BRUXELLESS - problemi bombe zdrao
Page 16 of 18
Page 16 of 18 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18
Re: BRUXELLESS - problemi bombe zdrao
Džamije pretvoriti u fast foodove svinjskim specijalitetima.
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
E, jebi ga. A Baznia?dawson wrote:Džamije pretvoriti u fast foodove svinjskim specijalitetima.
2014-04-15
To je Hirvatistan Džamahirija, veli HasančeStanojko wrote:E, jebi ga. A Baznia?dawson wrote:Džamije pretvoriti u fast foodove svinjskim specijalitetima.
Guest- Guest
abraham wrote:Bilo kako bilo ali mislim da bi bilo posteno javiti izbjeglicama da ne dolaze. Vidis kako je nesigurno u EU.
Stižu, nema nam spasa.
Eva wrote:To je Hirvatistan Džamahirija, veli Hasanče
I njega ukunuti, on je isto potencijalni terorist
catabbath-
2015-08-22
Vas nece da diraju, imate Hasu... markirani ste kao islam-friendly drzava. Baznians, siptars...svi su dragi :)Eva wrote:To je Hirvatistan Džamahirija, veli HasančeStanojko wrote:E, jebi ga. A Baznia?dawson wrote:Džamije pretvoriti u fast foodove svinjskim specijalitetima.
Jesi li se i ti potresao zbog današnjih napada?Stanojko wrote:E, jebi ga. A Baznia?dawson wrote:Džamije pretvoriti u fast foodove svinjskim specijalitetima.
netreba ni bivši pašaluk da brine brigu, znaju sa vama a nije i da se opireteStanojko wrote:Vas nece da diraju, imate Hasu... markirani ste kao islam-friendly drzava. Baznians, siptars...svi su dragi :)Eva wrote:To je Hirvatistan Džamahirija, veli HasančeStanojko wrote:E, jebi ga. A Baznia?dawson wrote:Džamije pretvoriti u fast foodove svinjskim specijalitetima.
2014-04-15
Pravo da ti kazem, zao mi obicnih ljudi... Bilo bi mi OK da su se zaleteli automobilom-bombom u "institucije"... Najebase neduzni...dzango wrote:Jesi li se i ti potresao zbog današnjih napada?Stanojko wrote:E, jebi ga. A Baznia?dawson wrote:Džamije pretvoriti u fast foodove svinjskim specijalitetima.
Vaistinu... Cegar, Misar, Kumanovo... Sve bratski i mirno... :)n_razbojnik wrote:netreba ni bivši pašaluk da brine brigu, znaju sa vama a nije i da se opireteStanojko wrote:Vas nece da diraju, imate Hasu... markirani ste kao islam-friendly drzava. Baznians, siptars...svi su dragi :)Eva wrote:To je Hirvatistan Džamahirija, veli HasančeStanojko wrote:E, jebi ga. A Baznia?dawson wrote:Džamije pretvoriti u fast foodove svinjskim specijalitetima.
brisel izgleda (skoro) ko sarajevo 92.i danas i onda bradate spodobe oce u grad...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
A i gay, jer vidiš kak Marčelo o njima afirmativno piše. Ima da nam turizam procvate.Stanojko wrote:Vas nece da diraju, imate Hasu... markirani ste kao islam-friendly drzava. Baznians, siptars...svi su dragi :)Eva wrote:To je Hirvatistan Džamahirija, veli HasančeStanojko wrote:E, jebi ga. A Baznia?dawson wrote:Džamije pretvoriti u fast foodove svinjskim specijalitetima.
Guest- Guest
n_razbojnik-
2014-04-15
Stanojko wrote:Pravo da ti kazem, zao mi obicnih ljudi... Bilo bi mi OK da su se zaleteli automobilom-bombom u "institucije"... Najebase neduzni...dzango wrote:Jesi li se i ti potresao zbog današnjih napada?Stanojko wrote:E, jebi ga. A Baznia?dawson wrote:Džamije pretvoriti u fast foodove svinjskim specijalitetima.
Jebiga, svako ima svog Milosrdnog anđela. Bumerang se vraća tamo odakle je i krenuo.
