Admiral Domazet:'Nakon ‘terorizma’ slijedi stvaranje savršenog robovlasničkog sustava!’
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Admiral Domazet:'Nakon ‘terorizma’ slijedi stvaranje savršenog robovlasničkog sustava!’
Ne znam pise li Loso vece gluposti il,..asila.
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Re: Admiral Domazet:'Nakon ‘terorizma’ slijedi stvaranje savršenog robovlasničkog sustava!’
hahah asila burajz, ali kako god stvari se odvijaju prema određenom scenariju i redu događanja kao što događaji u Iraku, Libiji li Siriji nisu bili zbog tih država, tako i ove bombe nisu bile zbog ubijanja slučajnih prolaznikadijagram wrote:Ne znam pise li Loso vece gluposti il,..asila.
Kermit-
2014-04-17
Bombe su ok.asilovski wrote:hahah asila burajz, ali kako god stvari se odvijaju prema određenom scenariju i redu događanja kao što događaji u Iraku, Libiji li Siriji nisu bili zbog tih država, tako i ove bombe nisu bile zbog ubijanja slučajnih prolaznikadijagram wrote:Ne znam pise li Loso vece gluposti il,..asila.
One samo ono sto im je u dometu,ostale ne diraju
dijagram-
2015-08-09
Oooo diraju samo dublje pa nije džaba EU podržala iste ovakave bmbaše u Libiji i Siriji tamno su trenirali za ovodijagram wrote:Bombe su ok.asilovski wrote:hahah asila burajz, ali kako god stvari se odvijaju prema određenom scenariju i redu događanja kao što događaji u Iraku, Libiji li Siriji nisu bili zbog tih država, tako i ove bombe nisu bile zbog ubijanja slučajnih prolaznikadijagram wrote:Ne znam pise li Loso vece gluposti il,..asila.
Kermit-
2014-04-17
Oni nam donose ljubav,samo ti to ne vidis.asilovski wrote:Oooo diraju samo dublje pa nije džaba EU podržala iste ovakave bmbaše u Libiji i Siriji tamno su trenirali za ovodijagram wrote:Bombe su ok.asilovski wrote:hahah asila burajz, ali kako god stvari se odvijaju prema određenom scenariju i redu događanja kao što događaji u Iraku, Libiji li Siriji nisu bili zbog tih država, tako i ove bombe nisu bile zbog ubijanja slučajnih prolaznikadijagram wrote:Ne znam pise li Loso vece gluposti il,..asila.
Moras biti nesto kao ja il,...papa Franjo da to shvatis:)
dijagram-
2015-08-09
Pereš noge ekipi iz Brčkadijagram wrote:Oni nam donose ljubav,samo ti to ne vidis.asilovski wrote:Oooo diraju samo dublje pa nije džaba EU podržala iste ovakave bmbaše u Libiji i Siriji tamno su trenirali za ovodijagram wrote:Bombe su ok.asilovski wrote:hahah asila burajz, ali kako god stvari se odvijaju prema određenom scenariju i redu događanja kao što događaji u Iraku, Libiji li Siriji nisu bili zbog tih država, tako i ove bombe nisu bile zbog ubijanja slučajnih prolaznikadijagram wrote:Ne znam pise li Loso vece gluposti il,..asila.
Kermit-
2014-04-17
Dobro, to ce Njofra, ipak je on papa,prepustam mu tu cast:)asilovski wrote:Pereš noge ekipi iz Brčkadijagram wrote:Oni nam donose ljubav,samo ti to ne vidis.asilovski wrote:Oooo diraju samo dublje pa nije džaba EU podržala iste ovakave bmbaše u Libiji i Siriji tamno su trenirali za ovodijagram wrote:Bombe su ok.asilovski wrote:hahah asila burajz, ali kako god stvari se odvijaju prema određenom scenariju i redu događanja kao što događaji u Iraku, Libiji li Siriji nisu bili zbog tih država, tako i ove bombe nisu bile zbog ubijanja slučajnih prolaznikadijagram wrote:Ne znam pise li Loso vece gluposti il,..asila.
