Njemačko tržište je zasićeno
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Njemačko tržište je zasićeno
O ebo te Irud,kud tud,pa od Balkanca kupujes auto...taj ga je gazio na autobanu,vjeruj mi... ..opet,veliki ti je rizik uzimati od privatne osobe,moze ispasti savrseno,ako natrapas na nekog didicu i bakicu,koji nisu niti razradili auto,ali i poderani stroj..ve ovisi..Evo Pišta Baći ti je rekao,kako se radi..ovlasteni diler ili cisto firmin salon..os BMW,Audi,Merc..preko_vode_do_slobode wrote:asilovski wrote:ne od Turaka i Talijana, idi u auto salone njemačkih kompanija moj kum je kupio BMW-a 5 -ticu godinu dana staru sa punom opremom za 20 000 eura, plus garancija 4 godine, a to je vrh i skupo...preko_vode_do_slobode wrote:baš gledam uzet auto.,.. da li je itko naručiva auto iz njemačke u RH i što da mi se preporuči, tipa koji autosalon i šta da izbjegavan.. na internetu čitam da je normalno da se iz RH naruči i dođe auto iz njemačke.. dodaš još 15-20% na državne namete i adio
gledam baš jedno auto, pretražujem preko njemačkog sita, i gledam vlasnik Hrvat, dalmatinsko prezime. već im šaljem mail da mi daju kontakt od hrvata.. inače poznatija autkompanija vidim, imaju i te produžnice u RH za koje se tvrdi da su "OK" po komentarima.. nalazi se u bavarskoj.. auto 6k€ , sa svim troškovima i registracijom, neka me izađe do 7k-7.5k€ prst u uvo
Guest- Guest
Re: Njemačko tržište je zasićeno
bogomdani wrote:O ebo te Irud,kud tud,pa od Balkanca kupujes auto...taj ga je gazio na autobanu,vjeruj mi... ..opet,veliki ti je rizik uzimati od privatne osobe,moze ispasti savrseno,ako natrapas na nekog didicu i bakicu,koji nisu niti razradili auto,ali i poderani stroj..ve ovisi..Evo Pišta Baći ti je rekao,kako se radi..ovlasteni diler ili cisto firmin salon..os BMW,Audi,Merc..preko_vode_do_slobode wrote:asilovski wrote:ne od Turaka i Talijana, idi u auto salone njemačkih kompanija moj kum je kupio BMW-a 5 -ticu godinu dana staru sa punom opremom za 20 000 eura, plus garancija 4 godine, a to je vrh i skupo...preko_vode_do_slobode wrote:baš gledam uzet auto.,.. da li je itko naručiva auto iz njemačke u RH i što da mi se preporuči, tipa koji autosalon i šta da izbjegavan.. na internetu čitam da je normalno da se iz RH naruči i dođe auto iz njemačke.. dodaš još 15-20% na državne namete i adio
gledam baš jedno auto, pretražujem preko njemačkog sita, i gledam vlasnik Hrvat, dalmatinsko prezime. već im šaljem mail da mi daju kontakt od hrvata.. inače poznatija autkompanija vidim, imaju i te produžnice u RH za koje se tvrdi da su "OK" po komentarima.. nalazi se u bavarskoj.. auto 6k€ , sa svim troškovima i registracijom, neka me izađe do 7k-7.5k€ prst u uvo
radi se u relativno uglednom autosalonu, samo kontakt za taj auto je hrvat, čak se mislim naručit.. normalno da ne naručujem od privatne osobe balkanca..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Njemačko tržište rada - prazno
» Njemačko tržište rada oporavit će se za tri godine
» Njemačko čudo na aparatima
» Loše vijesti za njemačko gospodarstvo
» Užas: Njemačko gospodarstvo dramatično loše
» Njemačko tržište rada oporavit će se za tri godine
» Njemačko čudo na aparatima
» Loše vijesti za njemačko gospodarstvo
» Užas: Njemačko gospodarstvo dramatično loše