Planet ZEMLJA i kuda ide
Page 1 of 1
Planet ZEMLJA i kuda ide
dakle nisam mogao u naslovu opsirno
dakel tice se strukture vlasti na Zemlji,ciljeva i tko vuce konce i kako
ukratko radi se o trenutno situaciji na Zemlji, dakle o svemu sto se događa a da utjece na sve ljude ili vecinu na planeti
pa bi molio"abnormalne"umove da se ukljuce,ova tema je preteska za "sablonske"Umove jer trazi konstruktivno razmisljanje koje se kosi sa razmisljanjem odrzivog razvoja koji to i znaci ,ne mijenjati nista nego odrzavati stanje
dakle kome to pase,kome smeta,zasto itd
dakle ajmo razotkriti cijelu piramidalnu situaciju moci za pocetak
dakel tice se strukture vlasti na Zemlji,ciljeva i tko vuce konce i kako
ukratko radi se o trenutno situaciji na Zemlji, dakle o svemu sto se događa a da utjece na sve ljude ili vecinu na planeti
pa bi molio"abnormalne"umove da se ukljuce,ova tema je preteska za "sablonske"Umove jer trazi konstruktivno razmisljanje koje se kosi sa razmisljanjem odrzivog razvoja koji to i znaci ,ne mijenjati nista nego odrzavati stanje
dakle kome to pase,kome smeta,zasto itd
dakle ajmo razotkriti cijelu piramidalnu situaciju moci za pocetak
Iknar-
2014-05-29
Re: Planet ZEMLJA i kuda ide
dakle prvo bi pitanej bilo TKo uopce vlada Zemljom,kako i zasto svrha
ima li zainteresiranih umova koji mogu dati koliko toliko dostojan odgovor?
ima li zainteresiranih umova koji mogu dati koliko toliko dostojan odgovor?
Iknar-
2014-05-29
za ljudi bi trebali ali nazalost ne,pa pomoc bib ilo da se procita Biblija,dakle onda je pravi gazda trenutno Lucifer,ajmo to tako reci,dakle sotona,vrag a po meni jadnik recimokic wrote:ljudi idk?
Ljudi su samo oni koje ljudi vide,dakle oni koji sluze njega,u biti niti ovo stos e viodi dakle svjetovne vlasti ne vladaju jer psotoje ljudske vlasti u sjeni,koje opet ne vladaju nego izvrsavaju
Iknar-
2014-05-29
Kažeš da je gazda, a onda jadnik?Iknar wrote:za ljudi bi trebali ali nazalost ne,pa pomoc bib ilo da se procita Biblija,dakle onda je pravi gazda trenutno Lucifer,ajmo to tako reci,dakle sotona,vrag a po meni jadnik recimokic wrote:ljudi idk?
Ljudi su samo oni koje ljudi vide,dakle oni koji sluze njega,u biti niti ovo stos e viodi dakle svjetovne vlasti ne vladaju jer psotoje ljudske vlasti u sjeni,koje opet ne vladaju nego izvrsavaju
Meni se čini da si ti zaboravio tko je pravi Gazda.
Trinity-
2014-04-17
a tko akze da Bog ne kontrolira svekic wrote:dakle Lucy je glavni? zašto onda štujemo Boga kad nije za kontrolama?
