Smrt bebe u Vinkovicma: Protiv ginekologa Kolaka pokreće se disciplinski postupak
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Smrt bebe u Vinkovicma: Protiv ginekologa Kolaka pokreće se disciplinski postupak
porsupuesto:)maggie13 wrote:
naravno, to ako bi imao ikakve intencije biti sa mnom..
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Re: Smrt bebe u Vinkovicma: Protiv ginekologa Kolaka pokreće se disciplinski postupak
maggie13 wrote:naravno, to ako bi imao ikakve intencije biti sa mnom..aben wrote:pošteno,maggie13 wrote:Kod mene bi to tako dugo prestao govoriti, da bi nakon nekog vremena prestao i misliti..aben wrote:eto, lipo rečeno.r_nevjesta wrote:pa naši izbori i jesu manje-više konzistentni, odgovara nam određeni tip osobe i na to se većinom primamo, ponekad možda i nesvjesnoaben wrote:i guess so. al, stvor je bila toliko konzistentna, da sun je poopći. ti si u manjini, ne verujin da nisi čula i prije za takove stvori.
i da, čula sam za takve stvari, zovu ih s/m, štokholmski sindrom i sl. :P
istina je da neke žene vole kad ih muškarac blago omalovažava, smatra slabi(ji)ma, smušenima ili bespomoćnima, pa i ako to nisu, nastoje se prikazati takvima.. mi brzo shvatimo da je 'slabost' komotnija i odličan je instrument kojim se može malo manipulirati u svom interesu, znamo to još od naših očeva
dakle, sedeš u evoluitivno vozilo, i enjoy the ride.
ča jo morin, ako su mi se žinske uvika činile smušene u argumentaciji? da su me kaznile uskratom, možda bi to presto govoriti, ali teško da bi to presto misliti.
da nemo drugih okolo, vjerojatno i bi...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
u RH privatnici nisu problem sa stajališta stručnosti i opremljenosti, postoje precizno definirani i dosta strogi uvjeti i propisi koji moraju biti zadovoljeni kod otvaranja privatne prakseprckov wrote:Nisam mislio na bolnice nego pojedince koji su kao privatnici a imaju samo bejzik opremu. Za sve salju u bolnicu za nalaze a i sami rade u se bolnicama.Privatne bolnice ok, samo ni taj koji radi u privatnoj bolnici se kod vas ponasa kao da je Zeus
Vi bi se onesvjestili kad bi vidili kako se ovdje doktori odnose prema ljudima. Mislili bI da je skrivena kamera.
čak i u istom DZ npr. u kojima s jedne strane rade liječnici u koncesiji, a s druge domski liječnici, razlika između prostora i opreme privatnog liječnika i domskog je očita, na štetu ovog zadnjeg
inače, uopće ne razumijem o kakvim se 'Zeusima' radi, većini liječnika kod nas treba skinuti kapu na stručnosti, skromnosti i humanosti, jer sam sigurna kako nema šanse da bi ijedan zapadni liječnik, čak ni za dvostruku plaću, htio (ili čak znao) raditi u uvjetima u kojima često rade naši liječnici
neva- Posts : 4367
2014-04-12
i u zabludi si većoj nego muški ča se tiče veličine njihovoga 'alata' ako misliš da to ne utječe na njihov performans.r_nevjesta wrote:prckov wrote:jer sam sigurna kako nema šanse da bi ijedan zapadni liječnik, čak ni za dvostruku plaću, htio (ili čak znao) raditi u uvjetima u kojima često rade naši liječnici
2014-04-16
pa ok, tvoje ženske, one koje si ti sebi birao, možda i jesu bile smušene u argumentaciji :Paben wrote:dakle, sedeš u evoluitivno vozilo, i enjoy the ride.
ča jo morin, ako su mi se žinske uvika činile smušene u argumentaciji? da su me kaznile uskratom, možda bi to presto govoriti, ali teško da bi to presto misliti.
no to još uvijek znači da je tako s većinom žena i da smiješ poopćiti
2014-04-12
r_nevjesta wrote:u RH privatnici nisu problem sa stajališta stručnosti i opremljenosti, postoje precizno definirani i dosta strogi uvjeti i propisi koji moraju biti zadovoljeni kod otvaranja privatne prakseprckov wrote:Nisam mislio na bolnice nego pojedince koji su kao privatnici a imaju samo bejzik opremu. Za sve salju u bolnicu za nalaze a i sami rade u se bolnicama.Privatne bolnice ok, samo ni taj koji radi u privatnoj bolnici se kod vas ponasa kao da je Zeus
Vi bi se onesvjestili kad bi vidili kako se ovdje doktori odnose prema ljudima. Mislili bI da je skrivena kamera.
