USKOK pokrenuo istragu protiv bivših ministara kulture Andree Zlatar Violić i Berislava Šipuša
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
USKOK pokrenuo istragu protiv bivših ministara kulture Andree Zlatar Violić i Berislava Šipuša
- Osnovano se sumnja da je prvookrivljenica, kao ministrica kulture, od ožujka 2012. do ožujka 2015. godine, protivno Odluci Vlade Republike Hrvatske o uvjetima korištenja službenih automobila, mobitela, redovnih zrakoplovnih linija, poslovnih kreditnih kartica, sredstava reprezentacije te načinu odobravanja službenih putovanja, koristila svoje ovlasti na način da je za osobne potrebe kontinuirano podizala gotovinu- navodi USKOK u priopćenju.
Andrea Zlatar Violić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Autor:
Vecernji.hr
USKOK je na temelju kaznene prijave PNUSKOK-a donio rješenje o provođenju istrage protiv Andree Zlatar Violić i Berislava Šipuša zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela zlouporabe položaja i ovlasti.
- Osnovano se sumnja da je prvookrivljenica, kao ministrica kulture, od ožujka 2012. do ožujka 2015. godine, protivno Odluci Vlade Republike Hrvatske o uvjetima korištenja službenih automobila, mobitela, redovnih zrakoplovnih linija, poslovnih kreditnih kartica, sredstava reprezentacije te načinu odobravanja službenih putovanja, koristila svoje ovlasti na način da je za osobne potrebe kontinuirano podizala gotovinu. U navedenom razdoblju okrivljenica je podigla najmanje 146.201,28 kuna, koji iznos je beskamatno koristila vraćajući ga obročno, obustavama na plaći i uplatama gotovine u blagajnu. Osim navedenog, okrivljenica je korištenjem poslovnih kreditnih kartica Ministarstva kulture i davanjem naloga za sačinjavanje narudžbenica dobavljačima-ugostiteljskim objektima, plaćala privatne troškove jela, pića i cigareta za sebe i bliske joj osobe u raznim ugostiteljskim objektima u Hrvatskoj i inozemstvu. Na opisani način je ostvarila nepripadnu imovinsku korist od najmanje 108.633,65 kuna, za koji iznos je oštetila Državni proračun Republike Hrvatske.
Nadalje, osnovano se sumnja da je drugookrivljenik, prvo kao zamjenik ministrice kulture, a potom i kao ministar kulture, od srpnja 2012. do travnja 2015. godine, suprotno navedenoj Odluci Vlade Republike Hrvatske, koristio svoje ovlasti na način da je za osobne potrebe podizao gotovinu od ukupno najmanje 19.972,80 kuna, koji iznos je beskamatno koristio. Osim navedenog, drugookrivljenik je poslovnim kreditnim karticama Ministarstva kulture u raznim ugostiteljskim objektima i drugim prodajnim mjestima u Hrvatskoj i inozemstvu plaćao privatne troškove za sebe i bliske mu osobe u ukupnom iznosu od najmanje 84.996,12 kuna. Okrivljenik je dio tako korištenih proračunskih sredstava vratio višekratnim obustavama na plaći i uplatama gotovine u blagajnu, a za najmanje 89.003,36 kuna ostvario je nepripadnu imovinsku korist, za koji iznos je oštetio Državni proračun Republike Hrvatske- objavio je USKOK u priopćenju.
- Osnovano se sumnja da je prvookrivljenica, kao ministrica kulture, od ožujka 2012. do ožujka 2015. godine, protivno Odluci Vlade Republike Hrvatske o uvjetima korištenja službenih automobila, mobitela, redovnih zrakoplovnih linija, poslovnih kreditnih kartica, sredstava reprezentacije te načinu odobravanja službenih putovanja, koristila svoje ovlasti na način da je za osobne potrebe kontinuirano podizala gotovinu- navodi USKOK u priopćenju.
Andrea Zlatar Violić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Autor:
Vecernji.hr
USKOK je na temelju kaznene prijave PNUSKOK-a donio rješenje o provođenju istrage protiv Andree Zlatar Violić i Berislava Šipuša zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela zlouporabe položaja i ovlasti.