dakle ovo je tako kako je,dakle neka vrsta testa moze se reci
dakle shvati kao ljudski zivot sa 100 godina zivota recimo testom, a vjecnost zivotiom
makar je i ovo stvarni zivot,ali materijalni,onda se moze i tako shvatiti
dakle to se Luciferu dopusta,a onda ce sve zlo biti unisteno a to znaci izbrisano i svatko tko je na strani tame bice unsiten,dakle ne samo thjelesno,nego unistiti to je vise neko ubrijeti,dakle bice kazna za one lose
dakle Bog kontrolira sve
a sada kad i kako pa imas U Bibliji
sada je pitanje na Zemlji tko od ljudi vlada,govori se o nekim Bilderbergima i slicno,a sto ako su i oni mali,sto ako su oni nista skoro
dakle losih ljudi ima,ogromna kolicina ih ide sitrokim vratima,dakle prema Paklu,a to postoji,samoc e neki ocito to shvatiti nakon smrtui i ako entko misli da mu je na Zemlji bio pakao nema blage veze sto prica
dakle Lucifer,đavo,sotona,jadnik po mojem,je glavni ,a onda demoni,dakle pali anđeli,samo ne znam jel su toliko blesavis to toga jadnika sluze ili su robovi to jos neznam,ali da i oni ce biti unisteni,makar nisu smrtni kao ljudi recimo
pravo pitanje ej razotkriti danas stvarnus trukturu vlasti na Zemlji,dakle ajmor eci ljudi,tko je tko,tajne prganizacije puno toga ima,a sto ako ima netko za koga se ne zna uopce,dakle zamrseno je
naravno psotoji i one koje sam naveo,ne znam kakva je situaciju u njihovim redovima,mozda sus lozni mozda nisu,mozda se boje,mozda ne
dakle da Lucifer je glavni,jadnik misli da ce psotati bog a u biti je samo stvoreno bice malo jace od svoje vrste,ajmo tot ako reci,nista vise obicno stvorenje koje ne moze samog sebe pobijediti
dakle komplirirano je objasniti
mene zanima naravno struktura vlasti između demona,tko koje podrucje pkriva,tkos e boji,zasto itd,tko su robovi,mozda ne mogu misliti vise pa netko za njih mislie,mozda su prevareni,a mozda ne,nemam pojma,meni se cine poput idiota ali ajde tos am ja
mozda ih je Lucifer svojom pamecui mudrosti sve sjebao,dakle prevario a oni posto su ispod nejga ne znaju,a ako znaju ovaj ih kazni,ima puno puteva
ja msilimd a je Lucifer zeznuo ove anđelea psoto ovi nisu dovoljno0 mudri zajebali sus e kako bi se narodski reklo,a ovaj koristi znanja i mudrost da ih drzi na lancu,posto su bedasti u odnosu na njega,tako nekako ajmo reci
dakle ponavljam Lucifer je nista spram Bopga jedna misao o unistenju je dovoljna da prestane postojati,dakle on je nize bice,samos e sa tim ne moze pomiriti,koje su to muke vjerojatno zans da si nize bice,a onda zeli s postati poput Boga,a opet znas da ne mozes ali pokusavas,haha koji idiotizam,valjda je savrsen i u svojoj gluposti sada,hahah
u stvari boli me,njegov pproblem,alit o ne znaci da svi pali anđeli moraju trpjeti bezumnog idiota,nisus vi u takvoms tanju nadam se
dakle mozda se neki zele vratiti ali ne znaju kako,mozda im ja mogu na neki nacin pomoci,naravno samo ako hocu,ja sam rekao bise zajeban jer bi i ja unistavao sve poredu cesto
ali moguce se vratiti Bogu,a nisu valjda toliko blesavi da ne znaju kako,a opet mozda jesu,nemam pojma
evo mali elaborat o nizim bicima koja su opet vise od ljudi bila nekada a sad jad i bijeda,te vjerojatno robovi u nekom smislu
daklee zamrseno je nisu samo ljdui u pitanju nego i demoni/pali anđeli,a oni jos imajus voje moci,vjerojatno samo oni kojis e pokoravaju Luciferu ne znam,ove druge je kaznio valjda,nemam pojma
evo malo sam nadrobio,dođe mi da nekog unistim kada sam ljut
Iknar-
2014-05-29
nisi shvatila objasniti cuTrinity wrote:Kažeš da je gazda, a onda jadnik?Iknar wrote:za ljudi bi trebali ali nazalost ne,pa pomoc bib ilo da se procita Biblija,dakle onda je pravi gazda trenutno Lucifer,ajmo to tako reci,dakle sotona,vrag a po meni jadnik recimokic wrote:ljudi idk?
Meni se čini da si ti zaboravio tko je pravi Gazda.
dakle Bog je gazda svega ajmo tako reci
Luciferus e dalo da kusa ljude i on je glavni na Zemlji globalno,naravno portiv Krista ne moze nista
a ja ga zovem osobno jadnikom,jer to i ejste nekada nesto sa sada kao da se gleda poludjelog covjeka koji je izgubio razum,slicno je i sa njim
dakle za mene je jadnik,ali za tebe nije,dakle to je pitanje neceg drugoga
dakle opet grijesis u procjeni,nisu shvatila poantu svega
Iknar-
2014-05-29
Dakle slučaj je jasan
Reče inspektor Iknar i pljune na pod....
Popravi malo hlače, provjeri jel su pelene na mjestu
I ode rijesavati nove zločine ...hm hm ..
grijesis nije rijesen niti izblizaSora wrote:Dakle slučaj je jasan
ali ce biti tijesen ,ne brinis e jer kada ja cistim zlo sve ocistim bez obzira koja bica bila u pitanju,smao je problem sto me krasi vise sila nego mila,kuzis
dakle da biti ce sve unisteno sve zlo,bolje receno izbrisano
ja sam ti sad aus tanju kao o onom filmu o merlinu,nesto slicno,samo ja koristim mopci ne magiju,ajmor reci da se pocinjem buditi i biti svjestan nekih stvari,a onda idu testiranja itd,a tek na kraju unistenje svega zla
takod a se malo zamislis posto imas vremena jako malo,a ti vidi kuda ces ionako sve ti je na dlanu,znas sve prihvati stranu koju hoces,ali i trpi posljedice svoga odabira bilo dobro ili lose
Iknar-
2014-05-29
ako si Katolik, trebao bi znati da se Lucifer uopće ne spominje u Novom Zavjetu.
a dobro kada je lijepo bacen sa neba od onda se zove drugacije,dakle sotonam,vragkic wrote:ako si Katolik, trebao bi znati da se Lucifer uopće ne spominje u Novom Zavjetu.
inace Lucifer se spominje,stara zmija,sin zore itd
dakle ja sam katolik ali ja znam recimo malo vise o nekim,stvarima,zna On mene siguran sam,a ja njega dobro,alis ada psoto nemam sjecanja banana,ali nisam ja za baciti
dakle molim citati Bibliju sa razumijevanjem,Novi Zavjet je nastavak Starog,dakle Biblija je i Stari i Novi Zavjetukratko spominje se samo mozda ne tocno tim imenom,dakle Lucife je onaj koji je zbacen sa neba jer se okrenuo protiv Boga,te povukao 1/3 anđela sa sobom,kasnije vise nisu bili anđeli engo pali anđeli/demoni,a Lucifer se od onda zavo vrag,stona i ne znam niti sam kako sve ne
kako bis e narodski reklo zajebao je 1/3 anđela is ada te budaletine njemu sluze i msile da s ene mogu vratiti Bogu a ovaj ih hoce skrsiti valjda ili ih krsi
dakle Lucifer je bio jedan od najmocnijih anđela,najmudriji itd,ali treba reci ,kako bih aj rekao bio je samo to nsita vise,ima svoja ogranicenja,malo je prolupao pa si umislio da moze biti bog i da ce si sagraditi rpijestio tko zna gdje,dakle tu je tipicno kao i kod covjeka,pati od kompleksa manje vrijednosti,a sada je između ostalog vjerojatno is avesen u svojoj glupsoti
ali moram mu priznati kako je zeznuo onda anđele kaos to sam rekao ili je toliko bio mduar da ih je sve pridobio ili su ti koji sus tali na njegovus tranu bili toliko blesavi da ne kuze da ih ovaj vuce u ponor,te od onda ovi drugi ili ga svjesno sluze ili su kako bis e rekli,sjebao ih je doslovno u glavu i to po mojoj procjeni dobro,a ovi u teskoj bedari,asada su mu valjda sluge
a stoc es pametniji mudriji uvijek moze one ispod zeznuti ako to pozeli,a budale nasjele,koji su to idioti da se mene pita,vjerojatno im je rekao id as e ne mogu vratiti Bogu vise,dakle algao je opet
evo toliko o Luciferu,jednom anđelu vjernom Bogu,a nakon izdaje da se tako izrazim ostala mu mudrost i moci itd,alije jadan psotao,svaku sekundu mislim da mozue ovo ono,ali je is vjestan svojih ogranicenja,pa to te mora sjebati u glavu jako,zato i kazem savrsen je i u svojoj glupsoti onda isto,a sto cu mu ja limitiran je kao is va stvorena bica,samo je pitanje gdjer netko ima limit,samo to
dakel spominje se u Bibliji samo treba citati sa razumijevanjem i shvatiti tko je uopceevo da se mene pita ja pomisljam da dga unsitim osakatim itd,msilim ako on moze druge terorizirati ubijati,zasto ja njega ne bi smio recimo,samo znam da to nije dobro to me malo koci,pa ne mroam sve samo neke
znas admine ja sam mozda gledao njegovo stvaranje,kao i mnoga druga,a sve sto je stvoreno moze biti i unisteno
Iknar-
2014-05-29
mislim da bi definitivno trebao pročitati Bibliju ponovno, selim temu na drugi podforum.
da bibliju je ovijek dobro iznova procitati i to vriejdi za svekic wrote:mislim da bi definitivno trebao pročitati Bibliju ponovno, selim temu na drugi podforum.
a inace seljakas me kao cigana,dakle to je vijest ako nisi znao vise nego filozofiranje,ali posto mnogi ne razumije,ajde oprasta ti se ali nemoj da se ponovi
inace to me frijeđa,jer dovoljno je vidjeti koji "mutni" likovi idu na filozofiju i koje teme sut amo u optjecaju,dakle ja di bijeda razmisljanja uopce,mislim u RH,tako da me to vrijeđa
dakle tema je kakav je Zemlja,tko vlada,kako vlada,hiejrarhija,dakle piramidalni ustroj,trebam informacije
WIKILEAKS gdje si kada mi trebas,ajde hakirajte pentagon i sve ostale zemlje na planeti Zemlja i nađite mi informacije,hocu to,pa da vidimo jel vrijedite nesto ili skoro beznacajne informacije dajete u odnosu na onos to trazim
malos e salim ne moze WIKILEAKS do tih informacija,svi bi bili pobijeni samo tako i to ne od ljudi samo,ali mozda ako ih ja zastitim,a sa ljdima neka se bakcu kako mogu
Iknar-
2014-05-29
ajmo nastaviri gdje ide Zemlja trenutno
dakle id eu ponor,kako stvaris toje uskoro ce zigosati stoku,kako bi se reklo,dakle to se zove kontrola,oduzimanje slobode,dakle protivno Bogu
pitanje je samo kada,kako ja vidim stoka se skuplja po gradovima,sela sve manje ima,tor ce uskoro biti pun,a onda ce pravi vladar Zemlje stoku zigosati,dakle stoka jsu ljudi,a tor su gradovi da ih ima vise na okupu
samo ima i mene ovdje starog predatora koji ih sve moze "pojesti"ajmo to tako reci,a posto sam ja covjek i ovijek na strani pravde,bice unsitavanja dosta tih zlotvora
dakle ocekujem da ce stvari krenuti kao i dosada,ljudske slobode ce bitis ve manje i manje sve dok se ne svedu na nemogucu situaciju,dakle poput roba,u stilu nemas pravo niti na vodu niti da zrak udises itd
e sdsada mene zanimaju informacije o strukturi upravljanja na Zemlji,dakle ne zanimaju me ove lutke na vrhu us vakoj drzavi,to me ne zanima previse,te lutke su ionako potrosni materijal bi se reklo,mene zanima tko vuce konce,imena svih i pozicije koje obnasaju,dakle sve
dakel zaniumaju ne nalogodavci a ne izvrsioci toliko
dakle id eu ponor,kako stvaris toje uskoro ce zigosati stoku,kako bi se reklo,dakle to se zove kontrola,oduzimanje slobode,dakle protivno Bogu
pitanje je samo kada,kako ja vidim stoka se skuplja po gradovima,sela sve manje ima,tor ce uskoro biti pun,a onda ce pravi vladar Zemlje stoku zigosati,dakle stoka jsu ljudi,a tor su gradovi da ih ima vise na okupu
samo ima i mene ovdje starog predatora koji ih sve moze "pojesti"ajmo to tako reci,a posto sam ja covjek i ovijek na strani pravde,bice unsitavanja dosta tih zlotvora
dakle ocekujem da ce stvari krenuti kao i dosada,ljudske slobode ce bitis ve manje i manje sve dok se ne svedu na nemogucu situaciju,dakle poput roba,u stilu nemas pravo niti na vodu niti da zrak udises itd
e sdsada mene zanimaju informacije o strukturi upravljanja na Zemlji,dakle ne zanimaju me ove lutke na vrhu us vakoj drzavi,to me ne zanima previse,te lutke su ionako potrosni materijal bi se reklo,mene zanima tko vuce konce,imena svih i pozicije koje obnasaju,dakle sve
dakel zaniumaju ne nalogodavci a ne izvrsioci toliko
Iknar-
2014-05-29
Jel ti stvarno vjeruješ u to kaj pišeš? :cyclops:
Kakav sotona, kakvi ljudi. Dajte nebudite smješni... ljudi.Iknar wrote:za ljudi bi trebali ali nazalost ne,pa pomoc bib ilo da se procita Biblija,dakle onda je pravi gazda trenutno Lucifer,ajmo to tako reci,dakle sotona,vrag a po meni jadnik recimokic wrote:ljudi idk?
Svijetom upravljaju reptili sa planete x koja potajno kruži oko sunca :cthulhu:
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
ma ajde dobro popij mlijekeco i pojedi keksic a onda reci a ne ovako na prazan zeludaczanstr wrote:Kakav sotona, kakvi ljudi. Dajte nebudite smješni... ljudi.Iknar wrote:za ljudi bi trebali ali nazalost ne,pa pomoc bib ilo da se procita Biblija,dakle onda je pravi gazda trenutno Lucifer,ajmo to tako reci,dakle sotona,vrag a po meni jadnik recimokic wrote:ljudi idk?
Svijetom upravljaju reptili sa planete x koja potajno kruži oko sunca :cthulhu:
a vidjeti ces mozda zansts ako pozivis jos malo,takod a se ne brini,jer cak i da umres mozda ces vidjeti,jer nije smrt kraj
Iknar-
2014-05-29
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
haha, od kuda si to iskopaozanstr wrote:
pravi neprijatelj nije materijalno bice zanstr, nego duhovno,dakle nije od krvi i mesa ma kakvo god bilo,ali se moze materijlizirati
Iknar-
2014-05-29
Similar topics
» Pronađen planet deveti planet Nibiru
» ''Ovi koji misle da je Zemlja ravna kreću na krstarenje. Tko će im reći da navigacija radi na teoriji da je Zemlja okrugla? ''
» bilo kuda
» Turska pred politickim kaosom......
» "Kuda idu Slovenci subotom"
» ''Ovi koji misle da je Zemlja ravna kreću na krstarenje. Tko će im reći da navigacija radi na teoriji da je Zemlja okrugla? ''
» bilo kuda
» Turska pred politickim kaosom......
» "Kuda idu Slovenci subotom"
Page 1 of 1