“NAJPOZNATIJI NARODNI HEROJ JUGOSLAVIJE”: Putinova televizija o Karadžiću sve najljepše
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: “NAJPOZNATIJI NARODNI HEROJ JUGOSLAVIJE”: Putinova televizija o Karadžiću sve najljepše
Točno ....zato ja wiše gledam sadašnje podatke .......RS Je u kurzu ,ekonomski , demografski ...izgleda ko neki zatwor za Srbe,epikur37 wrote:eo svatko ima svoju verziju kako i treba biti i sve 5
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: “NAJPOZNATIJI NARODNI HEROJ JUGOSLAVIJE”: Putinova televizija o Karadžiću sve najljepše
Dobra je Šumska, garant TrećegRayMabus wrote:Točno ....zato ja wiše gledam sadašnje podatke .......RS Je u kurzu ,ekonomski , demografski ...izgleda ko neki zatwor za Srbe,epikur37 wrote:eo svatko ima svoju verziju kako i treba biti i sve 5
2014-04-15
RayMabus wrote:Točno ....zato ja wiše gledam sadašnje podatke .......RS Je u kurzu ,ekonomski , demografski ...izgleda ko neki zatwor za Srbe,epikur37 wrote:eo svatko ima svoju verziju kako i treba biti i sve 5
jest evo slomiše se da je ukinu i prepuste se cjelovitoj bih ...ahah
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Swakoj budali njegowo weselje.
Neče imat šta ni prepuštat uskoro.
BiH je naprawljena tako da tone dok ne potone a ostat če kao držawa ....dakle swi idu dolje dok je RS tamo.
Neče imat šta ni prepuštat uskoro.
BiH je naprawljena tako da tone dok ne potone a ostat če kao držawa ....dakle swi idu dolje dok je RS tamo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Druže ero, nisi ti toliko star pa si posenilio... Ili možda jesi?Ero wrote:Ne sićan se da san ovdi napisa njanci jedan komentar, osim šta san pozdravija Soru.
Provo, skini ta naočala i otvori prozore...Rat je završen.
Ne mislim ja ovdi... Mislim na onaj umrli forum. I za razliku od tebe ja jako dobro pamtim.
Radiš u miliciji? Vidi ti se...provocator wrote:Druže ero, nisi ti toliko star pa si posenilio... Ili možda jesi?Ero wrote:Ne sićan se da san ovdi napisa njanci jedan komentar, osim šta san pozdravija Soru.
Provo, skini ta naočala i otvori prozore...Rat je završen.
Ne mislim ja ovdi... Mislim na onaj umrli forum. I za razliku od tebe ja jako dobro pamtim.
Radim za UDBU. To je opće poznata stvar i to nikada nisam tajio.
Znači neprofitni, a?provocator wrote:Radim za UDBU. To je opće poznata stvar i to nikada nisam tajio.
Ja sam recimo upamtio da ti švercaš duvan :Dfrakcija wrote:Vi sve pamtite šta ko piše?provocator wrote:I što si se ti druže ero uzjogunio?
Dobro se sjećam kako si svojevremeno srao po Rusima, pa si ih na sva usta hvalio kada su počeli poslovno surađivati s Republikom Šumskom i Dodikom... Pa sad opet sereš po njima jer su kao oni krivi za rusvaj u Ukrajini...
Dodika se nisi mogao nahvaliti... Ne smeta te kaj je to smeće od Dodika studentski dom imanovao po Karadžiću? Možda unuke pošalješ tamo na studiranje. Ipak je on bio prvi predsjednik Republike Šumske i prethodnik tvom ljubimcu Dodiku.
Guest- Guest
A da ti prestaneš koristiti opijate a?Serbinho-3 wrote:Sora wrote:Jebote
Odreci cu se Putina
Koja je to pizdarija , zalagati se za jedinstvo Srbije ?