- Osnovano se sumnja da je prvookrivljenica, kao ministrica kulture, od ožujka 2012. do ožujka 2015. godine, protivno Odluci Vlade Republike Hrvatske o uvjetima korištenja službenih automobila, mobitela, redovnih zrakoplovnih linija, poslovnih kreditnih kartica, sredstava reprezentacije te načinu odobravanja službenih putovanja, koristila svoje ovlasti na način da je za osobne potrebe kontinuirano podizala gotovinu. U navedenom razdoblju okrivljenica je podigla najmanje 146.201,28 kuna, koji iznos je beskamatno koristila vraćajući ga obročno, obustavama na plaći i uplatama gotovine u blagajnu. Osim navedenog, okrivljenica je korištenjem poslovnih kreditnih kartica Ministarstva kulture i davanjem naloga za sačinjavanje narudžbenica dobavljačima-ugostiteljskim objektima, plaćala privatne troškove jela, pića i cigareta za sebe i bliske joj osobe u raznim ugostiteljskim objektima u Hrvatskoj i inozemstvu. Na opisani način je ostvarila nepripadnu imovinsku korist od najmanje 108.633,65 kuna, za koji iznos je oštetila Državni proračun Republike Hrvatske.
Nadalje, osnovano se sumnja da je drugookrivljenik, prvo kao zamjenik ministrice kulture, a potom i kao ministar kulture, od srpnja 2012. do travnja 2015. godine, suprotno navedenoj Odluci Vlade Republike Hrvatske, koristio svoje ovlasti na način da je za osobne potrebe podizao gotovinu od ukupno najmanje 19.972,80 kuna, koji iznos je beskamatno koristio. Osim navedenog, drugookrivljenik je poslovnim kreditnim karticama Ministarstva kulture u raznim ugostiteljskim objektima i drugim prodajnim mjestima u Hrvatskoj i inozemstvu plaćao privatne troškove za sebe i bliske mu osobe u ukupnom iznosu od najmanje 84.996,12 kuna. Okrivljenik je dio tako korištenih proračunskih sredstava vratio višekratnim obustavama na plaći i uplatama gotovine u blagajnu, a za najmanje 89.003,36 kuna ostvario je nepripadnu imovinsku korist, za koji iznos je oštetio Državni proračun Republike Hrvatske- objavio je USKOK u priopćenju.
Re: USKOK pokrenuo istragu protiv bivših ministara kulture Andree Zlatar Violić i Berislava Šipuša
Ma nije moguće.
Jel' se ovo USKOK samo šali?
Jel' se ovo USKOK samo šali?
Re: USKOK pokrenuo istragu protiv bivših ministara kulture Andree Zlatar Violić i Berislava Šipuša
Sve politicare-lopove iz svih stranaka u zatvor,a ne da se podizu prijave kad im stranka sjasi s vlasti,a i onda nesto zamute i pojeo vuk magarca..novac pokraden i ne vraca se,a sljedeca ekipa kad zajasi slobodno nastavi krasti,poucena pozitivnim iskustvima prethodnika.
Konkretno,u bilo kojeg privatnog poslodavca,za navedeno nedjelo otkaz,a moguce i kaznena prijava.
;-)
Konkretno,u bilo kojeg privatnog poslodavca,za navedeno nedjelo otkaz,a moguce i kaznena prijava.
;-)
2014-04-12
Sad mi je jasno zasto ovi besposlicari i netalentirani 'kulturnjaci' kukom i motikom na haseta..ova drinkerica i ovaj drinker su im sakom i kapom davali sredstva poreznih obveznika..tim propalicama i vrlo losim glumcima i redateljima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nekidan sam bas vodio razgovor s jednim ajd recimo ili nazovimo ga glumcem inace poznamo se takorec od djetinjstva..zamjerio on meni kako ja nase glumce obezvrjedjujem i kako oni nisu tako losi...ja mu kazem nek mi u ovih 20 posljednjih godina nabroji one koji su napravili jacu inozemnu glumacku karijeru..jos sam rekao od mladjih glumaca i to 'antifasista' koji rogobore protiv ministra...ja mu jos kazem osim visnjica i zrinke cvitesic koji su desne provijencije nitko...on sav zbunjen polako ljutit promrlja..pa leon lucev...ja kazem ma koji lucev proslavio se sa dva filma sto je muskarac bez brkova i sto je glumio vehabiju i to je to...poznat jos jedino po antihrvatskim ulogama gdje glumi pokvarenog svecenika...drugo regionski glumac glumio u jednom bosanskom i jednom srpskom filmu..nakon toga on meni pa imamo nagradjivane redatelje..ja kazem koje?....frljica i matanica koji dobise nagrade festivala u cacku i krusevcu te nekog francuskog seoskog festivala...
