Gordan Malić otkrio je aferu zlato još u rujnu 2015!
Page 1 of 1
Gordan Malić otkrio je aferu zlato još u rujnu 2015!
Istaživač Goran Malić komentirao je na facebooku aferu 'zlato za odvažne', koja upravo uzrokuje masovna privođenja, a o kojoj je odavno pisao: "Moj prvi text u '24 SATA' kao da izlazi sutra, iako je objavljen ljetos."
"Iz članka je, nehotice valjda, ispao dio o ulozi brata premijera Milanovića, pa sam o tome morao govoriti u Bujici koju vi ne gledate... Ovime, tradicionalno, najavljujem još jednu nominaciju za 'najveće neobjavljeno otkriće' u prošloj godini."
http://direktno.hr/en/2014/direkt/44291/Gordan-Malić-otkrio-je-aferu-zlato-još-u-rujnu-2015!.htm
"Iz članka je, nehotice valjda, ispao dio o ulozi brata premijera Milanovića, pa sam o tome morao govoriti u Bujici koju vi ne gledate... Ovime, tradicionalno, najavljujem još jednu nominaciju za 'najveće neobjavljeno otkriće' u prošloj godini."
http://direktno.hr/en/2014/direkt/44291/Gordan-Malić-otkrio-je-aferu-zlato-još-u-rujnu-2015!.htm
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Re: Gordan Malić otkrio je aferu zlato još u rujnu 2015!
Ma nisu to drugovi...oni ne kradu i oni jedu samo korjenje i koru drveta.
Guest- Guest
Mora da od silnih vlakana tako dobro seru.tre911 wrote:Ma nisu to drugovi...oni ne kradu i oni jedu samo korjenje i koru drveta.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
gargamel0101 wrote:Mora da od silnih vlakana tako dobro seru.tre911 wrote:Ma nisu to drugovi...oni ne kradu i oni jedu samo korjenje i koru drveta.
Guest- Guest
Similar topics
» Nedjeljom u 2 - Gordan Malić
» Gordan Malić razotkriva hrvatske premijere;prvi na redu je Mesić
» Gordan Malic:'Tudjmana mrze i ustase i partizani.Milanovic se drukerski ponasao'
» Gordan Malic:'Mirotvorne udruge ni rjecju ni mislju o napadu na Markovu trgu a prijetnju vide u obljetnici 30 godina od pocetka Domovinskog rata'
» KREĆE U RUJNU
» Gordan Malić razotkriva hrvatske premijere;prvi na redu je Mesić
» Gordan Malic:'Tudjmana mrze i ustase i partizani.Milanovic se drukerski ponasao'
» Gordan Malic:'Mirotvorne udruge ni rjecju ni mislju o napadu na Markovu trgu a prijetnju vide u obljetnici 30 godina od pocetka Domovinskog rata'
» KREĆE U RUJNU
Page 1 of 1