dugo su i izdržali
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
dugo su i izdržali
http://www.index.hr/sport/clanak/opca-tucnjava-boysi-uletjeli-u-teren-prekinut-derbi-futsal-dinama-i-nacionala/884208.aspx
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Re: dugo su i izdržali
sve je to zbog zdravka i hnsa...nije to tako baš bilo,policija namjestila,ko je bio zna ostali ne znaju blablablabla...jesam zaboravio koji od izgovora?
vuk dlaku mijenja, ćud nikad!
ekipa koja je razbijala po udinama, klagenfurtu, temišvaru i maltretirala maksimir uz svesrdnu podršku i marketing zvonka alača, deice redžić, gojčete i ostalih kvazi novinara pomela je i one koji su je na neki način stvorili.
tužno je samo to što će tzv. novinari sad kao osuđivati iste one koje su prije toga iskorištavali za svoje sijanje netrpeljivosti i antipropagandu nogometa u hrvatskoj u cilju rušenja dinama.
tko ih jebe i njih i njihove medijske promotore...
ekipa koja je razbijala po udinama, klagenfurtu, temišvaru i maltretirala maksimir uz svesrdnu podršku i marketing zvonka alača, deice redžić, gojčete i ostalih kvazi novinara pomela je i one koji su je na neki način stvorili.
tužno je samo to što će tzv. novinari sad kao osuđivati iste one koje su prije toga iskorištavali za svoje sijanje netrpeljivosti i antipropagandu nogometa u hrvatskoj u cilju rušenja dinama.
tko ih jebe i njih i njihove medijske promotore...
sitting_bull-
2015-09-28
jel ovo hrnjak u prvom planu il mi se čini
http://www.24sata.hr/sport/skandal-u-domu-sportova-huligani-razbili-glavu-igracu-467519
http://www.24sata.hr/sport/skandal-u-domu-sportova-huligani-razbili-glavu-igracu-467519
2015-08-19
Ko ih jebe, nek su dobili po tamburi. Nek se opet učlane u Hajduk sljedeće godine.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Ko ih jebe, nek su dobili po tamburi. Nek se opet učlane u Hajduk sljedeće godine.
A kaj reći nego se samo nasmijati na to. I te i takve kreature htjele bi vlast u Dinamu preko svojih idola Šimića, Bišćana, Šokote i Marića. A njih četvorica su još veće kreature. Dinamo ih je svu četvoricu uze natrag iz inozemstva kad su već bili kurac a ne igrači, osim donekle Bišćana, dohranio ih, a oni sad to vraćaju.
Zeko-
2015-08-26
jebeš i bojse i učlanjivače u hajduk. kak to sve dođe na svoje i kak sve nije ni crno ni bijelo
2015-08-19
oće se boysi sad učlaniti u hajduk? mislio sam da su bojsi i torcida sad kompanjoni
čitam forum.hr i već se i oni prepucavaju. najbolje je kak je za nerede kriv predsjednik nacionala koji je eto provocirao. uvijek netko provocira te bojsemuckodjubre wrote:oće se boysi sad učlaniti u hajduk? mislio sam da su bojsi i torcida sad kompanjoni
2015-08-19
I Begu.kuracodigraca wrote:čitam forum.hr i već se i oni prepucavaju. najbolje je kak je za nerede kriv predsjednik nacionala koji je eto provocirao. uvijek netko provocira te bojsemuckodjubre wrote:oće se boysi sad učlaniti u hajduk? mislio sam da su bojsi i torcida sad kompanjoni
Zeko-
2015-08-26
sredina radnog tjedna, prevelika sparina u dvoraniTommy Ramone wrote:Najbolje je kaj je bio derbi prvenstva, a dvorana poluprazna.
2015-08-19
uvijek neki mučki provokator...kuracodigraca wrote:čitam forum.hr i već se i oni prepucavaju. najbolje je kak je za nerede kriv predsjednik nacionala koji je eto provocirao. uvijek netko provocira te bojsemuckodjubre wrote:oće se boysi sad učlaniti u hajduk? mislio sam da su bojsi i torcida sad kompanjoni
I na tom forumu ostala samo šačica budala, tu i tamo uleti kakav klinac koji se pokuša uvući u šupak ovim starim glupsonima s još glupljim postovima.kuracodigraca wrote:čitam forum.hr i već se i oni prepucavaju. najbolje je kak je za nerede kriv predsjednik nacionala koji je eto provocirao. uvijek netko provocira te bojsemuckodjubre wrote:oće se boysi sad učlaniti u hajduk? mislio sam da su bojsi i torcida sad kompanjoni
Guest- Guest
sad su i tog đulu iz nacionala proglasili malim mamićem. jebate mamići na sve strane
2015-08-19
Vikali su srpskim igračima Nacionala da će ih zaklati. Prave ustaše ti BBB.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» nismo dugo
» Doviđenja MOST .....dugo si i trajao
» Seselj Vucicu: Neces jos dugo
» otkrivena je dugo čuvana tajna,senzacionalno...
» Ovo će se dugo prepričavati: nestvarni događaj u Srbiji
» Doviđenja MOST .....dugo si i trajao
» Seselj Vucicu: Neces jos dugo
» otkrivena je dugo čuvana tajna,senzacionalno...
» Ovo će se dugo prepričavati: nestvarni događaj u Srbiji
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2