2015-09-08
Kakve ti imaš veze s filmom? Scenarist si, redatelj, kamerman...? Čisto me zanima s kojeg stanovišta prosuđuješ glumce i film.vuksadinare wrote:Nekidan sam bas vodio razgovor s jednim ajd recimo ili nazovimo ga glumcem inace poznamo se takorec od djetinjstva..zamjerio on meni kako ja nase glumce obezvrjedjujem i kako oni nisu tako losi...ja mu kazem nek mi u ovih 20 posljednjih godina nabroji one koji su napravili jacu inozemnu glumacku karijeru..jos sam rekao od mladjih glumaca i to 'antifasista' koji rogobore protiv ministra...ja mu jos kazem osim visnjica i zrinke cvitesic koji su desne provijencije nitko...on sav zbunjen polako ljutit promrlja..pa leon lucev...ja kazem ma koji lucev proslavio se sa dva filma sto je muskarac bez brkova i sto je glumio vehabiju i to je to...poznat jos jedino po antihrvatskim ulogama gdje glumi pokvarenog svecenika...drugo regionski glumac glumio u jednom bosanskom i jednom srpskom filmu..nakon toga on meni pa imamo nagradjivane redatelje..ja kazem koje?....frljica i matanica koji dobise nagrade festivala u cacku i krusevcu te nekog francuskog seoskog festivala...
Guest- Guest
letvica je visoko na ljestvici, mi nismo oni, nismo svi isti, kako ono.
Kotromanović uzeo mito za migove. Zlatar violić i Šipuš zapili stotine tisuća kuna državnih para. Zmajlović - razdjelnici, jakuzi, svašta nešto. Linić capo u Rijeci, ali izmiče zasad. Iz DUUDI-ja fale milijarde. Pol foruma mladih zaposleno u državnom APIS-u. Brat od bivšeg pronevjerio milijune, rođak bio 23 godine u mirovini (od 34!) i zaposlio se pred dvije godine i odmah pokrao neke pare. Čačić ostao državi dužan 250 milijuna kuna. Predstečajne. Matić vratio invaliditet, niko ga nije pitao odakle mu, a nije vratio invalidski stan. Vlahušić dva puta pravomoćno osuđivan za korupciju, a gradonačelnik. Sabo, koliko ono optužnica.
Pa ovi će još postić da HDZovci, koji su inače oduvijek na glasu kao manje više lopovska družina, izgledaju ko pošten svijet...
Pa ovi će još postić da HDZovci, koji su inače oduvijek na glasu kao manje više lopovska družina, izgledaju ko pošten svijet...
Po kvaliteti filmova i glumaca...kao filmoljubac mogu zakljuciti cast iznimkama poput 'marsala',broj 55,'kako je poceo rat na mom otoku' i 'bogorodica' nisam se nagledao kvalitetnih hrvatskih filmova...ali u sapunjarama smo prvi gdje se glumi bez brige i pametiStarhemberg wrote:Kakve ti imaš veze s filmom? Scenarist si, redatelj, kamerman...? Čisto me zanima s kojeg stanovišta prosuđuješ glumce i film.vuksadinare wrote:Nekidan sam bas vodio razgovor s jednim ajd recimo ili nazovimo ga glumcem inace poznamo se takorec od djetinjstva..zamjerio on meni kako ja nase glumce obezvrjedjujem i kako oni nisu tako losi...ja mu kazem nek mi u ovih 20 posljednjih godina nabroji one koji su napravili jacu inozemnu glumacku karijeru..jos sam rekao od mladjih glumaca i to 'antifasista' koji rogobore protiv ministra...ja mu jos kazem osim visnjica i zrinke cvitesic koji su desne provijencije nitko...on sav zbunjen polako ljutit promrlja..pa leon lucev...ja kazem ma koji lucev proslavio se sa dva filma sto je muskarac bez brkova i sto je glumio vehabiju i to je to...poznat jos jedino po antihrvatskim ulogama gdje glumi pokvarenog svecenika...drugo regionski glumac glumio u jednom bosanskom i jednom srpskom filmu..nakon toga on meni pa imamo nagradjivane redatelje..ja kazem koje?....frljica i matanica koji dobise nagrade festivala u cacku i krusevcu te nekog francuskog seoskog festivala...
