Kletva
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Kletva
Samo surfaj...i ne samo po dnevno.hr ...svašta ćeš naći...
Trinity-
2014-04-17
A ja ću spomenuti opet moju susjedu koja, bajdvej, ne može imati djece. Inače, pripadaju (i ona i muž) jednoj molitvenoj skupini koju vodi jedan svećenik. On im je objasnio da je razlog zbog kojeg ne mogu imati djece taj što je netko nekada prokleo nekog njihovog pretka kletvom tipa "Da bog da da ti praprapraunuka ne imala djece". I oni se drže toga, ali liječnicima ne idu.
Trinity-
2014-04-17
Ebi ga..u hardwareskom svijetu probas nefunkcioniranje sustava,rjesiti mjenjanjem komponenti,u ovom slucaju,nek susjeda nadje dobrog Kitonju i proba ...
Guest- Guest
Mislim da je ovdje problem softwerske naravi...bogomdani wrote:Ebi ga..u hardwareskom svijetu probas nefunkcioniranje sustava,rjesiti mjenjanjem komponenti,u ovom slucaju,nek susjeda nadje dobrog Kitonju i proba ...
Trinity-
2014-04-17
normalno provjeriti plodnost u oboje.danas su cure i decki pocesto neplodni...ebi ga..shebana generacija..
Guest- Guest
Ne idu liječniku,jer je po njima umjetna oplodnja grijeh.Trinity wrote:A ja ću spomenuti opet moju susjedu koja, bajdvej, ne može imati djece. Inače, pripadaju (i ona i muž) jednoj molitvenoj skupini koju vodi jedan svećenik. On im je objasnio da je razlog zbog kojeg ne mogu imati djece taj što je netko nekada prokleo nekog njihovog pretka kletvom tipa "Da bog da da ti praprapraunuka ne imala djece". I oni se drže toga, ali liječnicima ne idu.
Znam za jedan slučaj gdje jedan mladi bračni par sudjeluje u nekakvim biskupijskim aktivnostima o bračnim pitanjima.
Oni također nemaju djece,ali se ne usude poći kod liječnika u vezi umjetne oplodnje,jer kako kažu to je igranje Boga,a samo Bog može stvarati život.
Što se kletve,pak,tiće o je pozivanje demona da drugom učine neko zlo,što oni mogu učiniti,a što je težak grijeh,a grijeh je i pozivanje Boga da nekom učini zlo,iako to Bog neće učiniti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Taj svećenik je kreten!Trinity wrote:A ja ću spomenuti opet moju susjedu koja, bajdvej, ne može imati djece. Inače, pripadaju (i ona i muž) jednoj molitvenoj skupini koju vodi jedan svećenik. On im je objasnio da je razlog zbog kojeg ne mogu imati djece taj što je netko nekada prokleo nekog njihovog pretka kletvom tipa "Da bog da da ti praprapraunuka ne imala djece". I oni se drže toga, ali liječnicima ne idu.
Tko zna razlog,može ih biti masu!Zašto ne ići liječniku?Možda pomognu možda ne,ta nisu oni svemogući!Nerotkinja je bilo oduvjek
i sigurno nisu kletve razlog!Ponekad možda ima i toga,no to je rijetkost!Tko vjeruje u Boga ne boji se kletvi!
Umjetna oplodnja,,,hmmm,,,zašto ne?
Patriot_1- Posts : 2066
2014-04-30
Ne bih rekla baš kreten, nego da ih obmanjuje.Patriot_1 wrote:Taj svećenik je kreten!Trinity wrote:A ja ću spomenuti opet moju susjedu koja, bajdvej, ne može imati djece. Inače, pripadaju (i ona i muž) jednoj molitvenoj skupini koju vodi jedan svećenik. On im je objasnio da je razlog zbog kojeg ne mogu imati djece taj što je netko nekada prokleo nekog njihovog pretka kletvom tipa "Da bog da da ti praprapraunuka ne imala djece". I oni se drže toga, ali liječnicima ne idu.
Tko zna razlog,može ih biti masu!Zašto ne ići liječniku?Možda pomognu možda ne,ta nisu oni svemogući!Nerotkinja je bilo oduvjek
i sigurno nisu kletve razlog!Ponekad možda ima i toga,no to je rijetkost!Tko vjeruje u Boga ne boji se kletvi!
Naravno, razloga može biti više kao i terapija, nije umjetna oplodnja jedino rješenje. Doduše, nisam ni ja za to mućkanje po epruvetama, zamrzavanje i sl.
Još bih dodala, tko vjeruje u Boga, ne vjeruje u kletve.
Trinity-
2014-04-17
opet krivo kao i obicno od tebeTrinity wrote:Ne bih rekla baš kreten, nego da ih obmanjuje.Patriot_1 wrote:Taj svećenik je kreten!Trinity wrote:A ja ću spomenuti opet moju susjedu koja, bajdvej, ne može imati djece. Inače, pripadaju (i ona i muž) jednoj molitvenoj skupini koju vodi jedan svećenik. On im je objasnio da je razlog zbog kojeg ne mogu imati djece taj što je netko nekada prokleo nekog njihovog pretka kletvom tipa "Da bog da da ti praprapraunuka ne imala djece". I oni se drže toga, ali liječnicima ne idu.