dijagram-
2015-08-09
Čuj katolčad moraju pratiti svojeg pastira pa ako je bunar bunar, jbg-a Jezuiti znaju bolje od pukadijagram wrote:Dobro, to ce Njofra, ipak je on papa,prepustam mu tu cast:)asilovski wrote:Pereš noge ekipi iz Brčkadijagram wrote:Oni nam donose ljubav,samo ti to ne vidis.asilovski wrote:Oooo diraju samo dublje pa nije džaba EU podržala iste ovakave bmbaše u Libiji i Siriji tamno su trenirali za ovodijagram wrote:Bombe su ok.asilovski wrote:hahah asila burajz, ali kako god stvari se odvijaju prema određenom scenariju i redu događanja kao što događaji u Iraku, Libiji li Siriji nisu bili zbog tih država, tako i ove bombe nisu bile zbog ubijanja slučajnih prolaznikadijagram wrote:Ne znam pise li Loso vece gluposti il,..asila.
Kermit-
2014-04-17
Nakon toga treba povući svu vojsku u Hrvatsku, vratiti svu našu snagu u našu zemlju. Treba uvesti obavezni vojni rok od 3 mjeseca, i to ne u vojarnama, nego u kampovima. Treba oformiti zajednički stožer u Zagrebu u koji će uči njemačke, mađarske, slovačke, češke, austrijske i slovenske snage za obranu kršćanske Europe. Svaka država treba razgraditi plan sigurnosti za sebe.
----
Naši sawezniči :
Četnici 1904. ili 1905.: Petar I. Karađorđević odobrava vojnim časnicima - zavjerenicima koji su ga 1903. godine i doveli na vlast provođenje tajnih operacija četnikovanja na teritoriju Turske, s ciljem destabilizacije turske vlasti. Četnici koji su djelovali na području juga Srbije i Makedonije pod turskom vlašću velikim dijelom su bili državljani Kraljevine Srbije, predvođeni mladim časnicima srpske kraljevske vojske.
----
Naši sawezniči :
Četnici 1904. ili 1905.: Petar I. Karađorđević odobrava vojnim časnicima - zavjerenicima koji su ga 1903. godine i doveli na vlast provođenje tajnih operacija četnikovanja na teritoriju Turske, s ciljem destabilizacije turske vlasti. Četnici koji su djelovali na području juga Srbije i Makedonije pod turskom vlašću velikim dijelom su bili državljani Kraljevine Srbije, predvođeni mladim časnicima srpske kraljevske vojske.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Lošo je izgleda zaborawio na Srbe a ja na njih najwiše i računam.
2014-04-11
E moj Lošo slab si ti neki wojni strateg ................srečom imamo mi u Hr pametnijega.
GAZZZZZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
GAZZZZZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
2014-04-11
Ja nisam iskompleksiran. Iskoristit ču i Mongole ako treba da pobijedim na bojnom polju.
2014-04-11
Lošo je powršan i ne uzima swe mogučnosti .........Iran je naša snaga .....koja dolazi wehabizmu s leđa.
2014-04-11
Prwo ih nawučemo u Ewropu , onda to stwori rat na relačiji Ewropljani wehabizam ( suniti ) a onda u takwoj situačiji Ewropljani gledaju Iran kao saweznika ........bačimo petardu na Iran i počme weliki rat između šijita i sunita a suniti su se netom prije zakačili sa Ewropom.
2014-04-11
I sad je pitanje : Ako je owo plan a je i osnowni čilj je izaziwanje rata na relačiji Ewropa suniti kako Ewropa nebi mogla podržati iste protiw Irana jer kako če ako je u ratu sa sunitima ........zašto ne Srbi ako nam to štedi resurse a rezultat če biti isti samo birate koliko čete wojske potrošiti na swojoj gluposti..
