Telegram: Zapad mora integrirati i maksimalno štititi i poštovati sve muslimane
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Telegram: Zapad mora integrirati i maksimalno štititi i poštovati sve muslimane
"Baš ste dobro srušili onaj ruski aviJon....dođi vamo da te ljubim"
Guest- Guest
Re: Telegram: Zapad mora integrirati i maksimalno štititi i poštovati sve muslimane
Eh, koliko se da primjetiti cvate ljubav među različitim vjerama i politikama kao nikada u mom životuvuksadinare wrote:joj daj ne kaki..sigurno u crkvi,dzamiji propovjedaju ubij bliznjeg svog...ali bogami s partijskih i ateistickih sastanaka i manifesta se culo itekakoSora wrote:Naravno.
Ja sam drugarica i ne idem u nijednu crkvetinu niti dzamijetinu
Bolje bi bilo da se pare ulazu u skole
Ne bi ljudi toliko podivljali otkako je toliko vjere u njima
Ha ha ..
Koma , niste svjesni svoje umne, humanističke i sve druge ograničenosti
Vjernici ..l
Kao u biblijska vremena , oko za oko Itd
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
....kad citam ovaj telegram vatam se za jatagan
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
sto fali oko za oko...ja sam bas zagovornik toga...mamu li ti...osakatio si ili ste mi osakatili obitelj,sravnili kucu...a vas narod ili obitelji liso da prodju..danak u krvarini...nego sto..pa ce te razmislit oce opet neko zlo cinit...Sora wrote:Eh, koliko se da primjetiti cvate ljubav među različitim vjerama i politikama kao nikada u mom životuvuksadinare wrote:joj daj ne kaki..sigurno u crkvi,dzamiji propovjedaju ubij bliznjeg svog...ali bogami s partijskih i ateistickih sastanaka i manifesta se culo itekakoSora wrote:Naravno.
Ha ha ..
Vjernici ..l
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...transferirati, integrirati! Erasmus...stomatologija, arhitektura i mikrobiJologija
Guest- Guest
I u toj krilatici "oko za oko" postoje pravila i ograničenja. Stari zavjet jasno kaže da dijete neće odgovarati za grijehe roditelja,niti roditelj za grijeh djeteta.vuksadinare wrote:sto fali oko za oko...ja sam bas zagovornik toga...mamu li ti...osakatio si ili ste mi osakatili obitelj,sravnili kucu...a vas narod ili obitelji liso da prodju..danak u krvarini...nego sto..pa ce te razmislit oce opet neko zlo cinit...Sora wrote:Eh, koliko se da primjetiti cvate ljubav među različitim vjerama i politikama kao nikada u mom životuvuksadinare wrote:joj daj ne kaki..sigurno u crkvi,dzamiji propovjedaju ubij bliznjeg svog...ali bogami s partijskih i ateistickih sastanaka i manifesta se culo itekakoSora wrote:Naravno.
Ha ha ..
Vjernici ..l
tako da ako je netko nanio zlo tvojoj familiji,ti to zlo trebaš vratiti isključivo njemu-i to je OK,a ne njegovoj djeci.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ovo su pirati i nemaju veze sa islamizmom.kofein wrote:...transferirati, integrirati! Erasmus...stomatologija, arhitektura i mikrobiJologija
Ako im daš pare i pijaču,ostat ćeš na životu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
treba im ebati mtr,a ne integrirati...
Guest- Guest
Sora wrote:Bit ce da su izgradili manje DŽAMIJA NEGO VI CRKVETINA I KRIŽEVAmutava baštarda wrote:Bit će zagovaraju gradnju crkvi po srednjoj bosni...marcellus wrote:Sora wrote:
I muslimanima vjera brani biti tolerantan... Je. Vidi se u Bosni koja nam je pod nosom...primjer tko je tolerantan a tko ne.
ubili se socijalvehabije od tolerancije
i to na mjestima njihovih najvećih stradanja
jebala te stradanja i džamije
drugarica sojka bjezala od ustasa u sarajevu i sklonila se kod ustasa u zagrebu...totalni redikul ko i frljic joj
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Eto ga na, dzamije su dzamije a crkve su crkvetine.Sora wrote:Bit ce da su izgradili manje DŽAMIJA NEGO VI CRKVETINA I KRIŽEVAmutava baštarda wrote:Bit će zagovaraju gradnju crkvi po srednjoj bosni...marcellus wrote:Sora wrote:
I muslimanima vjera brani biti tolerantan... Je. Vidi se u Bosni koja nam je pod nosom...primjer tko je tolerantan a tko ne.
ubili se socijalvehabije od tolerancije
i to na mjestima njihovih najvećih stradanja
Hanumi se poskliznulo.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
To je po naputku Hasančeta.
Guest- Guest
Ja postujem one koje poznajem i koji se prema meni odnose s postovanjem, africki muslimani i oni s bliskog istoka nemaju pristup, jbg ideologija mi ne dopusta sto ja sad tu mogu.
omni-
2014-04-12
Ti si nakon mene jedini koji shvaća ozbiljnost različitih riječi, tj. pojmova.Yehudi wrote:marcellus wrote:a odakle idiotima ideja da se oni žele integrirati? I u što da se integriraju? Zapad nema nikakvu kulturu u koju bi se oni uopće mogli integrirati i da žele.
Očito se brkaju pojmovi jer puk ionako ne kuži. Integracija nije asimilacije a tolerancija i suživot su njima strani pojmovi i vjera im to brani.
Tako da ostaje nejasno šta pokušavaju ovi jebani političari, napraviti od EU......biće nešto slično Americi kao fol multi kulti frankenštajna.
Jučer sam napisao i ponovo ću ovdje staviti jer jednostavno se to ne može drugačije opisati nego vrijeđanje inteligencije osnovnoškolaca, a gdje tek zrelih ljudi.
Dodat ću kako ekonomski emigrant nije isto što i izbjeglica niti je emigrant isto što i migrant.Integracija nije isto što i asimilacija.
Migracija nije isto što i privremeni rad u stranoj državi.
Dok Europa ne nauči razlikovati voće i povrće, višnju i trešnju, breskvu i kajsiju, nema se tu što pričati o nekim puno važnijim stvarima.
Guest- Guest
EU i sve zapadne drzave sirom svijeta dale su potpuna prava ,slobodu i ekonomske povlastice muslimanima a oni im uzvracaju bombama i ubijanjem civila
S druge strane u Rusiji i Kini muslimani su terorisani od strane drzave i rijetko tko od muslimana ima muda se raznijeti i pobiti slucajne prolaznike.
S druge strane u Rusiji i Kini muslimani su terorisani od strane drzave i rijetko tko od muslimana ima muda se raznijeti i pobiti slucajne prolaznike.
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zoki:MORA SE POŠTOVATI ZAKON,NE NAROD
» Erdogan: Zapad postoji da bi podijelio i iscijepao muslimane
» Rusija kao i zapad opet snosi posljedice što bombardira muslimane
» DODIK: Komšić mora poštovati BIH. Znači i stav Srpske. Inače nek preuzme odgovornost za disoluciju zemlje
» NATO: Zapad se mora pripremiti na dugi rat
» Erdogan: Zapad postoji da bi podijelio i iscijepao muslimane
» Rusija kao i zapad opet snosi posljedice što bombardira muslimane
» DODIK: Komšić mora poštovati BIH. Znači i stav Srpske. Inače nek preuzme odgovornost za disoluciju zemlje
» NATO: Zapad se mora pripremiti na dugi rat
Page 2 of 2