Imigranti obogatili Njemačku.
Page 1 of 1
Re: Imigranti obogatili Njemačku.
https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=z12D0zt-V4iI.kXGfjpzjOS1Q
Pojedini slučajevi napada, silovanja, pljački, ubojstava itd. od strane imigranata o kojima su pisali mediji prikazani na Google Maps
Pojedini slučajevi napada, silovanja, pljački, ubojstava itd. od strane imigranata o kojima su pisali mediji prikazani na Google Maps
Guest- Guest
Da se to podeblja...ebene su svabice..
Guest- Guest
Malo je to, treba to još obogatiti.
Pa...dogadja se..uskoro svabija niti nece biti na ulicama...nedavno gledam jednu damu,Svabicu,ali onaj prastari svapski tip zene,u svojim 70,vrlo njegovana i dolicno odjevena kako ceka gracki bus,dok unaokolo bauljaju Khozoepi..Zena gleda direktno ravno ispred sebe i ne mrda..kao da je ukocena od straha..ja prolazio i nekako nam se pogledi sretose,krasne plave oci pune straha..tiho pozdravim pozdrav Bogu,a zena se nasmijesi i uzvrati..
hajd malo da pokazem dabas nisu sve Khozoepi na ulicama,i da jos ima bogomdane kulture..
hajd malo da pokazem dabas nisu sve Khozoepi na ulicama,i da jos ima bogomdane kulture..
Guest- Guest
...a i ti mi nešto crnomanjast...bogomdani wrote:Pa...dogadja se..uskoro svabija niti nece biti na ulicama...nedavno gledam jednu damu,Svabicu,ali onaj prastari svapski tip zene,u svojim 70,vrlo njegovana i dolicno odjevena kako ceka gracki bus,dok unaokolo bauljaju Khozoepi..Zena gleda direktno ravno ispred sebe i ne mrda..kao da je ukocena od straha..ja prolazio i nekako nam se pogledi sretose,krasne plave oci pune straha..tiho pozdravim pozdrav Bogu,a zena se nasmijesi i uzvrati..
2015-09-02
bogomdani wrote:Pa...dogadja se..uskoro svabija niti nece biti na ulicama...nedavno gledam jednu damu,Svabicu,ali onaj prastari svapski tip zene,u svojim 70,vrlo njegovana i dolicno odjevena kako ceka gracki bus,dok unaokolo bauljaju Khozoepi..Zena gleda direktno ravno ispred sebe i ne mrda..kao da je ukocena od straha..ja prolazio i nekako nam se pogledi sretose,krasne plave oci pune straha..tiho pozdravim pozdrav Bogu,a zena se nasmijesi i uzvrati..
Nije znala da si Židov, nisi imao traku na ruci.
crvenkasti-
2014-04-17
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
visok,zgodan,plavook,lijep ko slika ..plemenito jajoglav,dunklsmedje kose...pravi izazov za Zenke..guma_1 wrote:...a i ti mi nešto crnomanjast...bogomdani wrote:Pa...dogadja se..uskoro svabija niti nece biti na ulicama...nedavno gledam jednu damu,Svabicu,ali onaj prastari svapski tip zene,u svojim 70,vrlo njegovana i dolicno odjevena kako ceka gracki bus,dok unaokolo bauljaju Khozoepi..Zena gleda direktno ravno ispred sebe i ne mrda..kao da je ukocena od straha..ja prolazio i nekako nam se pogledi sretose,krasne plave oci pune straha..tiho pozdravim pozdrav Bogu,a zena se nasmijesi i uzvrati..
Guest- Guest
mhm..bogomdani wrote:plemenito jajoglav,dunklsmedje kose...
neva- Posts : 4367
2014-04-12
hehehehehe..dobar...r_nevjesta wrote:mhm..bogomdani wrote:plemenito jajoglav,dunklsmedje kose...
Guest- Guest
...bogomdani wrote:hehehehehe..dobar...
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Similar topics
» Vlada odbila zakon koji bi otkrio kako su se političari obogatili
» Imigranti planinare..
» Imigranti se potukli na Skenderiji
» Imigranti kolju po Srbiji
» Imigranti pristižu u Sarajevo
» Imigranti planinare..