Pitanje koje vjecno visi u zraku:'Je li HDZ u politickom smislu najzasluzniji za stvaranje hrvatske drzave?'
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Pitanje koje vjecno visi u zraku:'Je li HDZ u politickom smislu najzasluzniji za stvaranje hrvatske drzave?'
nisu pridonjeli ničemu, taj sukob bi tako i tako eskalirao pjevali oni borbene ili mir do neba.provocator wrote:kaja_333 wrote:jastreb wrote:Nitko time ne opravdava Srbe koji su se pobunili protiv Hrvatske ali definitivno su toj pobuni, u manjoj ili većoj mjeri, pridonjeli i ovi koji su drečali ustaške pjesme s geverom za pasom.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Pitanje koje vjecno visi u zraku:'Je li HDZ u politickom smislu najzasluzniji za stvaranje hrvatske drzave?'
kao prvo kajo tom polulikoti objasni da su slobini mitinzi sa cetnickim popevkama poceli jos 1988 kada hdza nije bilo ni blizu ni ustasovanja oko pravoslavnih sela vec dapace obrnuto..to ustasovanje moglo je biti jedino odgovor prethodnom cetnikovanju gosn jastrebe...drugo jastrebu bi preporucio knjigu doktora iz gline djure sterka da je procitakaja_333 wrote:nisu pridonjeli ničemu, taj sukob bi tako i tako eskalirao pjevali oni borbene ili mir do neba.provocator wrote:kaja_333 wrote:jastreb wrote:Nitko time ne opravdava Srbe koji su se pobunili protiv Hrvatske ali definitivno su toj pobuni, u manjoj ili većoj mjeri, pridonjeli i ovi koji su drečali ustaške pjesme s geverom za pasom.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
isto kao što vojna lica JNA , Srbi koji su živjeli u Hrvatskoj, 88-e počeli lagano seliti za Srbiju s familjama jer su znali što se sprema. Tako da misliti da je netko njih izazvao pjesmom je suludo.vuksadinare wrote:kao prvo kajo tom polulikoti objasni da su slobini mitinzi sa cetnickim popevkama poceli jos 1988 kada hdza nije bilo ni blizu ni ustasovanja oko pravoslavnih sela vec dapace obrnuto..to ustasovanje moglo je biti jedino odgovor prethodnom cetnikovanju gosn jastrebe...drugo jastrebu bi preporucio knjigu doktora iz gline djure sterka da je procitakaja_333 wrote:nisu pridonjeli ničemu, taj sukob bi tako i tako eskalirao pjevali oni borbene ili mir do neba.provocator wrote:kaja_333 wrote:jastreb wrote:Nitko time ne opravdava Srbe koji su se pobunili protiv Hrvatske ali definitivno su toj pobuni, u manjoj ili većoj mjeri, pridonjeli i ovi koji su drečali ustaške pjesme s geverom za pasom.
2015-08-15
Rat je dogovoren sa svih strana........a stoka sitnog zuba dobila igračku pa nek sad plača....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
To sa svih strana ne drži vodu jer smo svjedoci. Hrvati su telci koji nisu kuzili sto im spremaju. Dok se nije desilo. Dokaz, seoba vojnih lica za Srbiju par godina prije, na sigurno. Ljudi koji su živjeli tu 20 godina. Odjednom sele?! Dokaz indoktrinacije je i ovaj primjer koji sam doživjela, curica od 14 godina objasni cijelom razredu da smo ustaše , mi i Franjo. To je doma čula. Mi smo ostali blesavo gledati u nju u čudu jer uopće nismo kuzili o čemu ta sere.v_vlado wrote:Rat je dogovoren sa svih strana........a stoka sitnog zuba dobila igračku pa nek sad plača....
2015-08-15
ja, unuk partizana prvoborca sam sredinom 80-ih u sred Srbije nazvan ustasom jer sam Hrvat. Rekoh: onda je i Tito ustasa...samo su se "nasmejali"kaja_333 wrote: Dokaz indoktrinacije je i ovaj primjer koji sam doživjela, curica od 14 godina objasni cijelom razredu da smo ustaše , mi i Franjo. To je doma čula. Mi smo ostali blesavo gledati u nju u čudu jer uopće nismo kuzili o čemu ta sere.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
A tvoja tema je opet po tko zna ki put bez linka.vuksadinare wrote:Pazi malo ovog jastreba..isli hdzovci provocirat pravoslavce....sa cim sa prackama..o nanu li ti koji si ti lazac
Sjetiš se nečega i onda (a da to nema veze sa vijestima) o tome otvoriš temu.
Što mislite je liFranjo Tuđman volio Tita ili nije? Da li bi Hrvatska pobijedila Francusku da je igrao Prosinečki? Da li je Prosinečkom trebalo zabraniti da igra za Hrvatsku jer je pokazivao 3 prsta i sl.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mađari su za sve krivi, majku li im četničku.v_vlado wrote:Rat je dogovoren sa svih strana........
Dobro, za DNRH i nije sve bas cisto ali za BiH je sve super cisto. Da muslimani ne ubisa starog svata, nikada rata ne bi bilo. Muhahhahahahaaa
2014-04-14
Dogovoreni rat je nemoguć I neostvarljiv. Samo onaj ko nema pojma šta je rat može u to povjerovati.tv_vlado wrote:Rat je dogovoren sa svih strana........a stoka sitnog zuba dobila igračku pa nek sad plača....
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Rat nikad ne moze biti dogovoren...onda cemu one barikade a hdz i tudjman jos ni zasjeli u fotelju posteno nisu sjeli...to ko i onaj maras...'nisam imao dovoljno godina 91 da bi iso u rat imao sam 17 i po'...kao da nije bilo brdo maloljetnika koji su se stavili u obranu domovine..pa ja sam bio tek nesto mrvicu stariji od marasa pa sam postao dragovoljac...ako je bio premlad 91 kako rece..92 je vec bio punoljetan a pogotovo 93,94 i 95....nema rata dogovorenog..da je dogovoren zapucala bi koja puska i u srbiji..i tamo je bilo dosta hrvata i muslimana..ali nije
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Pitanje koje vjecno visi u zraku:'Zasto su hrvatski intelektualci(vecina)i partizani Hrvati(vecina)sutjeli o mitomaniji o 700 000 ubijenih Srba u Jasenovcu?
» Grabar-Kitarović: ‘Snažnije povezivanje hrvatske države s Hrvatima izvan Hrvatske jedna je od ključnih zadaća’
» Francuski akademici predlažu stvaranje Islamske države na tlu Europe
» Lavrov u šokirao u Sočiju: Amerika i neke europske države traže stvaranje unitarne BiH
» Od svih pet škola koje djeluju u sklopu HVU-a, u smislu potvrde u radnoj knjižici, u civilnom svijetu više vrijedi tečaj za korištenje motorne pile
» Grabar-Kitarović: ‘Snažnije povezivanje hrvatske države s Hrvatima izvan Hrvatske jedna je od ključnih zadaća’
» Francuski akademici predlažu stvaranje Islamske države na tlu Europe
» Lavrov u šokirao u Sočiju: Amerika i neke europske države traže stvaranje unitarne BiH
» Od svih pet škola koje djeluju u sklopu HVU-a, u smislu potvrde u radnoj knjižici, u civilnom svijetu više vrijedi tečaj za korištenje motorne pile
Page 3 of 3