Razlika BDP-a Baranje i Istre veća je nego nekad Kosova i Slovenije
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Razlika BDP-a Baranje i Istre veća je nego nekad Kosova i Slovenije
što se tiče Slavonije i Baranje i da nas sve pojede godzila bilo bi nešto malo o tom događaju negdje u dnevniku2 odmah iza vremenske prognoze
ovi su srbi oni ukurcu prokleti pederi uhljebi...istjerali ste king konga
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
a opet , ovi slavon/bar samo kukaju , treba radit , tko radi ne ide mu lose...
Ovo moje liječenje ne ide na dobro. Izgleda da živa neću doći natrag u Koprivnicu. Hoću da znate da sam sastavila pisanu oporuku, napisala sam svojom rukom i stavila u škrinju s dokumentima u svojoj kući. U oporuci sam napisala da je moj jedini nasljednik Filip Glavaš iz Osijeka, kojeg ja zovem svojim sinom. Pitam se tko će poslije moje smrti hodati po mojoj kući, pa ako se ta moja oporuka ne nađe, ja vam sad kažem da je Filip Glavaš moj jedini nasljednik i tako mora biti poslije moje smrti. Ne želim da mene naslijedi bilo tko od moje familije i oni će se jako iznenaditi kad se bude čitala moja oporuka.”
Oporučne su to riječi koprivničke humanitarke i Belupove menadžerice Mare Bareze izrečene s kreveta zagrebačke bolnice Merkur 16. siječnja, nešto iza 16 sati, samo dva dana prije smrti. Usmenu oporuku Mara Bareza izgovorila je dvjema prijateljicama koje su do zadnjeg trena bdjele uz nju: Darinki Mikačić iz Koprivnice i Mirni Jurković iz Osijeka. Barezine su prijateljice upravo takve izjave ovjerile u javnog bilježnika pa je ostavinska rasprava, kako Podravski list neslužbeno doznaje, brzo okončana.
Ovo moje liječenje ne ide na dobro. Izgleda da živa neću doći natrag u Koprivnicu. Hoću da znate da sam sastavila pisanu oporuku, napisala sam svojom rukom i stavila u škrinju s dokumentima u svojoj kući. U oporuci sam napisala da je moj jedini nasljednik Filip Glavaš iz Osijeka, kojeg ja zovem svojim sinom. Pitam se tko će poslije moje smrti hodati po mojoj kući, pa ako se ta moja oporuka ne nađe, ja vam sad kažem da je Filip Glavaš moj jedini nasljednik i tako mora biti poslije moje smrti. Ne želim da mene naslijedi bilo tko od moje familije i oni će se jako iznenaditi kad se bude čitala moja oporuka.”
Oporučne su to riječi koprivničke humanitarke i Belupove menadžerice Mare Bareze izrečene s kreveta zagrebačke bolnice Merkur 16. siječnja, nešto iza 16 sati, samo dva dana prije smrti. Usmenu oporuku Mara Bareza izgovorila je dvjema prijateljicama koje su do zadnjeg trena bdjele uz nju: Darinki Mikačić iz Koprivnice i Mirni Jurković iz Osijeka. Barezine su prijateljice upravo takve izjave ovjerile u javnog bilježnika pa je ostavinska rasprava, kako Podravski list neslužbeno doznaje, brzo okončana.
2014-04-12
Sin poznatog slavonskog političara i čovjeka optuženog za ratne zločine Branimira Glavaša, dakle, dobio je svu Barezinu imovinu. Nekretnine, automobile, dionice, ušteđevinu, novac na bankovnim računima, zlatninu, vrijedne predmete. Što je sve Mara Bareza za života posjedovala otkrivat će se službenim putem sljedećih mjeseci. U ovom času je poznato da posjeduje vrijednu vilu i dva stana u Koprivnici, Mercedes i još neka vozila, nekoliko bankovnih računa, ušteđevinu koju je držala u kući, skupocjen nakit i rijetke umjetnine. Najvrednije stvari, uključujući neke povjerljive dokumente, Bareza je navodno prije smrti pospremila u sigurnosni sef u sjedištu Podravske banke u Koprivnici.
Da je sve dobio Glavašev sin, potvrdio je i Barezin bratić Božidar Flatz, koji je bio na ostavinskoj raspravi.
- Kako je prošla ostavinska rasprava? Za Glavaše jako dobro. Sve su dobili. Ipak, ne znam što bih mislio... Svjedokinje su izjavile da je Mara sve ostavila Filipu Glavašu, a Barezine pismene oporuke, za koju tvrde da postoji, nije bilo - rekao je Flatz. Dodao je kako je, barem za njega, ta priča završena.