čak i u istom DZ npr. u kojima s jedne strane rade liječnici u koncesiji, a s druge domski liječnici, razlika između prostora i opreme privatnog liječnika i domskog je očita, na štetu ovog zadnjeg
inače, uopće ne razumijem o kakvim se 'Zeusima' radi, većini liječnika kod nas treba skinuti kapu na stručnosti, skromnosti i humanosti, jer sam sigurna kako nema šanse da bi ijedan zapadni liječnik, čak ni za dvostruku plaću, htio (ili čak znao) raditi u uvjetima u kojima često rade naši liječnici
Bio sam i vidio sam. Vjerujem da ima pojednaca, nazalost nisam naiso na njih. Valjda ja nekim cudom uvjek na olimp zalutam. Ti bi se iznenadila da znas da zapadnim doktorima ta lova koju zaraduju ne ostvari bolji zivot nego nasim.Iznenadila bi se kad bi vidila da im je strucnost i priznanje daleko veci motiv od love. Fanaticni su i sve hoce radit. A o odnosu prema pacijentu ti mozes tamo kod vas samo sanjat.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
u zabludi su neki drugi, budući da radim upravo sa sustavom o kojem govorimo i zaposlenima u njemu, pa mislim kako ipak imam točniji uvid i informacije koje nadilaze razne rekla-kazala fantazije i pretpostavkeaben wrote:i u zabludi si većoj nego muški ča se tiče veličine njihovoga 'alata' ako misliš da to ne utječe na njihov performans.
štošta može imati utjecaja na performans u nekom trenutku, od nedovoljno sati sna noću pa do premale plaće, ali što se tiče našeg zdravstvenog sustava općenito, a pogotovo njegovog bolničkog dijela, slabiji performans većinom je posljedica manjka novca u sustavu (to čak više nego premale plaće) i neodgovarajuće organizacije, nego nečega drugog
2014-04-12
puštimo mene, nis reprezentativan,r_nevjesta wrote:pa ok, tvoje ženske, one koje si ti sebi birao, možda i jesu bile smušene u argumentaciji :Paben wrote:dakle, sedeš u evoluitivno vozilo, i enjoy the ride.
no to još uvijek znači da je tako s većinom žena i da smiješ poopćiti
nekako mi se čini da mogu poopćiti, možda je riječ o usmjerenosti, izdržljivosti i ustrajnosti, ni bitno, al mogu valjda to spomenuti za erističke potribe senzibiliziranja sveca, bez da se neka jedinka ne uvridi.
slično sun sun upotrijebi malo prije, o muškoj deluziranosti svojin pincun, za potribe argumentacije usporedba stoji bez obzira ča prcko, recimo, uopće nemo problema na ton polju:)
2014-04-16
svaka čast tvojoj upućenosti,r_nevjesta wrote:u zabludi su neki drugi, budući da radim upravo sa sustavom o kojem govorimo i zaposlenima u njemu, pa mislim kako ipak imam točniji uvid i informacije koje nadilaze razne rekla-kazala fantazije i pretpostavkeaben wrote:i u zabludi si većoj nego muški ča se tiče veličine njihovoga 'alata' ako misliš da to ne utječe na njihov performans.
štošta može imati utjecaja na performans u nekom trenutku, od nedovoljno sati sna noću pa do premale plaće, ali što se tiče našeg zdravstvenog sustava općenito, a pogotovo njegovog bolničkog dijela, slabiji performans većinom je posljedica manjka novca u sustavu (to čak više nego premale plaće) i neodgovarajuće organizacije, nego nečega drugog
i traženju dodatnih razloga za underachivment, ali ono o čemu jo govorin je temeljna aksiomatska stvor: socijalizam razara s ke god strone da pogljedoš.
ne tribo mi ni golemo profesionalno iskustvo ko ti imoš, ni osobno i ograničeno klijentsko ko jo imun, čisto razumski, sideći sun u pećini, moguće je ispravno zaključiti ča će se dogoditi ako ljude staviš u kavez i hroniš jednoko bez obzira na djelovanje.
2014-04-16
uff, baš si našao pogodnog za senzibilizaciju, njega bi se možda moglo 'senzibilizirati' jedino oruđem s mog avatara, ali i to je upitnoaben wrote:al mogu valjda to spomenuti za erističke potribe senzibiliziranja sveca, bez da se neka jedinka ne uvridi.
2014-04-12
ah dobro, nisam znala da ti svaka tema dobro dođe za izražavanje fiksacije na 'socijalizam', idem, odustajem .. :Daben wrote:ali ono o čemu jo govorin je temeljna aksiomatska stvor: socijalizam razara s ke god strone da pogljedoš.