Ne treba da budemo isto sto i oni. Ipak smo mi hriscani...dzango wrote:Stanojko wrote:Pravo da ti kazem, zao mi obicnih ljudi... Bilo bi mi OK da su se zaleteli automobilom-bombom u "institucije"... Najebase neduzni...dzango wrote:Jesi li se i ti potresao zbog današnjih napada?Stanojko wrote:E, jebi ga. A Baznia?dawson wrote:Džamije pretvoriti u fast foodove svinjskim specijalitetima.
Jebiga, svako ima svog Milosrdnog anđela. Bumerang se vraća tamo odakle je i krenuo.
Stanojko wrote:Ne treba da budemo isto sto i oni. Ipak smo mi hriscani...dzango wrote:Stanojko wrote:Pravo da ti kazem, zao mi obicnih ljudi... Bilo bi mi OK da su se zaleteli automobilom-bombom u "institucije"... Najebase neduzni...dzango wrote:Jesi li se i ti potresao zbog današnjih napada?Stanojko wrote:E, jebi ga. A Baznia?dawson wrote:Džamije pretvoriti u fast foodove svinjskim specijalitetima.
Slažem se. Ali ja se teram da mi bude žao i ne ide.
Ljudski je to... Mnogo su nam zla naneli. Ipak, uvek treba razmisliti sta bi Patrijarh Pavle rekao da je danas ziv...dzango wrote:Stanojko wrote:Ne treba da budemo isto sto i oni. Ipak smo mi hriscani...dzango wrote:Stanojko wrote:Pravo da ti kazem, zao mi obicnih ljudi... Bilo bi mi OK da su se zaleteli automobilom-bombom u "institucije"... Najebase neduzni...dzango wrote:Jesi li se i ti potresao zbog današnjih napada?Stanojko wrote:E, jebi ga. A Baznia?dawson wrote:Džamije pretvoriti u fast foodove svinjskim specijalitetima.
Budimo ljudi iako smo Srbi.Stanojko wrote:Ljudski je to... Mnogo su nam zla naneli. Ipak, uvek treba razmisliti sta bi Patrijarh Pavle rekao da je danas ziv...dzango wrote:Stanojko wrote:Ne treba da budemo isto sto i oni. Ipak smo mi hriscani...dzango wrote:Stanojko wrote:Pravo da ti kazem, zao mi obicnih ljudi... Bilo bi mi OK da su se zaleteli automobilom-bombom u "institucije"... Najebase neduzni...dzango wrote:Jesi li se i ti potresao zbog današnjih napada?Stanojko wrote:E, jebi ga. A Baznia?dawson wrote:Džamije pretvoriti u fast foodove svinjskim specijalitetima.
Ja radije razmišljam šta bi rekao Njegoš.
Istovremeno i lijepa i tužna vijest, kazal bi Crveni.
U EKSPLOZIJI na terminalu zračne luke u Bruxellesu ozlijeđena su i dva putnika iz Srbije, ali nisu u životnoj opasnosti, javila je Radio-televizija Srbije (RTS) pozivajući se na djelatnike turističke agencije, dok je istodobno beogradska zračna luka pojačala mjere sigurnosti nakon današnjih terorističkih napada u Belgiji.
U EKSPLOZIJI na terminalu zračne luke u Bruxellesu ozlijeđena su i dva putnika iz Srbije, ali nisu u životnoj opasnosti, javila je Radio-televizija Srbije (RTS) pozivajući se na djelatnike turističke agencije, dok je istodobno beogradska zračna luka pojačala mjere sigurnosti nakon današnjih terorističkih napada u Belgiji.
Guest- Guest
Page 16 of 18 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18
Similar topics
» hrvatska problemi zdrao
» Turska problemi......zdrao
» Francuska problemi - zdrao
» Problemi..problemi..Goran Marić odbija ući u Vladu?...MOST daje podršku Mariću
» aj zdrao
» Turska problemi......zdrao
» Francuska problemi - zdrao
» Problemi..problemi..Goran Marić odbija ući u Vladu?...MOST daje podršku Mariću
» aj zdrao
Page 16 of 18