Partizani su u Jasenovcu ubili više ljudi nego ustaše
Page 8 of 12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: Partizani su u Jasenovcu ubili više ljudi nego ustaše
Istrom vladaju orjunaši i iredentisti.Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:Znači da nisi multi-kulti, baš neistarski.dawson wrote:n_razbojnik wrote:ono što se sve nakotilo po Istri dawson bi mogao pretke oko Stambola tražiti prije nego Hasan
Dawson nema rodbine istočno od Kastva i time se ponosi
U Istri ustaše nisu dobrodošli. Ima ih ali su tiši od mrava kad piša na limenku cocacole.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
sad kad ti se marcus javi,il'joda..lako se sa gospodinom u najboljim godinama uspoređivat..:Ddawson wrote:Ero wrote:Kladio bih se da je Dawson mrčav, a visina metar i žilet.
Pa i nije baš, Dawson trenira 4-6 puta tjedn i u prilično je dobroj tijelesnoj formi. Za raliku od starog prdonje
Ceksj,sad cu ja sa sorom ;D
2014-04-12
Mala Floramy, apartmani, toplice. To je bio Jasenovac za vrijeme NDH...
Guest- Guest
Ovo su pretjerivanja na drugu stranu od 700.000 srbske nejači.Starhemberg wrote:Mala Floramy, apartmani, toplice. To je bio Jasenovac za vrijeme NDH...
svako pretjrrivanje,bilo umanjenje ili povecanje,je gadljivo i moralno nakazno.Starhemberg wrote:Mala Floramy, apartmani, toplice. To je bio Jasenovac za vrijeme NDH...
2014-04-12
Regoč wrote:SPUK je solidan film, pravi mladenački o idealizmu i ljubavi.debotoijusto wrote:sreca pojedinca - uspjeh kolektiva
Jel ga Doktor Hase odobrio? Ako je, valja Hitrecu Mistarstvo ustaške uljudbe isplatiti honorar i zatezne kamate.
Guest- Guest
Ajde, nek ide u kurac i taj Vukic.Na kraju ce ispast da je Jasenovac bio kao i Cateske toplice. Ovo su gluposti sa nase strane kao sto su gluposti sa srpske strane 800.000 ubijenih.
Ucka-
2016-02-15
Jasno, uvijek sam bio protiv jednog i drugog.IvyTeasdale wrote:svako pretjrrivanje,bilo umanjenje ili povecanje,je gadljivo i moralno nakazno.Starhemberg wrote:Mala Floramy, apartmani, toplice. To je bio Jasenovac za vrijeme NDH...
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Mala Floramy, apartmani, toplice. To je bio Jasenovac za vrijeme NDH...
http://postyu.info/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
IvyTeasdale wrote:svako pretjrrivanje,bilo umanjenje ili povecanje,je gadljivo i moralno nakazno.Starhemberg wrote:Mala Floramy, apartmani, toplice. To je bio Jasenovac za vrijeme NDH...
... tako da mi se na ovim temama o jasenovcu uopće ne da prepucavati. Na žalost davno nije mjesto pijeteta, upravo zbog cjenkanja brojkama koje je samo po sebi neukusno.
Eva wrote:Ustaše na aparatima.
Doktor ustašologije nazi turčin Haso na aparatima.
Guest- Guest
Wi ste swi u powijesti. Ja osobno gledajuči neke stwari i proučawajuči sam i uspoređiwajuči s npr Dahauom meni je to ono swe iznad 30-ak i nešto tisuča mrtwih ( ubijenih ) nekako nerealno al šta to mijenja uopče ponatu da je ubijena jedna newina osoba ili na tisuče njih ?
Ma.
----------------
Taj Jasenować je odlično mjesto za prelaz rijeke i napad na RS.
Ma.
----------------
Taj Jasenować je odlično mjesto za prelaz rijeke i napad na RS.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
[quote="Usne Stjepana Gnječa"]
Doktor ustašologije nazi turčin Haso na aparatima.[/quopa bolje nazi turcin nego mudjehid turcin
Eva wrote:Ustaše na aparatima.
Doktor ustašologije nazi turčin Haso na aparatima.[/quopa bolje nazi turcin nego mudjehid turcin
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
To što ti pišeš je gadljiva propaganda, k tomu i neuspješna. Mogao si se dohvatiti Smogovacah, puno su poznatiji.Usne Stjepana Gnječa wrote:Regoč wrote:SPUK je solidan film, pravi mladenački o idealizmu i ljubavi.debotoijusto wrote:sreca pojedinca - uspjeh kolektiva
Jel ga Doktor Hase odobrio? Ako je, valja Hitrecu Mistarstvo ustaške uljudbe isplatiti honorar i zatezne kamate.
Čifuti na Zyklonu B.Eva wrote:Ustaše na aparatima.
vuksadinare wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Eva wrote:Ustaše na aparatima.
Po čemu je bolje? Obrazloži naučnim metodama.
Guest- Guest
Iako je Vukić otvorio neke nove teme, sugeriranje da je u logoru ubijeno 500 ljudih za cieloga rata morat će itekako potkriepiti. Ovako samo djeluje kao zrcalni Bulajić.Ucka wrote:Ajde, nek ide u kurac i taj Vukic.Na kraju ce ispast da je Jasenovac bio kao i Cateske toplice. Ovo su gluposti sa nase strane kao sto su gluposti sa srpske strane 800.000 ubijenih.
Zlatko je povjesničar, pustimo ga neka radi svoj posao. Ako imaš kakvu primjedbu na njegov rad, napiši vlastiti pa ga razvali argumentima.Usne Stjepana Gnječa wrote:Eva wrote:Ustaše na aparatima.
Doktor ustašologije nazi turčin Haso na aparatima.
Opet otkazala tipkovnica? Pa bilo je dobro neki dan, čak sam i druge upozorio na tvoj napredak.RayMabus wrote:Wi ste swi u powijesti. Ja osobno gledajuči neke stwari i proučawajuči sam i uspoređiwajuči s npr Dahauom meni je to ono swe iznad 30-ak i nešto tisuča mrtwih ( ubijenih ) nekako nerealno al šta to mijenja uopče ponatu da je ubijena jedna newina osoba ili na tisuče njih ?
Nazi Turčin je naš Turčin. Mudžahid Turčin je vaš multi-kulti Turčin.Usne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Eva wrote:Ustaše na aparatima.
Po čemu je bolje? Obrazloži naučnim metodama.
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» U Jasenovcu sam pokopao stotine ljudi koje su ubili partizani
» Povampireni srpski mediji o Jasenovcu:Nije 700 000 žrtava nego preko milijun..Tito ustaša koji je skrivao ustaše..
» RUSI POBILI ZA DVA MJESECA VIŠE LJUDI NEGO NACISTI ZA DVIJE GODINE
» Grad Zagreb u administraciji zapošljava tri puta više ljudi nego London u svojoj
» partizani ustase i jos malo nameta
» Povampireni srpski mediji o Jasenovcu:Nije 700 000 žrtava nego preko milijun..Tito ustaša koji je skrivao ustaše..
» RUSI POBILI ZA DVA MJESECA VIŠE LJUDI NEGO NACISTI ZA DVIJE GODINE
» Grad Zagreb u administraciji zapošljava tri puta više ljudi nego London u svojoj
» partizani ustase i jos malo nameta
Page 8 of 12