2014-04-12
a znun da je težak, i znun da imo specifični odnos prema žinskami, ergo usporedba s njima, ako ga to ne natiro na second guess, nišće ne će...r_nevjesta wrote:uff, baš si našao pogodnog za senzibilizaciju, njega bi se možda moglo 'senzibilizirati' jedino oruđem s mog avatara, ali i to je upitnoaben wrote:al mogu valjda to spomenuti za erističke potribe senzibiliziranja sveca, bez da se neka jedinka ne uvridi.
2014-04-16
r_nevjesta wrote:ah dobro, nisam znala da ti svaka tema dobro dođe za izražavanje fiksacije na 'socijalizam', idem, odustajem .. :Daben wrote:ali ono o čemu jo govorin je temeljna aksiomatska stvor: socijalizam razara s ke god strone da pogljedoš.
a, ni svaka, samo ona di se jovin.
ča si stariji, interesi se sužavaju. mene više nišće ni briga, osin rečenoga.
2014-04-16
hmm, no da te slučajno malo više briga, možda bi onda shvatio da je tvoja koncepcija države i društva nelogična izmišljotina, čak više i od komunizmaaben wrote:a, ni svaka, samo ona di se jovin.
2014-04-12
šteta ča tebe ni malo više briga:(, pa da to argumentiroš.r_nevjesta wrote:hmm, no da te slučajno malo više briga, možda bi onda shvatio da je tvoja koncepcija države i društva nelogična izmišljotina, čak više i od komunizmaaben wrote:a, ni svaka, samo ona di se jovin.
i, malo je paušalno i neozbiljno govoriti o nelogičnosti moje koncepcije države (ne društva, jo ne verujin u socijalni injženjering, tj u njegov legitimitet), kad se zno da se o tomu nišće ne zno...
2014-04-16
a šta ću ti argumentirati, kad ionako znaš da sam žensko pa sam zbrkana i bzvzaben wrote:šteta ča tebe ni malo više briga:(, pa da to argumentiroš.
(ma šalim se, bacit ću argumente na tebe malo kasnije, danas sam bila dežurna ali skraćeno, pa sad idem kući)
2014-04-12
jo imun vrimena od sa, pa do smrti, ni problemr_nevjesta wrote:a šta ću ti argumentirati, kad ionako znaš da sam žensko pa sam zbrkana i bzvzaben wrote:šteta ča tebe ni malo više briga:(, pa da to argumentiroš.
(ma šalim se, bacit ću argumente na tebe malo kasnije, danas sam bila dežurna ali skraćeno, pa sad idem kući)
ali kako si sa to postavila, a lot is on stake, ti na škini nosiš celi svoj rod, a jo samo sebe:)
2014-04-16
Pa privatnici su ljubazni, međutim da, oni nemaju ništa po privatnim klinikama ili ništa ozbiljno pa šalju ljude u bolnicu gdje zapravo rade tako da ih isti ne znam zašto plaćaju, za malo bolji tretman zapravo.prckov wrote:Nisam mislio na bolnice nego pojedince koji su kao privatnici a imaju samo bejzik opremu. Za sve salju u bolnicu za nalaze a i sami rade u se bolnicama.Privatne bolnice ok, samo ni taj koji radi u privatnoj bolnici se kod vas ponasa kao da je Zeusr_nevjesta wrote:privatne ordinacije i bolnice u pravilu su puno bolje opremljene od javnih, a također nemaju ni velike liste čekanjaprckov wrote:Privatni doktori nek nabave sve aparate i intrumente i prostor pa ond naplaivat kolko moze a da trzisno opstane, a ne da ljude salje udrzavnu bolnicu za Rtg ct i slicno. Lako je drzavnim kurcem gloginje mlatIit
ustvari je obratno, liječnik u javnoj ustanovi prije će reći pacijentu da ode obaviti ono što treba kod privatnika, ako to može platiti, nego što će biti obratno
i to je jedan od razloga zbog kojih ministar Nakić želi uvesti tzv. 'nadstandard' u javne bolnice
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Pupovac uhvačen sa prstima u pekmezu?Povjerenstvo pokreće postupak protiv njega
» Kijev: Pokrenut postupak protiv Porošenka
» komora pokrenula postupak protiv šavorića i ekipe
» masovna tučnjava na finalu antifa malonogometnog kupa "protiv nasilja" između ginekologa iz somalije i inženjera iz afganistana
» Energetska zajednica pokrenula postupak protiv BiH zbog dviju termoelektrana
» Kijev: Pokrenut postupak protiv Porošenka
» komora pokrenula postupak protiv šavorića i ekipe
» masovna tučnjava na finalu antifa malonogometnog kupa "protiv nasilja" između ginekologa iz somalije i inženjera iz afganistana
» Energetska zajednica pokrenula postupak protiv BiH zbog dviju termoelektrana
Page 11 of 11