'kvalitet' novogradnje u kini....
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: 'kvalitet' novogradnje u kini....
veber wrote:glupost, čitaj odgovor totenu.epikur37 wrote:ja planiram ravni krov možda cu se predomisliti ak je tak
sad vidim
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
to sam zaboravio dopisat.Totenkopf wrote:ma ravni je o.k. za privatnu zgradu, stavit ćeš nešto od ovoga gore što sam napisao i nema problema.....
ali za stambenu zgradu to ne igra jer su ljudi debili, u kratko.....
za ku*ac membrane od ovoga i onoga, jer se radi o neprohodnim krovovima, što znači da se po njemu ne smije hodati, a jedan stanar će otić gore postavit sebi antenu, izgazit tu membranu, izbušit je za jebeni stalak, drugi će otić očistit dimnjak, treći će otić malo razgledati, četvrti će otić po balun koji mu je mali nabio nakrov i moš se jebat s takvim krovom....
odnosno hidroizolacijom, na to mislim...
mada da je napravljena završna glazura, praktično je nepropusno.
i ja hodam po svom krovu, nedavno klimu postavio. samo onako kako treba.
2014-12-30
ako radiš novo, predvidi bazen na krovu.epikur37 wrote:veber wrote:glupost, čitaj odgovor totenu.epikur37 wrote:ja planiram ravni krov možda cu se predomisliti ak je tak
sad vidim
2014-12-30
veber wrote:ako radiš novo, predvidi bazen na krovu.epikur37 wrote:veber wrote:glupost, čitaj odgovor totenu.epikur37 wrote:ja planiram ravni krov možda cu se predomisliti ak je tak
sad vidim
bilo bi fora ako nije skupo, gore će ići 6 soba za turiste ako im uvalim baze ima da ide kao alva
2015-08-06
Pa i mi imamo ravni krov na garaži u Zagorju i na njemu su neke grube pločice. Moš hodati bez problema, a nikad ni niš prokislo. Sad kaj je šogor stavljal, pojma nemam, ali je ing. građevine pa valjda nekog kurca zna.veber wrote:to sam zaboravio dopisat.Totenkopf wrote:ma ravni je o.k. za privatnu zgradu, stavit ćeš nešto od ovoga gore što sam napisao i nema problema.....
ali za stambenu zgradu to ne igra jer su ljudi debili, u kratko.....
za ku*ac membrane od ovoga i onoga, jer se radi o neprohodnim krovovima, što znači da se po njemu ne smije hodati, a jedan stanar će otić gore postavit sebi antenu, izgazit tu membranu, izbušit je za jebeni stalak, drugi će otić očistit dimnjak, treći će otić malo razgledati, četvrti će otić po balun koji mu je mali nabio nakrov i moš se jebat s takvim krovom....
odnosno hidroizolacijom, na to mislim...
mada da je napravljena završna glazura, praktično je nepropusno.
i ja hodam po svom krovu, nedavno klimu postavio. samo onako kako treba.
Guest- Guest
Kak velik bazen može ići na krov? Mislim ak su dimenzije 8*8 m?epikur37 wrote:veber wrote:ako radiš novo, predvidi bazen na krovu.epikur37 wrote:veber wrote:glupost, čitaj odgovor totenu.epikur37 wrote:ja planiram ravni krov možda cu se predomisliti ak je tak
sad vidim
bilo bi fora ako nije skupo, gore će ići 6 soba za turiste ako im uvalim baze ima da ide kao alva
Guest- Guest
danas ti bazen nije skup, samo računaj na opterećenje.epikur37 wrote:veber wrote:ako radiš novo, predvidi bazen na krovu.epikur37 wrote:veber wrote:glupost, čitaj odgovor totenu.epikur37 wrote:ja planiram ravni krov možda cu se predomisliti ak je tak
sad vidim
u biti napraviš veliku kadu na krovu.
2014-12-30
Eva wrote:Kak velik bazen može ići na krov? Mislim ak su dimenzije 8*8 m?epikur37 wrote:veber wrote:ako radiš novo, predvidi bazen na krovu.epikur37 wrote:veber wrote:glupost, čitaj odgovor totenu.epikur37 wrote:ja planiram ravni krov možda cu se predomisliti ak je tak
sad vidim
na 9x12 može stati jedan 3x4s ležaljkama i suncobranima...super ideja
2015-08-06
veber wrote:danas ti bazen nije skup, samo računaj na opterećenje.epikur37 wrote:veber wrote:ako radiš novo, predvidi bazen na krovu.epikur37 wrote:veber wrote:glupost, čitaj odgovor totenu.epikur37 wrote:ja planiram ravni krov možda cu se predomisliti ak je tak
sad vidim
u biti napraviš veliku kadu na krovu.
odlična ideja veber.
2015-08-06
čuj radim si drugi objekt koji je u gradu i nemam prostora pa mi je ostalo jedino mijesto za bazen, krov.epikur37 wrote:
odlična ideja veber.
kao što rekoh poveća kada.
2014-12-30
Pa toga i u Osijeku ima Kurtić Trade zgrade nakon 10 godina potpuni rasap od pločica, hodnika, lift ne radi par godina, stolarije, sanitarija, a sigurno su skuplje prodane jedno 10 puta od ovoga
Kermit-
2014-04-17
PosJebiga sad, golema je to zemlja, normalno da ce biti svega i svacega. Nemozes na temelju losijeg primjera postavljati pravilo...
Guest- Guest
ovo u hrvatskoj ne bi prošlo tehničkiEva wrote:
2014-12-30
Eva wrote:Epi, moš prodavat pod sloganom, Bazen s pogledom!
ausgezeichnet...iće to
2015-08-06
ne kužim zakaj ne bi prošlo...jel zbog nedostatka ograde oko bazena?veber wrote:ovo u hrvatskoj ne bi prošlo tehničkiEva wrote:
Similar topics
» Da li je bolji kvalitet napitka Cedevite i čokolade Kolumbo iz Jugoslavije ili današnji?
» ŠON KEMP VALJA MARIHUANU: Legenda Sijetla otvara "kanabis šop" i očekuje navijače Soniksa u poseti. KVALITET PO NAJBOLJIM CENAMA
» I u Kini dernek
» Poplave u Kini
» nova pošast u kini
» ŠON KEMP VALJA MARIHUANU: Legenda Sijetla otvara "kanabis šop" i očekuje navijače Soniksa u poseti. KVALITET PO NAJBOLJIM CENAMA
» I u Kini dernek
» Poplave u Kini
» nova pošast u kini
Page 2 of 4