2015-09-08
Je li to na vidiku još jedna udružena zločinačka stranka, ili kako ono već ide?
Ima ih dosta, posebno tamo od 2005.-2010., pa i zadnjih godina kvalitetnih filmova. Sapunice, pa, to su sapunice, ne vrijedi ni spominjati. Tebi se očito sviđaju samo ideološki obojeni filmovi pa po tome i procjenjuješ kvalitetu. Broj 55 je recimo, toliko loš film, da je i ciljana publika dala vrlo loše ocjene, kao da je rađena neka parodija, a ne ozbiljan ratni film, potpuno je nerealističan i neuvjerljiv.vuksadinare wrote:Po kvaliteti filmova i glumaca...kao filmoljubac mogu zakljuciti cast iznimkama poput 'marsala',broj 55,'kako je poceo rat na mom otoku' i 'bogorodica' nisam se nagledao kvalitetnih hrvatskih filmova...ali u sapunjarama smo prvi gdje se glumi bez brige i pametiStarhemberg wrote:Kakve ti imaš veze s filmom? Scenarist si, redatelj, kamerman...? Čisto me zanima s kojeg stanovišta prosuđuješ glumce i film.vuksadinare wrote:Nekidan sam bas vodio razgovor s jednim ajd recimo ili nazovimo ga glumcem inace poznamo se takorec od djetinjstva..zamjerio on meni kako ja nase glumce obezvrjedjujem i kako oni nisu tako losi...ja mu kazem nek mi u ovih 20 posljednjih godina nabroji one koji su napravili jacu inozemnu glumacku karijeru..jos sam rekao od mladjih glumaca i to 'antifasista' koji rogobore protiv ministra...ja mu jos kazem osim visnjica i zrinke cvitesic koji su desne provijencije nitko...on sav zbunjen polako ljutit promrlja..pa leon lucev...ja kazem ma koji lucev proslavio se sa dva filma sto je muskarac bez brkova i sto je glumio vehabiju i to je to...poznat jos jedino po antihrvatskim ulogama gdje glumi pokvarenog svecenika...drugo regionski glumac glumio u jednom bosanskom i jednom srpskom filmu..nakon toga on meni pa imamo nagradjivane redatelje..ja kazem koje?....frljica i matanica koji dobise nagrade festivala u cacku i krusevcu te nekog francuskog seoskog festivala...
Guest- Guest
SKANDAL U ŠIBENIKU: BIROKRATI UNIŠTILI MILIJUNSKU INVESTICIJU!
Poduzetnik Begić: Država me uništila!
Ministar Horvat: Naći ćemo krivce...
Kristijan Begić prvo je pomislio da je riječ o lošoj šali. Međutim kad ga je u rujnu prošle godine nazvao knjigovođa, bio je to uvod u njegovu najgoru noćnu moru.
Tvrtka ti je izbrisana iz sudskog registra, njen OIB više ne postoji, prestani poslovati preko nje - rekao mu je, a Begić je ostao u šoku. Jer ako se njega pita, tvrtka je bila aktivna, uredno je poslovala, u plusu, a porez na dobit za 2014. uredno je plaćen.
I nitko ga nije obavijestio da se nešto promijenilo. No Begić će ubrzo shvatiti što znači poslovati u Hrvatskoj, zemlji birokracije i apsurda.
Planirao ju je izgraditi u poduzetničkom inkubatoru kod Šibenika pa je od gradske tvrtke Podi d.o.o. kupio 3600 kvadrata gradskog zemljišta. Potpisao je kupoprodajni ugovor, zemlju platio 18.000 eura, sve ovjerio kod javnog bilježnika te se obvezao početi proizvodnju u roku od pet godina. Tada je još sanjao investiciju od deset milijuna kuna, zapošljavanje 15 ljudi i uspješan biznis.
