Sanader je ipak bio amater
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Sanader je ipak bio amater
http://www.24sata.hr/news/zbog-43-000-kn-milanovicev-ro-ak-dobio-je-kaznenu-prijavu-466937?utm_campaign=Partnerski+portali&utm_source=Vecernji&utm_medium=Blok#
čovjek u mirovini 23 godine, otišao u pemziju PRIJE Domovinskog rata kao JNA kadar, i rođo ga izvuče iz mirovine izgleda da obavi poso...
čovjek u mirovini 23 godine, otišao u pemziju PRIJE Domovinskog rata kao JNA kadar, i rođo ga izvuče iz mirovine izgleda da obavi poso...
2014-04-15
Re: Sanader je ipak bio amater
Zoki je mudar političar.
Jao što će kosturi početi ispadati.
Jao što će kosturi početi ispadati.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Pa da izbori. Gubitko izbora u nas lete i glave kad vidiš kako se naši političari ponašaju.n_razbojnik wrote:ili mi ili oni...tja
2015-07-23
revanšizam, i nije lijepo to što radite...sve je to iskusan i provjeren kadar, evo dotični je otišao u penziju u 30-ima da se pripremi baš za ovaj pos'o
2014-04-15
ljestvica je visoko na letvici i mi nismo oni nismo svi isti mi smo drukčiji i tak
Pa sto mislite zasto su oni vristali,gotovo placuci molili da ih biraci ostave na vlasti...zasto su bez kontrole napadali desnicu..zato jer su znali da su gotovi da ih ceka remetinec..da ce ispadat ne kosturi nego kosturcine iz ormara...a tek je pocelo...a tko zna gdje zavrsava vrh brijega toga
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
uglavnom, mijenjam rabljeni mig, peti vlasnik, mala kilometraža, godište nepoznato, malo udaren na prednjem lijevom usisniku, desno krilo malo kraće, malkice prekucani brojevi šasije, za istog takvog golfa dvojku, bez krila, uz nadoplatu vlasniku miga.
sjećam se da je rekao tom prilikom da se radi tu o egzistenciji njihovih članova, prosto je nevjerojatno koliko je čovjek bio u pravun_razbojnik wrote:ili mi ili oni...tja
Guest- Guest
..kotromanovic je od svih njih najpametnije napravio..zgiljao je u ameriku cim je predao vlast..jer amerikanci ne izrucuju za gospodarski kriminal...navodno je i zmajlovic dao petama malo vitra...a i maras je vec potegao moskovske veze...stazic je preglup da pobjegne on jos vjeruje da ce mu se sef vratit na drzavni tron kao da ne postoje za njega kosturcine njegovih..on jos bezglavo jurisa na prazne bunkere
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma to je sve HDZ-ovo maslo. Eno smjestili Kotromanoviću avione.tre911 wrote:sjećam se da je rekao tom prilikom da se radi tu o egzistenciji njihovih članova, prosto je nevjerojatno koliko je čovjek bio u pravun_razbojnik wrote:ili mi ili oni...tja
2015-07-23
ko drugačije kaže taj kleveće i lažegargamel0101 wrote:Ma to je sve HDZ-ovo maslo. Eno smjestili Kotromanoviću avione.tre911 wrote:sjećam se da je rekao tom prilikom da se radi tu o egzistenciji njihovih članova, prosto je nevjerojatno koliko je čovjek bio u pravun_razbojnik wrote:ili mi ili oni...tja
Guest- Guest
Vidi vraga pisao, tj spominjao ga prije desetak dana. Jedino sta sam mislio da je zamijenio onu sa kikicama na Plitvicama. Muhahahahahahhahahahahhaa Sposobni sa vizijom. Baba od 68 ljeta kontrolira medije. Zastavnici iz mirovine postaju voditelji nac parkova, kila mozga i dalje.
2014-04-14
zborio k'o Baba Vangatre911 wrote:sjećam se da je rekao tom prilikom da se radi tu o egzistenciji njihovih članova, prosto je nevjerojatno koliko je čovjek bio u pravun_razbojnik wrote:ili mi ili oni...tja
2014-04-15
prokleti hdzgargamel0101 wrote:Ma to je sve HDZ-ovo maslo. Eno smjestili Kotromanoviću avione.tre911 wrote:sjećam se da je rekao tom prilikom da se radi tu o egzistenciji njihovih članova, prosto je nevjerojatno koliko je čovjek bio u pravun_razbojnik wrote:ili mi ili oni...tja
svaka mu bila ko u njegoša :Dn_razbojnik wrote:zborio k'o Baba Vangatre911 wrote:sjećam se da je rekao tom prilikom da se radi tu o egzistenciji njihovih članova, prosto je nevjerojatno koliko je čovjek bio u pravun_razbojnik wrote:ili mi ili oni...tja
Guest- Guest
...i Hercegovci. Sad sam baš uvregjen...marcellus wrote:prokleti hdzgargamel0101 wrote:Ma to je sve HDZ-ovo maslo. Eno smjestili Kotromanoviću avione.tre911 wrote:sjećam se da je rekao tom prilikom da se radi tu o egzistenciji njihovih članova, prosto je nevjerojatno koliko je čovjek bio u pravun_razbojnik wrote:ili mi ili oni...tja
To se podrazumjeva, ne treba ni spominjatiEro wrote:...i Hercegovci. Sad sam baš uvregjen...marcellus wrote:prokleti hdzgargamel0101 wrote:Ma to je sve HDZ-ovo maslo. Eno smjestili Kotromanoviću avione.tre911 wrote:sjećam se da je rekao tom prilikom da se radi tu o egzistenciji njihovih članova, prosto je nevjerojatno koliko je čovjek bio u pravun_razbojnik wrote:ili mi ili oni...tja
Guest- Guest
Koliko puta ti moram napominjati da Hercegovci više nisu u žiži?Ero wrote:...i Hercegovci. Sad sam baš uvregjen...marcellus wrote:prokleti hdzgargamel0101 wrote:Ma to je sve HDZ-ovo maslo. Eno smjestili Kotromanoviću avione.tre911 wrote:sjećam se da je rekao tom prilikom da se radi tu o egzistenciji njihovih članova, prosto je nevjerojatno koliko je čovjek bio u pravun_razbojnik wrote:ili mi ili oni...tja
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kaže čoek riječ je o političkom obračunu
a to što su nestale pare za sanaciju mosta koja nije napravljena, nije odavde
a to što su nestale pare za sanaciju mosta koja nije napravljena, nije odavde
Similar topics
» Mao je bio amater za Disney ekipu
» KAŽETE IPAK JE ON ČETNIK, A VI STE IPAK IDIOTI!
» Sanader
» Dinastija Sanader
» sanader dobio drustvo
» KAŽETE IPAK JE ON ČETNIK, A VI STE IPAK IDIOTI!
» Sanader
» Dinastija Sanader
» sanader dobio drustvo
Page 1 of 3