Da je sve dobio Glavašev sin, potvrdio je i Barezin bratić Božidar Flatz, koji je bio na ostavinskoj raspravi.
- Kako je prošla ostavinska rasprava? Za Glavaše jako dobro. Sve su dobili. Ipak, ne znam što bih mislio... Svjedokinje su izjavile da je Mara sve ostavila Filipu Glavašu, a Barezine pismene oporuke, za koju tvrde da postoji, nije bilo - rekao je Flatz. Dodao je kako je, barem za njega, ta priča završena.
2014-04-12
Lijepa je Branja, iako ravnica nije moj omiljeni pejzaž, više volim planine, i šteta da to propada.
Guest- Guest
msm, sasvim je ok, da se stanovnistvo zameni.
da ovi sa obale malo kopaju ne severu,
a slavonci i sl. da se muče sa turstima,
neka malo slavonci zive u znoju lica svog(A).
dosta je bilo hleba i kulena !
neka bude sto biti ne moze ;)
da ovi sa obale malo kopaju ne severu,
a slavonci i sl. da se muče sa turstima,
neka malo slavonci zive u znoju lica svog(A).
dosta je bilo hleba i kulena !
neka bude sto biti ne moze ;)
Guest- Guest
to je zivot, gde se rodis, tu sudbinu delis.
zato i postoje emigranti. ranije su sa obale
odlazili, sad odlaze sa zemlje.
nece niko da bude seljak.
devojke beze od zemlje, ne zele da se udaju.
generalno, velika je sramota da narod
na ipak pristojno bogatoj zemlji napusta
dedovinu i odlazi da konabarise ili cisti
na zapadu.
zato i postoje emigranti. ranije su sa obale
odlazili, sad odlaze sa zemlje.
nece niko da bude seljak.
devojke beze od zemlje, ne zele da se udaju.
generalno, velika je sramota da narod
na ipak pristojno bogatoj zemlji napusta
dedovinu i odlazi da konabarise ili cisti
na zapadu.
Guest- Guest
i nije narod kriv, zna se ko je kriv, i to uvek.
normalno da ne msm samo na hrvatsku, vec i na srbiju.
to je ocigledno.
normalno da ne msm samo na hrvatsku, vec i na srbiju.
to je ocigledno.
Guest- Guest
ko bi napustio svoj rodni kraj iz cistog mira, tesko.
bi, oni obdreni, umetnici, ili izuzetno obrazovani,
ljudi koji jednostavno debelo prerastu svoje okruzenje.
a takvih je vrlo malo.oni i ne stvaraju visak vrednosti.
tako da su sa ekonomskog stanovista manje bitni.
bi, oni obdreni, umetnici, ili izuzetno obrazovani,
ljudi koji jednostavno debelo prerastu svoje okruzenje.
a takvih je vrlo malo.oni i ne stvaraju visak vrednosti.
tako da su sa ekonomskog stanovista manje bitni.
Guest- Guest
debotoijusto wrote:a opet , ovi slavon/bar samo kukaju , treba radit , tko radi ne ide mu lose...
Normalno. Ali lakše je mahati zastavom.
Last edited by dawson on Thu 24 Mar - 8:56; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
hahaha možeš ti raditi koliko hoćeš kad imaš Glavu i njegove mafijaše za vratom, ali kako god Vi kurca znate o Baranjidawson wrote:debotoijusto wrote:a opet , ovi slavon/bar samo kukaju , treba radit , tko radi ne ide mu lose...
Kermit-
2014-04-17
Nije stvar u tome, nego u ustroju koji je mafijaški. Držva reketari svakog tko radi, a još i pogoduje velikima subvencijama i raznim povlasticama, pa je nemoguće opstati.
Guest- Guest
asilovski wrote:hahaha možeš ti raditi koliko hoćeš kad imaš Glavu i njegove mafijaše za vratom, ali kako god Vi kurca znate o Baranjidawson wrote:debotoijusto wrote:a opet , ovi slavon/bar samo kukaju , treba radit , tko radi ne ide mu lose...
nemoj tako , vidis kako mladom glavasu ide , ova bogata mu ostavila sve jer postuje njegov rad
a on ce to ulozit u postrojavanje pa bude kruha za mnoge obitelji...nesto potrosi i na glasove za iduce izbore
2014-04-12
Eva wrote:Nije stvar u tome, nego u ustroju koji je mafijaški. Držva reketari svakog tko radi, a još i pogoduje velikima subvencijama i raznim povlasticama, pa je nemoguće opstati
hm, hm.....hm.......
