ViP Jukebox Vol. 2
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: ViP Jukebox Vol. 2
što ti radiš s tim youtubeovima, Esko? praviš postere?
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Yann Tiersen - Naval
https://www.youtube.com/watch?v=Ewsc-ZW63oI
Save
https://www.youtube.com/watch?v=Ewsc-ZW63oI
Save
2014-04-12
Neve wrote: što ti radiš s tim youtubeovima, Esko? praviš postere?
Ne vidim ovdje youtube klipove probao sam sve browsere samo vertikalnu crnu crtu vidim pa sam doskočio problemu klikneš na klip desnim klikom miša i onda lijevi klik na "copy embed code" i samo tu pejstaš bez upotrebe youtube ikonice.
Guest- Guest
https://www.youtube.com/watch?v=MVndWN_PCSs
2014-04-14
pa evo, to sam i ja napravila s ovim gore, samo sam u kodu promijenila: width="350" height="250", da ne bude veličine nogometnog igrališta :)
2014-04-12
Neve wrote:pa evo, to sam i ja napravila s ovim gore, samo sam u kodu promijenila: width="350" height="250", da ne bude veličine nogometnog igrališta :)
Znam za to ali noćas u 2h nije mi se dalo editirati slušala mi se muzika a i dobro je vidjeti klip u punoj veličini a ne neku minijaturu. Ali dobro, može i ovako sa editiranjem a ono sa youtube ikonicom ne funkcionira. samo kako sam napisao funkcionira uz edit visine i širine.
Guest- Guest
pa napiši to gore na 'greškama', možda nekome zatreba
2014-04-12
Neve wrote:pa napiši to gore na 'greškama', možda nekome zatreba
Eto opet ne šljaka ti sa tom youtube ikonicom više. Treba na klip kliknut desnom tipkom miša i kliknuti lijevom tipkom na "Copy embed code" i pejstat direktno u post.
Pls, napiši ti ipak si ti elokventnija od mene i tebe će slušat. Ja ću počet pičkarat pa će me banirat.
Guest- Guest
imaš ispod svakog klipa i podijeli-share pa ugradi..klikneš to.Usne Stjepana Gnječa wrote:Neve wrote:pa napiši to gore na 'greškama', možda nekome zatreba
Eto opet ne šljaka ti sa tom youtube ikonicom više. Treba na klip kliknut desnom tipkom miša i kliknuti lijevom tipkom na "Copy embed code" i pestat direktno u post.
Pls, napiši ti ipak si ti elokventnija od mene i tebe će slušat. Ja ću počet pičkarat pa će me banirat.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
frakcija wrote:imaš ispod svakog klipa i podijeli-share pa ugradi..klikneš to.Usne Stjepana Gnječa wrote:Neve wrote:pa napiši to gore na 'greškama', možda nekome zatreba
Eto opet ne šljaka ti sa tom youtube ikonicom više. Treba na klip kliknut desnom tipkom miša i kliknuti lijevom tipkom na "Copy embed code" i pestat direktno u post.
To je isti kurac samo manje klikova ali radi samo "embed"
Guest- Guest
doli je automatski podešena standardna veličina prozorčića za npr forumUsne Stjepana Gnječa wrote:frakcija wrote:imaš ispod svakog klipa i podijeli-share pa ugradi..klikneš to.Usne Stjepana Gnječa wrote:Neve wrote:pa napiši to gore na 'greškama', možda nekome zatreba
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
frakcija wrote:doli je automatski podešena standardna veličina prozorčića za npr forumUsne Stjepana Gnječa wrote:frakcija wrote:imaš ispod svakog klipa i podijeli-share pa ugradi..klikneš to.Usne Stjepana Gnječa wrote:Neve wrote:pa napiši to gore na 'greškama', možda nekome zatreba
Da. Frakcija napiši ti postupak ti si stručnjakinja. Meni se ne da nemam živaca 12h sam za pc-jem all day long every day... daj ti malo truda objasni urbi et orbi što im je činiti na onom pdf greška.
Guest- Guest
https://www.youtube.com/watch?v=1Kpg4-7HTtg
2014-04-14
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Page 34 of 50