Kotromanović ne govori istinu kad kaže da ništa nije znao
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kotromanović ne govori istinu kad kaže da ništa nije znao
ne zamjeram..samo neka daju pravo i drugome svoje branitB-)tre911 wrote:Ae, tu su kod kućemaggie13 wrote:ali mora im se priznat dosljednost :Dtre911 wrote:ja mislim da je hasanbegović kriv za ovo, ako mi ne vjerujete pitajte ewu i hamdiju iz pule :)maggie13 wrote:opet su se i sundov i lovric ugurali u ovu ekipu.gargamel0101 wrote:Pa valjda su očekivali da će dobiti izbore. Ovo nikad ne bi izašlo van da je ista ekipa ostala na vlasti.maggie13 wrote:Vrlo naivno je bilo za vjerovat da se ovo nece otkrit...ili bahato,nazovimo kako hocemo...:-S
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Moš misliti, po njima je haso zaklao milijun što židova što bjelaca što srba a u razradi je još barem desetak milijuna nejačimaggie13 wrote:ne zamjeram..samo neka daju pravo i drugome svoje branitB-)tre911 wrote:Ae, tu su kod kućemaggie13 wrote:ali mora im se priznat dosljednost :Dtre911 wrote:ja mislim da je hasanbegović kriv za ovo, ako mi ne vjerujete pitajte ewu i hamdiju iz pule :)maggie13 wrote:opet su se i sundov i lovric ugurali u ovu ekipu.gargamel0101 wrote:Pa valjda su očekivali da će dobiti izbore. Ovo nikad ne bi izašlo van da je ista ekipa ostala na vlasti.maggie13 wrote:Vrlo naivno je bilo za vjerovat da se ovo nece otkrit...ili bahato,nazovimo kako hocemo...:-S
Guest- Guest
U vezi sada nepostojećeg - HRZ-
Netko bi rekao da najprije triba sačekati da pravna država mora odraditi svoj posao,
pa kad presuda bude -pravomoćna, onda komentirati.
Ovako se provodi javni linč a da pravosudje -nije- podiglo optužnicu protiv nikoga još.
Interesantno kako neki već znaju krivca i već su presudili.
Netko bi rekao da najprije triba sačekati da pravna država mora odraditi svoj posao,
pa kad presuda bude -pravomoćna, onda komentirati.
Ovako se provodi javni linč a da pravosudje -nije- podiglo optužnicu protiv nikoga još.
Interesantno kako neki već znaju krivca i već su presudili.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
mA ,gluparije proizasle iz osobne netrpeljivosti i predrasuda..jasno je da ne mozes nekoga diskreditirat jer ti se ne sviđa njegova vjera,boja koze,ociju,etc..;-)tre911 wrote:Moš misliti, po njima je haso zaklao milijun što židova što bjelaca što srba a u razradi je još barem desetak milijuna nejačimaggie13 wrote:ne zamjeram..samo neka daju pravo i drugome svoje branitB-)tre911 wrote:Ae, tu su kod kućemaggie13 wrote:ali mora im se priznat dosljednost :Dtre911 wrote:ja mislim da je hasanbegović kriv za ovo, ako mi ne vjerujete pitajte ewu i hamdiju iz pule :)maggie13 wrote:opet su se i sundov i lovric ugurali u ovu ekipu.gargamel0101 wrote:Pa valjda su očekivali da će dobiti izbore. Ovo nikad ne bi izašlo van da je ista ekipa ostala na vlasti.maggie13 wrote:Vrlo naivno je bilo za vjerovat da se ovo nece otkrit...ili bahato,nazovimo kako hocemo...:-S
No,kao sto rekoh,razumijem svakoga..
2014-04-12
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Primjer kako Bosanac laže kad ne govori istinu :)
» Feralovac ne laže nego samo govori metaforičku istinu a to je puno ljepše
» HA,HA ova nije normalna!Pišekica kaže da ovakvo 'zvjerstvo' nad njom nikad nije zabilježeno u hrvatskom turizmu
» Hrvatski selektor za potrebe bezvezne reklame govori igračima da su nitko i ništa
» Marić ipak lagao da nije znao stanje u Agrokoru
» Feralovac ne laže nego samo govori metaforičku istinu a to je puno ljepše
» HA,HA ova nije normalna!Pišekica kaže da ovakvo 'zvjerstvo' nad njom nikad nije zabilježeno u hrvatskom turizmu
» Hrvatski selektor za potrebe bezvezne reklame govori igračima da su nitko i ništa
» Marić ipak lagao da nije znao stanje u Agrokoru
Page 3 of 3