Ne znam čije je zemljište. Moja tvrtka koja je vlasnik više ne postoji, a mogu tužiti samo sebe. I ne šalim se pritom. Predložili su mi da tužim sam sebe, kao fizička osoba koja je vlastitoj tvrtki posudila 18.000 eura za to zemljište, i tako ponovno dođem u posjed - govori Kristijan i dodaje kako svakome tko ima tvrtku predlaže da provjeri je li također izbrisan iz sudskog registra.
http://www.jutarnji.hr/poduzetnik-begic--drzava-me-unistila-ministar-horvat--letjet-ce-glave/1550189/
-------------------------------------------------------------
I nije jedini. Birokracija, korupcija, mito, prijevare dio su svakodnevice.
To se triba riješavati a ne dizati optužnice a nastavljati krasti.
Mentalitet je ostao isti očito, uvijek je netko treći kriv.
Poduzetnik Begić: Država me uništila!
Ministar Horvat: Naći ćemo krivce...
Kristijan Begić prvo je pomislio da je riječ o lošoj šali. Međutim kad ga je u rujnu prošle godine nazvao knjigovođa, bio je to uvod u njegovu najgoru noćnu moru.
Tvrtka ti je izbrisana iz sudskog registra, njen OIB više ne postoji, prestani poslovati preko nje - rekao mu je, a Begić je ostao u šoku. Jer ako se njega pita, tvrtka je bila aktivna, uredno je poslovala, u plusu, a porez na dobit za 2014. uredno je plaćen.
I nitko ga nije obavijestio da se nešto promijenilo. No Begić će ubrzo shvatiti što znači poslovati u Hrvatskoj, zemlji birokracije i apsurda.
Inženjer iz Berlina
Njegova priča počinje 2012. godine. Kao inženjer, rođen, odrastao i školovan u Berlinu, vratio se u Hrvatsku da bi pokrenuo tvornicu dijelova za preradu Harley Davidson motora.Planirao ju je izgraditi u poduzetničkom inkubatoru kod Šibenika pa je od gradske tvrtke Podi d.o.o. kupio 3600 kvadrata gradskog zemljišta. Potpisao je kupoprodajni ugovor, zemlju platio 18.000 eura, sve ovjerio kod javnog bilježnika te se obvezao početi proizvodnju u roku od pet godina. Tada je još sanjao investiciju od deset milijuna kuna, zapošljavanje 15 ljudi i uspješan biznis.
Ne znam čije je zemljište. Moja tvrtka koja je vlasnik više ne postoji, a mogu tužiti samo sebe. I ne šalim se pritom. Predložili su mi da tužim sam sebe, kao fizička osoba koja je vlastitoj tvrtki posudila 18.000 eura za to zemljište, i tako ponovno dođem u posjed - govori Kristijan i dodaje kako svakome tko ima tvrtku predlaže da provjeri je li također izbrisan iz sudskog registra.
http://www.jutarnji.hr/poduzetnik-begic--drzava-me-unistila-ministar-horvat--letjet-ce-glave/1550189/
-------------------------------------------------------------
I nije jedini. Birokracija, korupcija, mito, prijevare dio su svakodnevice.
To se triba riješavati a ne dizati optužnice a nastavljati krasti.
Mentalitet je ostao isti očito, uvijek je netko treći kriv.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Josef je meni prilično dobar film, snimljen prošle godine.
Guest- Guest
Ero wrote:Je li to na vidiku još jedna udružena zločinačka stranka, ili kako ono već ide?
Pa svi hrvatski politicari su manje vise u udruzenoj zlocinackoj organizciji. A novi kucaju na vrata.Izgleda da je Hrvatska nepresusni izvor para za kradju.Da je svih onih pokradenih para u drzavnoj kasi, Svicarska bi bila pickin dim.
