Erina kraljica
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Erina kraljica
Dobro jastrebe... Sve to štima ali baš sad da nam serviraju i na nos nabijaju nekakvog srbina kaj je izmislio nekakav nenadjebivi beton to nemre ići. Nije u redu... Imamo mi Rvata o kojima su snimljene lijepe i poučne emisije... To treba emitirati. Za Dom!
provocator- Posts : 5404
2015-08-11
pa zar nemamo?provocator wrote:Dobro jastrebe... Sve to štima ali baš sad da nam serviraju i na nos nabijaju nekakvog srbina kaj je izmislio nekakav nenadjebivi beton to nemre ići. Nije u redu... Imamo mi Rvata o kojima su snimljene lijepe i poučne emisije... To treba emitirati. Za Dom!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
U struci ne postoje nacije. Nezamislivo.
S nacijama se bavimo u slobodno vrijeme. Za razbibrigu.
ne pravi se idijot veci nego sto jesi...ako si na nesto ogorcen objesi se i spasi nas....pusti price...'jesam krade se,nema se posla'...ko ne zeli ukrast nece..ko hoce posla naci ce ga...i da ja zbog drugog se nerviram narocito onih koji stalno kukaju i sipaju pesimizam i uvredeprovocator wrote:Imamo... Nikola Tesla npr.
2015-09-08
Muda labudova ne postoje. Kaj nisi vidio kako su Rakićku častili s izrazima poput; četnikuša i idi u Srbiju.Ero wrote:U struci ne postoje nacije. Nezamislivo.
Idijot si ti... I kaj tebe boli curac kaj ja pišem? Buš mi ti zabranil? Jado jadni. Naj se živcirati.vuksadinare wrote:ne pravi se idijot veci nego sto jesi...ako si na nesto ogorcen objesi se i spasi nas....pusti price...'jesam krade se,nema se posla'...ko ne zeli ukrast nece..ko hoce posla naci ce ga...i da ja zbog drugog se nerviram narocito onih koji stalno kukaju i sipaju pesimizam i uvredeprovocator wrote:Imamo... Nikola Tesla npr.
ne branim ti...ali si naporan s prosipanjem optuzbi na sve zivo i nezivo u hrvatskoj..svi smo mi na jedan nacin na nesto kivni ali zivimo mozda i losije nego ti..moja pok.baka bi govorila..'onaj koji najvise pljuje i kuka ne boj se taj dobro zivi'provocator wrote:Idijot si ti... I kaj tebe boli curac kaj ja pišem? Buš mi ti zabranil? Jado jadni. Naj se živcirati.vuksadinare wrote:ne pravi se idijot veci nego sto jesi...ako si na nesto ogorcen objesi se i spasi nas....pusti price...'jesam krade se,nema se posla'...ko ne zeli ukrast nece..ko hoce posla naci ce ga...i da ja zbog drugog se nerviram narocito onih koji stalno kukaju i sipaju pesimizam i uvredeprovocator wrote:Imamo... Nikola Tesla npr.
2015-09-08
A ti i tvoji mene kao "Bosančeros" itd, pa se ja ne ljutim zbog toga.provocator wrote:Muda labudova ne postoje. Kaj nisi vidio kako su Rakićku častili s izrazima poput; četnikuša i idi u Srbiju.Ero wrote:U struci ne postoje nacije. Nezamislivo.
Osim ak nije Kolinda, onda ispadne domaćica Jakovprovocator wrote:Eto zato je on kao Srbin uspješan... Iza svakog uspješnog muškarca stoji žena a ako je Hrvatica nemre frajer omanuti.
Guest- Guest
Može, ti si primjer. Iza svakog uspješnog muškarca stoji Slovenka.Nemo'š omanit.provocator wrote:Eto zato je on kao Srbin uspješan... Iza svakog uspješnog muškarca stoji žena a ako je Hrvatica nemre frajer omanuti.
Ma kono moja, tako piše i zaključak može biti samo jedan.Eva wrote:Kaj i on?
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Epijeva škvadra. I Erina
» Kraljica
» Kraljica i trijumvirat
» Odlazi li Kraljica?
» Kraljica Koli...
» Kraljica
» Kraljica i trijumvirat
» Odlazi li Kraljica?
» Kraljica Koli...
Page 2 of 2