Guest- Guest
Tam je gore nego u Bejlorusiji pod Lukašenkom.pizzon wrote:Eva wrote:Nije stvar u tome, nego u ustroju koji je mafijaški. Držva reketari svakog tko radi, a još i pogoduje velikima subvencijama i raznim povlasticama, pa je nemoguće opstati
hm, hm.....hm.......
Guest- Guest
Upravo to, jednostavno postoji mafijaška struktura koja je uglavljena u DORH, MUP, stranke i izvršnu vlast, nešto kao u Kolumbiji ili Hondurasu, od tuda hapse za pivo a 50000 vagona žita nestane usred bijela dana bez ikakvog traga i glasa a svi znaju tko je ukraoEva wrote:Tam je gore nego u Bejlorusiji pod Lukašenkom.pizzon wrote:Eva wrote:Nije stvar u tome, nego u ustroju koji je mafijaški. Držva reketari svakog tko radi, a još i pogoduje velikima subvencijama i raznim povlasticama, pa je nemoguće opstati
hm, hm.....hm.......
Kermit-
2014-04-17
Pa koliko je meni poznato sad su glavas i hdssb uz zokija i sdp..pa jbg mora biti tamo dobro jednostavno mora..sve drugo je laz iz kuhinje hdz
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A nemo'š kupit' ni duhan na placu...kao recimo u Zagrebu...asilovski wrote:Upravo to, jednostavno postoji mafijaška struktura koja je uglavljena u DORH, MUP, stranke i izvršnu vlast, nešto kao u Kolumbiji ili Hondurasu, od tuda hapse za pivo a 50000 vagona žita nestane usred bijela dana bez ikakvog traga i glasa a svi znaju tko je ukraoEva wrote:Tam je gore nego u Bejlorusiji pod Lukašenkom.pizzon wrote:Eva wrote:Nije stvar u tome, nego u ustroju koji je mafijaški. Držva reketari svakog tko radi, a još i pogoduje velikima subvencijama i raznim povlasticama, pa je nemoguće opstati
hm, hm.....hm.......
Trinity-
2014-04-17
Centralizacija države, državna represija, i državni porezi - standardna formula za ubiti ljude i život. Najveći neprijatelj Hrvata u ovim godinama jest država Hrvatska sa središtem u Zagrebu. Tamo je glava hobotnice koja se onda preko krakova širi na svako selo , svaku vukojebinu u državi, gdje ima neki partijski uhljeb koji vrši represiju za 5000kn poreznih obveznika.
Ja bih prvo velik dio nerazvijene Hrvatske da sam na poziciji vlasti, totalno bi prepolovio sve poreze. Od pdva, dohotka, do poreza na dobit. I prepolovio broj policajaca, inspektora i birokrata. Neka ljudi rade, neka rade bilo šta, samo da ih država ne reketira i ne terorizira.
Ja bih prvo velik dio nerazvijene Hrvatske da sam na poziciji vlasti, totalno bi prepolovio sve poreze. Od pdva, dohotka, do poreza na dobit. I prepolovio broj policajaca, inspektora i birokrata. Neka ljudi rade, neka rade bilo šta, samo da ih država ne reketira i ne terorizira.
Guest- Guest
Jučer je nogometaše i goste iz Izraela trebalo odvest u razgledavanje Baranje. Kad se oni već kurče time kako su od pustinje napravili plodnu zemlju neka vide kako smo mi uspjeli od plodne zemlje napraviti pustinju.
provocator wrote:Jučer je nogometaše i goste iz Izraela trebalo odvest u razgledavanje Baranje. Kad se oni već kurče time kako su od pustinje napravili plodnu zemlju neka vide kako smo mi uspjeli od plodne zemlje napraviti pustinju.
To je zato što postoji mogućnost da Baranja ponovo dospije pod Krajinu. Kad Srbi dođu, ništa neće naći.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Cvrtila: Veća opasnost nam prijeti iz BiH nego od migrantskog vala!
» nezaposlenost u švedskoj veća nego u hrvatskoj, naročito mladih
» Prodaja pilula za ‘dan poslije’ veća 38 puta nego lani
» Dobre vijesti: 1978 g. kupovna moć je bila veća za 30% nego danas
» Lauc: Zabrana Kolone sjećanja bi bila veća ugroza nego da se 500 ljudi u njoj zarazi
» nezaposlenost u švedskoj veća nego u hrvatskoj, naročito mladih
» Prodaja pilula za ‘dan poslije’ veća 38 puta nego lani
» Dobre vijesti: 1978 g. kupovna moć je bila veća za 30% nego danas
» Lauc: Zabrana Kolone sjećanja bi bila veća ugroza nego da se 500 ljudi u njoj zarazi
Page 2 of 3