Ma mrs
Nije RS Srbija niti je Bosna kriva sto se našla na putu tim zločincima
Radi takve idiotske politike i jest propala jugoslsvija , Srbija izgubila Kosovo , a tisuce ljudi svoje živote
Srpski nacionalistički vode su takvi bilmezi u polici da i čioravi vide sto ne vide Rusi ...
Presuda je Karadžiću politicki motivirana ali ne zbog ovih ruskih pedera
Jugoslavija je propala zbog Hrvatske i Hrvata, koji su glasali 99.99% za HDZ, snage koje su izgubile u II Svetskom.
Sada, moze neko reci da postoje oni koji nisu fasisti u HR, mada su izbori 1990 pokazali crno na belo.
Kriv tebi Karadzic, koji je porucivao da se ostane u Jugoslaviji, kako ne bi nastalo krvoprolice.
Nisu ga poslusali, potrcali ka vama, koji ste ih iskoristili da prebacite lopticu ratnu iz svog dvorista u njihovo, obzirom da ste se preracunali i sreca da je bilo Slobe, inace bi 100% HR bila zauzeta a onda pregovori.
Guest- Guest
Ja ba...a sloba milosevic nije postojao prije hdza...i izjave 'srpsku pusku o srpsko rame'....kako mozes tako lagat sirotinjoSerbinho-3 wrote:Sora wrote:Jebote
Odreci cu se Putina
Koja je to pizdarija , zalagati se za jedinstvo Srbije ?
Ma mrs
Nije RS Srbija niti je Bosna kriva sto se našla na putu tim zločincima
Radi takve idiotske politike i jest propala jugoslsvija , Srbija izgubila Kosovo , a tisuce ljudi svoje živote
Srpski nacionalistički vode su takvi bilmezi u polici da i čioravi vide sto ne vide Rusi ...
Presuda je Karadžiću politicki motivirana ali ne zbog ovih ruskih pedera
Jugoslavija je propala zbog Hrvatske i Hrvata, koji su glasali 99.99% za HDZ, snage koje su izgubile u II Svetskom.
Sada, moze neko reci da postoje oni koji nisu fasisti u HR, mada su izbori 1990 pokazali crno na belo.
Kriv tebi Karadzic, koji je porucivao da se ostane u Jugoslaviji, kako ne bi nastalo krvoprolice.
Nisu ga poslusali, potrcali ka vama, koji ste ih iskoristili da prebacite lopticu ratnu iz svog dvorista u njihovo, obzirom da ste se preracunali i sreca da je bilo Slobe, inace bi 100% HR bila zauzeta a onda pregovori.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zanimljiva je i izjava američke visoko pozicionirane političarke Samanthe Power koja je prekjučer izjavila kako je presuda Karadžiću pouka i drugim zločincima poput Bašara al Asada.
Koja prasica,da čovjek ne povjeruje!
Koja prasica,da čovjek ne povjeruje!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
HAHAHAHAHAHAA
P.S. - prijevod vica nepotreban
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Meni barba Putin upočetku bio čisto ok, ali onda je pričao kako je netko izvana razbio prekrasnu tvorevinu zvanu Jugoslavija, a ne fašizam iz Srbije, i tu je ljubav pukla.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Narodni heroj Milan Tepić dobija spomenik na Savskom vencu
» Tito je govorio ispred sahovnice sa prvim bijelim poljem a narodni heroj je usao u Karlovac pod tim barjakom
» ..Srpkinje su najljepse..
» Jesu Rusi ukrali dizajn od najljepše Hrvatske dvorane?
» Presuda Karadžiću je MEĐUNARODNA NEPRAVDA
» Tito je govorio ispred sahovnice sa prvim bijelim poljem a narodni heroj je usao u Karlovac pod tim barjakom
» ..Srpkinje su najljepse..
» Jesu Rusi ukrali dizajn od najljepše Hrvatske dvorane?
» Presuda Karadžiću je MEĐUNARODNA NEPRAVDA
Page 3 of 3