Ne budite glupi..
Srbi su nam sawezniči. Ne moramo se mi woljeti to nitko ne traži al ......shwačate ?
Ne budite glupi..
Srbi su nam sawezniči. Ne moramo se mi woljeti to nitko ne traži al ......shwačate ?
2014-04-11
Sklopit čete sawez sa Srbima. Prewiše čijenim swog wojnika da bi ga gubio na nebitnim bitkama a zna se da nije to čilj nego stworit neprijateljstwo na relačiji Ewropa suniti da Ewropa ne može ne podržat Iran.
Swaki general mora woditi računa o swakom swom wojniku kao da mu je wlastiti sin.
Swaki general mora woditi računa o swakom swom wojniku kao da mu je wlastiti sin.
2014-04-11
Pa sad ovo dolje citirano dobro je rečeno:
-“Ovo je tek početak kao što to je rekao i američki predsjednik Barack Obama na posljednjem Summitu, kad se prevede njegova misao,izjavio je da je ovo početak civilizacijskog rata”, osvrnuo se geostrateg i nastavio, “Tko je izrodio terorizam? Tko? S kojim ciljem? Tko je srušio Gaddafija, Saddama Husseina, Afganistan? Tko želi srušiti Assada? Europa je bila sredstvo za potkusurivanje u globalnim igrama. Proglasili su 21, stoljeće američkim, no ne postoji jednopolarni svijet, tu su se digle Kina i Rusija i ne postoji jednopolarni svijet nego višepolarni i onda u njihovom sukobu strada Europa”, rekao je Domazet-Lošo.
-“Ovo je tek početak kao što to je rekao i američki predsjednik Barack Obama na posljednjem Summitu, kad se prevede njegova misao,izjavio je da je ovo početak civilizacijskog rata”, osvrnuo se geostrateg i nastavio, “Tko je izrodio terorizam? Tko? S kojim ciljem? Tko je srušio Gaddafija, Saddama Husseina, Afganistan? Tko želi srušiti Assada? Europa je bila sredstvo za potkusurivanje u globalnim igrama. Proglasili su 21, stoljeće američkim, no ne postoji jednopolarni svijet, tu su se digle Kina i Rusija i ne postoji jednopolarni svijet nego višepolarni i onda u njihovom sukobu strada Europa”, rekao je Domazet-Lošo.
Nisam lošin pristalica i mislim da lupa gluposti ali sa velikim dijelom članka se slažem i mislim da je tako,samo je zaboravio napomenut da i ova naša vlast radi na tom projektu.....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Osobno mislim da ne..bar karamarko i hdz,kolinda..oni su zabrijali na srednjoeuropsku suradnju narocito s madjarskom,poljskom...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nakon proljetne slijedi još jedna ukrajinska ofenziva
» ''MMF uvjeren: Slijedi nam najgora ekonomska kriza nakon Velike depresije"
» Potpuni krah sigurnosnog sustava EU, berlinski krvnik nekoliko dana nakon napada šetao Lyonom
» u konkretnom slučaju radi o počinjenju djela prekršaja iznimne i očite društvene opasnosti kojim se izravno podriva stabilnost i temeljni smisao uređenja poreznog sustava s izravnim društveno štetnim konzekvencama za stabilnost ukupnog poreznog sustava Re
» Admiral
» ''MMF uvjeren: Slijedi nam najgora ekonomska kriza nakon Velike depresije"
» Potpuni krah sigurnosnog sustava EU, berlinski krvnik nekoliko dana nakon napada šetao Lyonom
» u konkretnom slučaju radi o počinjenju djela prekršaja iznimne i očite društvene opasnosti kojim se izravno podriva stabilnost i temeljni smisao uređenja poreznog sustava s izravnim društveno štetnim konzekvencama za stabilnost ukupnog poreznog sustava Re
» Admiral
Page 2 of 2