Španjolci odaju počast 'sinu rata':
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Španjolci odaju počast 'sinu rata':
http://sportske.jutarnji.hr/spanjolci-odaju-pocast--sinu-rata---od-teskog-djetinjstva-do-jedne-od-najvecih-nogometnih-zvijezda/1550946/
sat2-
2015-09-28
Re: Španjolci odaju počast 'sinu rata':
garagane, u stav mirno kada se govori o najvecem i najboljem HR igracu svih vremena...
Guest- Guest
čeka se još jedna knjiga o pjaniću da se napravi opus o dva najprecjenjenija igrača u povijesti i o svim gluperdama kojima to nije jasno
End- Posts : 21177
2015-08-25
Najbolji hrvatski igrač svih vremena je Davor Šuker, ali Modrić nije dalekoBraćala wrote:garagane, u stav mirno kada se govori o najvecem i najboljem HR igracu svih vremena...
Braćala wrote:kuracodigraca wrote:Jalni spermenko
Braćala wrote:garagane, u stav mirno kada se govori o najvecem i najboljem HR igracu svih vremena...
suker je najbolji strijelac ali za bobana je drvosječa.scorpion wrote:Najbolji hrvatski igrač svih vremena je Davor Šuker, ali Modrić nije dalekoBraćala wrote:garagane, u stav mirno kada se govori o najvecem i najboljem HR igracu svih vremena...
zanimljivo boban je idol luki modriću. sva sreća jer da je šuker sad bi kao pola primere varao na porezu
scorpion wrote:Braćala wrote:kuracodigraca wrote:Jalni spermenko
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kuracodigraca wrote:scorpion wrote:Braćala wrote:kuracodigraca wrote:Jalni spermenko
Similar topics
» Ovako ameri odaju počast svojim policajcima
» Slava Ocu i Sinu i Duhu svetome.
» Kraus: Poviješću Domovinskog rata manipulira se kao i onom Drugog svjetskog rata
» Srbija i Kosovo na rubu rata?!Suljo sazvao hitnu sjednicu a analiticari:Pristinska platforma je neformalna objava rata
» Španjolci izbacili Franka...
» Slava Ocu i Sinu i Duhu svetome.
» Kraus: Poviješću Domovinskog rata manipulira se kao i onom Drugog svjetskog rata
» Srbija i Kosovo na rubu rata?!Suljo sazvao hitnu sjednicu a analiticari:Pristinska platforma je neformalna objava rata
» Španjolci izbacili Franka...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1