iz zagreba tamo gdje se fino papa i loče na državni račun...
Bili ste upozoreni. Nećete moći reći da niste znali.
Samo  nastavite. B-)

kad ponestane argumenata kojima bi se osporile činjenice, počinju prijetnje.

tipično za sljedbenike mutavog udbaša i parašpijune i njihove simpatizere.

ako nije hitler opstao, nećete niti vi...

ti ćeš opstat ovdje, ovdje opstaju samo takvi poput tebe i ministra marasa, to je nama naša borba dala... lijepo je neko ovdje napisao pred jedno deset godina, trebalo je devesprve strijeljat deset vodećih komunista, deset vodećih velikosrba u hrvatskoj, deset vodećih mafijaša, i deset sreda za svaki slučaj... pa bi ovo danas drukčije izgledalo...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 9/4/2016, 11:22

jasambrend wrote:Hrvatistan je takav je kakav je...neće se nikad ništa promijeniti i jedino što ti preostaje učiniti je prilagoditi se ili otići.... Doduše mogu se još i revolucije dizati, ali za to.je potrebna razvijena samosvijest i kritična masa...samo Hrvati tu po defaultu otpadaju...mene samo smeta kmecanje...ako je istina da mu je stari novokomponirani privatizator koji je omogućio malome da se igra auticima onda neka barem iz pristojnosti nekom drugom prodaje spiku...investitorima....sretno mu, preživjeti će se i bez njega i usprkos njegovom starom...

ne kmeči čovjek - kmeče Hrvati

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics