Splitski prosvjetari produljili praznike seminarom u hotelima s pet zvjezdica i na vinskim putima
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Splitski prosvjetari produljili praznike seminarom u hotelima s pet zvjezdica i na vinskim putima
Slabo, slabo. Ti i Longi kao da ste Škoti a ne Dalmoši.
Guest- Guest
Re: Splitski prosvjetari produljili praznike seminarom u hotelima s pet zvjezdica i na vinskim putima
u pola?dijagram wrote:moze i sad,il kasnije,kad ocesveber wrote:sada?dijagram wrote:gdje si,ajmo na kavuveber wrote:štonobi rekli; lako tuđim po gloginju mlatit.
u susjedstvu sam ti, kod tete.
na starom mjestu?
2014-12-30
pola dva?veber wrote:u pola?dijagram wrote:moze i sad,il kasnije,kad ocesveber wrote:sada?dijagram wrote:gdje si,ajmo na kavuveber wrote:štonobi rekli; lako tuđim po gloginju mlatit.
u susjedstvu sam ti, kod tete.
na starom mjestu?
moze
dijagram-
2015-08-09
pola dva, eto me.
2014-12-30
To su bili seminari u vezi kurikularne reforme. Po predmetima u različitim gradovima. Ja bila o svom trošku.
Inače sve skupa je nepotrebno s obzirom da se mogu organizirat on-line konferencije, webinari i lipo odoma.
Inače sve skupa je nepotrebno s obzirom da se mogu organizirat on-line konferencije, webinari i lipo odoma.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
U čemu je problem ako poslodavac svojim zaposlenicima organizira stručno usavršavanje?
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» PRODULJILI ŽIVOTNI VIJEK
» Zivim u Svedskoj i bila sam za praznike u Bosni
» Priština zabranila vatromet za pravoslavne praznike
» FAVELA S PET ZVJEZDICA
» 500 ljudi odlučilo se, umjesto u splitskim, zaposliti u irskim hotelima
» Zivim u Svedskoj i bila sam za praznike u Bosni
» Priština zabranila vatromet za pravoslavne praznike
» FAVELA S PET ZVJEZDICA
» 500 ljudi odlučilo se, umjesto u splitskim, zaposliti u irskim hotelima
Page 2 of 2