Ucka-
2016-02-15
Kao prvo broj 55 nije ideoloski obojen film vec radjen po istinitom dogadjaju.drugo izbjegavaju se snimat filmovi u svezi domovinskog rata da se ne bi zamjerili srpskoj filmskoj industriji gdje dio glumaca iz hrvatske dobija angazmane sto je i potvrdio ivo gregurovic..da glumci iz hrvatske boje se glumit u takvim filmovima strahujuci da nece dobiti angazane u srpskim ili regionskim filmoviaStarhemberg wrote:Ima ih dosta, posebno tamo od 2005.-2010., pa i zadnjih godina kvalitetnih filmova. Sapunice, pa, to su sapunice, ne vrijedi ni spominjati. Tebi se očito sviđaju samo ideološki obojeni filmovi pa po tome i procjenjuješ kvalitetu. Broj 55 je recimo, toliko loš film, da je i ciljana publika dala vrlo loše ocjene, kao da je rađena neka parodija, a ne ozbiljan ratni film, potpuno je nerealističan i neuvjerljiv.vuksadinare wrote:Po kvaliteti filmova i glumaca...kao filmoljubac mogu zakljuciti cast iznimkama poput 'marsala',broj 55,'kako je poceo rat na mom otoku' i 'bogorodica' nisam se nagledao kvalitetnih hrvatskih filmova...ali u sapunjarama smo prvi gdje se glumi bez brige i pametiStarhemberg wrote:Kakve ti imaš veze s filmom? Scenarist si, redatelj, kamerman...? Čisto me zanima s kojeg stanovišta prosuđuješ glumce i film.vuksadinare wrote:Nekidan sam bas vodio razgovor s jednim ajd recimo ili nazovimo ga glumcem inace poznamo se takorec od djetinjstva..zamjerio on meni kako ja nase glumce obezvrjedjujem i kako oni nisu tako losi...ja mu kazem nek mi u ovih 20 posljednjih godina nabroji one koji su napravili jacu inozemnu glumacku karijeru..jos sam rekao od mladjih glumaca i to 'antifasista' koji rogobore protiv ministra...ja mu jos kazem osim visnjica i zrinke cvitesic koji su desne provijencije nitko...on sav zbunjen polako ljutit promrlja..pa leon lucev...ja kazem ma koji lucev proslavio se sa dva filma sto je muskarac bez brkova i sto je glumio vehabiju i to je to...poznat jos jedino po antihrvatskim ulogama gdje glumi pokvarenog svecenika...drugo regionski glumac glumio u jednom bosanskom i jednom srpskom filmu..nakon toga on meni pa imamo nagradjivane redatelje..ja kazem koje?....frljica i matanica koji dobise nagrade festivala u cacku i krusevcu te nekog francuskog seoskog festivala...
2015-09-08
Film je jednostavno loš, bez obzira na tematiku. Mogu se snimati takvi filmovi i bez srpskih glumaca, u čemu je problem? Samo su ipak potrebni bolji scenariji i redatelji. Hrvatska kinematografija može i bez srpske, čak ju je nadmašila zadnjih deset godina, što se i u Srbiji priznalo.vuksadinare wrote:Kao prvo broj 55 nije ideoloski obojen film vec radjen po istinitom dogadjaju.drugo izbjegavaju se snimat filmovi u svezi domovinskog rata da se ne bi zamjerili srpskoj filmskoj industriji gdje dio glumaca iz hrvatske dobija angazmane sto je i potvrdio ivo gregurovic..da glumci iz hrvatske boje se glumit u takvim filmovima strahujuci da nece dobiti angazane u srpskim ili regionskim filmoviaStarhemberg wrote:Ima ih dosta, posebno tamo od 2005.-2010., pa i zadnjih godina kvalitetnih filmova. Sapunice, pa, to su sapunice, ne vrijedi ni spominjati. Tebi se očito sviđaju samo ideološki obojeni filmovi pa po tome i procjenjuješ kvalitetu. Broj 55 je recimo, toliko loš film, da je i ciljana publika dala vrlo loše ocjene, kao da je rađena neka parodija, a ne ozbiljan ratni film, potpuno je nerealističan i neuvjerljiv.vuksadinare wrote:Po kvaliteti filmova i glumaca...kao filmoljubac mogu zakljuciti cast iznimkama poput 'marsala',broj 55,'kako je poceo rat na mom otoku' i 'bogorodica' nisam se nagledao kvalitetnih hrvatskih filmova...ali u sapunjarama smo prvi gdje se glumi bez brige i pametiStarhemberg wrote:Kakve ti imaš veze s filmom? Scenarist si, redatelj, kamerman...? Čisto me zanima s kojeg stanovišta prosuđuješ glumce i film.vuksadinare wrote:Nekidan sam bas vodio razgovor s jednim ajd recimo ili nazovimo ga glumcem inace poznamo se takorec od djetinjstva..zamjerio on meni kako ja nase glumce obezvrjedjujem i kako oni nisu tako losi...ja mu kazem nek mi u ovih 20 posljednjih godina nabroji one koji su napravili jacu inozemnu glumacku karijeru..jos sam rekao od mladjih glumaca i to 'antifasista' koji rogobore protiv ministra...ja mu jos kazem osim visnjica i zrinke cvitesic koji su desne provijencije nitko...on sav zbunjen polako ljutit promrlja..pa leon lucev...ja kazem ma koji lucev proslavio se sa dva filma sto je muskarac bez brkova i sto je glumio vehabiju i to je to...poznat jos jedino po antihrvatskim ulogama gdje glumi pokvarenog svecenika...drugo regionski glumac glumio u jednom bosanskom i jednom srpskom filmu..nakon toga on meni pa imamo nagradjivane redatelje..ja kazem koje?....frljica i matanica koji dobise nagrade festivala u cacku i krusevcu te nekog francuskog seoskog festivala...