Naravno, razloga može biti više kao i terapija, nije umjetna oplodnja jedino rješenje. Doduše, nisam ni ja za to mućkanje po epruvetama, zamrzavanje i sl.
dakle ako netko vjeruje u Boga zna da ima i prokletih,a da netko nekoga ili nesto moze prokleti,ali Bog je uvijek jaci ndakle po,olitis e Bogu i taj ne moze nsita a i bice kaznjen,tako da malo mudrosti
evo ja sam prokleo Atlantis za sva vremena,a jel to mogu ponisitii vidjeti sce se,volio bi napraviti nesto slicno gdje bi zastitio ljude od svih oruzja danas recimo,gdje bi sve sto ulazi od oruzja bilo unisteno
Iknar-
2014-05-29
Točno o kletvama,o tome da ih obmanjuje nebih se složio,vjerovatno i sam u to vjeruje!Trinity wrote:Ne bih rekla baš kreten, nego da ih obmanjuje.Patriot_1 wrote:Taj svećenik je kreten!Trinity wrote:A ja ću spomenuti opet moju susjedu koja, bajdvej, ne može imati djece. Inače, pripadaju (i ona i muž) jednoj molitvenoj skupini koju vodi jedan svećenik. On im je objasnio da je razlog zbog kojeg ne mogu imati djece taj što je netko nekada prokleo nekog njihovog pretka kletvom tipa "Da bog da da ti praprapraunuka ne imala djece". I oni se drže toga, ali liječnicima ne idu.
Epruvete,,ah,ako nemože drugčije,,ok!
2014-04-30
A tko je tebe to prokleo,,sinko moj?Vidim da ti nisu sve ovce na broju!Iknar wrote:opet krivo kao i obicno od tebeTrinity wrote:Ne bih rekla baš kreten, nego da ih obmanjuje.Patriot_1 wrote:Taj svećenik je kreten!Trinity wrote:A ja ću spomenuti opet moju susjedu koja, bajdvej, ne može imati djece. Inače, pripadaju (i ona i muž) jednoj molitvenoj skupini koju vodi jedan svećenik. On im je objasnio da je razlog zbog kojeg ne mogu imati djece taj što je netko nekada prokleo nekog njihovog pretka kletvom tipa "Da bog da da ti praprapraunuka ne imala djece". I oni se drže toga, ali liječnicima ne idu.
dakle ako netko vjeruje u Boga zna da ima i prokletih,a da netko nekoga ili nesto moze prokleti,ali Bog je uvijek jaci ndakle po,olitis e Bogu i taj ne moze nsita a i bice kaznjen,tako da malo mudrosti
evo ja sam prokleo Atlantis za sva vremena,a jel to mogu ponisitii vidjeti sce se,volio bi napraviti nesto slicno gdje bi zastitio ljude od svih oruzja danas recimo,gdje bi sve sto ulazi od oruzja bilo unisteno
2014-04-30
Risto Sotona bacio 9000 kletvi
...
"Ko ne bio veran jednojezičnoj, jednokrvnoj Rusiji, dabogda živo meso od njega otpadalo, bio proklet tri puta i 3000 puta od mene", poručio je ruski petokolonaš i time postavio svetski rekord u broju bačenih kletvi po osobi.
...
Kakva kletva :)
...
"Ko ne bio veran jednojezičnoj, jednokrvnoj Rusiji, dabogda živo meso od njega otpadalo, bio proklet tri puta i 3000 puta od mene", poručio je ruski petokolonaš i time postavio svetski rekord u broju bačenih kletvi po osobi.
...
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Takva mu izjava nije prva, a vjerujem, nažalost, ni posljednja. Božji čovjekzanstr wrote:Risto Sotona bacio 9000 kletvi
...
...
Guest- Guest
za Hrvate je bitna kletva kralja Zvonimira
nastavi li se kler ovak diretno se mješati u politiku
ostvaritće se
nije da sam baba Vanga ali samo podsjećam .. :face:
nastavi li se kler ovak diretno se mješati u politiku
ostvaritće se
nije da sam baba Vanga ali samo podsjećam .. :face:
Pa kler da se ne miša u politiku? Ka da kažeš da bosanac ne triba mišat cimenat,
A zvonimirova kletva još malo ističe:)
2014-04-16
Njegova navodna kletva je obična legenda!aben wrote:Pa kler da se ne miša u politiku? Ka da kažeš da bosanac ne triba mišat cimenat,
Hebo domoljuba koji kune vlastiti narod!
2014-04-30
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ničeova kletva
» MAJKIĆKINA(RS) KLETVA: Ne igrajte se s hrvatskim pravima. Bošnjaci čine sve da BIH nestane sa lica zemlje
» MAJKIĆKINA(RS) KLETVA: Ne igrajte se s hrvatskim pravima. Bošnjaci čine sve da BIH nestane sa lica zemlje
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 1 of 2