DOSJE:Radovan Karadzic
Page 1 of 1
DOSJE:Radovan Karadzic
Sutra je vazan dan jer sutra se cita presuda u Haagu Radovanu Karadzicu ratnom vodji bosanskohercegovackih Srba a oni koji poznaju njegov lik i djelo i vodji prekodrinskih Srba dakle ukljucivsi i Srbe iz bivse tzv.Republike Srpske Krajine.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: DOSJE:Radovan Karadzic
Meni je on bio cudan,djelovao mi je kao osoba koja ne zeli previse riskirati da nesto dobije za razliku od Ratka Mladica i tu je mozda bio izvor nekih sukoba njih dvojice.Navodno je Ratko Mladic govorio da bi osvojio Sarajevo vec u proljece 1992 da ga u tome nije sprijecio Karadzic..
2015-09-08
Da su recimo hrvatski srbi imali karadzica za vodju politicki bi bolje prosli a ne one debile martica i babica
2015-09-08
kazu srbi da je Rade bio demokrata i da nijednu odluku nije donosio sam nego po narodnoj volji...ako presude Radetu, presudit ce i servima
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
mah bilo kako bilo na otvaranju doma u Doktorovu čast proveli smo se fino...Dodo je car kako god presudili
2014-04-15
.....danas u 2 prijenos presude na HRT4
2015-09-08
Similar topics
» Što razlikuje Studentski dom Radovan Karadžić od Ulice Rasima Delića u Bihaću?
» Radovan Karadžić želi laptop, mogućnost korištenja Skypea, kanal na srpskom jeziku i frižider u ćeliji
» DOSJE:Linč na Komaricu
» Prvi čovjek SDS-a Govedarica digao uzbunu u BiH:Bit ću kao Radovan Karađić
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
» Radovan Karadžić želi laptop, mogućnost korištenja Skypea, kanal na srpskom jeziku i frižider u ćeliji
» DOSJE:Linč na Komaricu
» Prvi čovjek SDS-a Govedarica digao uzbunu u BiH:Bit ću kao Radovan Karađić
» Vuk Karadžić dobija spomenik u centru Ljubljane
Page 1 of 1