Guest- Guest
Film 55 sam samo dijelommicno pogledao i mislim da je film teze sranje. Kao i svi , skoro svi hrvatski filmovi. Da ga jebes ne mogu se sjetiti nekog vrhunskog. Niti dobrog. Prolazana ocjena??? Bilo kako bilo treba ulagati novce u region, neka oni razvijaju svoju kinematografiju.
2014-04-14
marcellus wrote:Kotromanović uzeo mito za migove. Zlatar violić i Šipuš zapili stotine tisuća kuna državnih para. Zmajlović - razdjelnici, jakuzi, svašta nešto. Linić capo u Rijeci, ali izmiče zasad. Iz DUUDI-ja fale milijarde. Pol foruma mladih zaposleno u državnom APIS-u. Brat od bivšeg pronevjerio milijune, rođak bio 23 godine u mirovini (od 34!) i zaposlio se pred dvije godine i odmah pokrao neke pare. Čačić ostao državi dužan 250 milijuna kuna. Predstečajne. Matić vratio invaliditet, niko ga nije pitao odakle mu, a nije vratio invalidski stan. Vlahušić dva puta pravomoćno osuđivan za korupciju, a gradonačelnik. Sabo, koliko ono optužnica.
TKO SU NOVI VLASNICI ZEMLJIŠTA NA ATRAKTIVNOJ LOKACIJI U ZAGREBU
Nekretnine Kamenskog kupila 'menadžerska koalicija'------------- HDZ-a i SDP-a!
Tvrtka 'Zlatne godine' osnovana je početkom ožujka 2016, očito samo zbog kupnjeatraktivnih nekretnina u srcu Zagreba.
Jedini osnivač je vlasnik koji je uplatio 20.000 kuna temeljnoga kapitala, a na čelu te tvrtke je, inače, član Uprave Radnika.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Bilo kako bilo ali ustashe docekale svojih pet minuta i sude Violicki zato sta je nasa, zena, voli popit, voli zapartijat, voli potrosit, nije skrta prema bliznjima, rado bi i dala ako bi tko htio. To njima smeta. To sta je nasa je na prvom mjestu.
2014-04-14
Problem filma broj 55 sto je smjesten u pogresno godisnje doba...jer taj dogadjaj gdje su stradali bjelovarski branitelji desio se pocetkom 9 mjeseca1991...dakle ljeti...drugo problem svih hr filmova koji se rade na temu proslosti je ocajna kostimografija...u ovom filmu branitelji nose uniforme skoro pa po posljednjoj modi a svi znamo da se u to vrijeme krpalo s maskirnim uniformama..da se nosilo kombinirano maskirna ljetna majica,traperice
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Podignuta optužnica protiv bivšeg ministra kulture Berislava Šipuša
» Veliki antikorupcijski udar u Srbiji: Uhićeno 79 osoba, među njima čak sedam bivših ministara
» FBI ponov otvorio istragu protiv Hillary
» Uskok podigao nove optužnice protiv Bandića
» Plenki trazi medjunarodnu istragu protiv Lukasenka
» Veliki antikorupcijski udar u Srbiji: Uhićeno 79 osoba, među njima čak sedam bivših ministara
» FBI ponov otvorio istragu protiv Hillary
» Uskok podigao nove optužnice protiv Bandića
» Plenki trazi medjunarodnu istragu protiv Lukasenka
Page 1 of 2